Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@kazunomiya stale mi sestricka hovori, ze priberam, lebo som nemala takmer ziadne zasoby tuku, ale viem, ake to bude potom, mna ani nestve co je teraz,ale kolko to bude chciet odriekania potom, do leta by som chcela byt aspon ako tak v pohode. . . a postupne zacat makat na svaloch . . . nemoze predsa byt,aby tatinko bol pekne vysportovany a maminka plna strii,celulitidy a ochabnutej koze 🙂
Tak dnešný ukol spraveny,uz ma bolia chodidlá z tej váhy,troška polezim,naobedujeme sa a pojdeme kus s malym von,dnes je teplo,8stupňov u nás 🙂 a zajtra povysavam,ten prach neviem skadial sa toľko berie
@biba waaaw,perfektne vyzeras 🙂.Neboj,schudnes,ani nebudes vediet ako.Ja som pri synovi po troch tyzdnoch navliekla tesne rifle,co som nosila pred tehu a pribrala som 17 kg.Teray som pribrala asi 14 a nejedavam vela,ale neviem,ako to zhodim,lebo som pribrala vsade a vcera som vytiahla zo skrine take riflicky,co som nosila do 5. mesiaca,vel.25 a chcela som sa do nich narvat,no to si mala vidiet 😀.Nikdy som nedrzala dietu,tak som zvedava,co bude teraz 🙂
@bambulka12 mozeme dietovat spolu 😉
@20erika07 ja som mala dnes tolko na robote,a na koniec som len uvarila trošku a nahádzala do umývačky a zdochínala pri krbe...a to som už chcela íst rodit🙂....o 19tej som sa vybrala prejst so psom,že aspon troška pohyb a išla som rýchlo,že možno to posúrim....ale možno rýchlo len koli tomu,že mi naši nabalili huspeniu...no,tak už jedna je vo mne... 😝 😝 😝
@biba
@amanda683
@bambulka12 potom podiétujeme všetky spolu 😉 😉 😉
Myslite že sa mi to uz blizi?? Strašne ma bolia krize..a podbrusko mi často tvrdne, dokonca dnes večer až bolestivo v podbrusku..aj som si to začala počítať, no potom sa to nejako stratilo, teraz mi je zase tak divne..tlaci ma stále na stolicu, no nejde mi poriadne..toto som pri staršej mala až v deň porodu, dovtedy nič...
@ivka_marek myslíš,že už pojdeš??no ja som dnes mala taký iný den...2krát stolica,3krát som zaspala,na prechádzke ako srnka behala....a iež riadne tlaky v podbrušku,aj mechúr často cítim bolestivo atd.
noo,aj ja chcééém 😉 😉 😉
každopádne,ak by si šla,držíme prštoky všetkyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!
ak nie,ráno napíš🙂
@ivka_marek aj ja som to mala vcera poobede,brusko tvrdlo,bolesti ako na menzes,tak som si isla rychlo umyt vlasy,ak by to naozaj doslo,nech nejdem neupravena 🙂 ,ale dala som si magnezko a potom to nejako preslo,ale nebolo mi vsetko jedno 🙂
@matabah
@bambulka12 nejako to odznelo..som si dala teplu sprchu a potom nič..jaak uz to aj chcem aj nechcem...aaaa
@bambulka12 Jasneeee, len zaklad bude baby a to si uz terz vstepujte do hlaviciek, ziadne dojedanie po detoch . . . vy budete papkat nieco ine ako deti a nebudete kontajnerom . .. inak do leta mate tehotenske kila velmi rychlo spat 😉
@biba u mna dojedanie nehrozí,nie som nejaka fajnovka,ale mne sa to hnusí 😝 😝 😝 😀 No čo už somnou 😀 Inak ked som netehu,tak cvičím spining,nejem biele pečivo a ako prilohy k masu si davam zeleninove šaláty.To je ok,nie ? Len teraz som utrhnutá z reťaze a zožerem,čo nezožere mna 😀 Ale pribrala som len "15kg" čo sa mi nezdá až také hrozné,že to nedám dolu.Spravím všetko preto 😉
@amanda683 ja som fajnova uplne rovnako,fuuuj si neviem predstavit ako bude maly papat brokolicu, bleeee, nechutne. . . ale pekne s usmevom mu budem do pusinky tu "mnamku" davat 🙂
Co sa tyka jedenia, je to celkom fajn, hlavne treba mysliet na to, ze treba jest pravidelne 5-6 jedal pocas dna a ked sladke tak radsej doobeda, rovnako aj ovocie. . . 🙂
@amanda683 tak to sme dve ja by som sa poblinkala dojedat ....nech si kazdy mysli co chce...radsej vyhodim : 😎
@ivka_marek ved ja tiež tak...vyprávam,vypisujem,ako by som už šla,ale sem-tam niečo preletí hlavou,že bože,aké to bude🙂...no neva,jak to prišlo,tak to aj vyjde von...tak dobre,som na teba myslela,ked som sa prehadzovala ...až teraz som vstala..🙂
Baby kedy treba chystať výbavičku, kočík a pod.? Mám to uložené u maminy, svokry a kamarátka mi tiež odkladá veci po svojej malej, len neviem kedy začať prať, žehliť a kočík je zatiaľ na povaly.
@zuzanak89 v 36tt by si uz mohla mať nachystany základ,tašku,prvé oblecko zopár kusov,zehlit nemusis vsetko naraz,a kočík som ja teraz prala v 36tt,to ako posledné,najskôr vecicky a tak... Ale my co sme mali kludovy režim uz skôr tak sme si skôr vsetko pochystali,až nemas žiadne problémy,pomaličky si stacis,neviem presne kedy mas termín,alebo ktorý si tt...
baby,potrebujem radu!!!
v stredu sa chystám s priatelom na basketbal,viem,že ten hluk tam atd....teraz bude velký.....malá hala a vela fanúšikov bude........može sposobit porod,čo by mi aj vyhovovalo,ale neviem či je to nebezpečné,alebo len tolko,že takéto podujatia možu vyvolat ten porod...skúsila by som zavolat aj Dr.,len sa mi to zdá blbé,s takými kravinami ju otravovat...nemáte s tým skúsenost??
neviem,či s kludom íst,či neíst.... 😒 😒 😒
baby moje..................že by som bola prvá????????????????
teda medzi prvými???
bola som v obchode...v troch....a len tak,že dám si vložku......a ked som teraz dosla domov,mám na nej viac toho,ako má byt.takej slabej orandzovo ruzovej farby....tak dala druhu a pomaličky chystám veci....uvidíme teda,ale ak sa do večera neozvem,tak rodíme,myslite na nás a ak sa bude dat pripojit,určite vám napíšem...cmuuk!a vpred 😉 😉 😉
p.s.: zatial sa nebojím,ale je mi smiesne.... 😀 😀 😀
@matabah Jeeej,no tak ak je to ono,tak drzim palce a urcite daj vediet,co nove 🙂

@barcelona94901 fakt som sem dala len foto co sa dalo, lebo na niektorych som ako vyvrzenej vorvan 😀 skoro som odpadla, ked mi to poslala,ale v priebehu tyzdna by som mala mat vsetky ostatne,z nich s vyberiem ktore chceme upravit a potom to len bude ono 🙂 snazila som sa stavat tak aby nebolo moc vidiet tie mega stehna,ale ona ma aj tak otocila tak, aby bolo vidiet brusko, a tak je vidiet uplne, ze vsetko 😀 ale neva, baby poporode ideme chudnut. . .drzim na m palce, len nezabudnite, chce to pevnu volu 😉 a to co vzdy odriekanie a nepocuvanie rad nasich mamiciek a babiciek 🙂