Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@bea00 ale by ma zaujimalo ako to riesia ked dnes ma skoro kazda druha gelove, ved to sa neda odlakovat . . . a ja sa ich moc vzdat nechcem,neverim, ze v dnesnej dobe si pristroje nevedia poradit ani s tymto. . . ked budem mat priesvitny gel . . . bozeee, to je hrozne a keby som sla rodit akoze normalne a na poslednu chvilu sa zmeni situacia a musia operovat?? Ved vtedy sa neda nic ine riesit a neverim, ze si s tym nevedia poradit ☹
@biba aj ja som o tom počula, ale teda môžem potvrdiť, že mám kamošku, ktorá sa na to vyprdla a k pôrodu išla s celofarebnými gelovkami a nič jej nepovedali, ale vraj je lepšie mať viditeľné "dno"... ja mám tiež teraz červené celé... nechávam si ich odrásť a tak o týždeň by som išla na nové, samozrejme gelovky, ale dám si len špičky, po pôrode zase prestupujem na celé, ale určite nedám nehty úplne dole... sme v 21. storočí, určite to zvládnu, ak budú len špičky zafarbené a nebudú celé, ten raz to prežijem a určite lepšie ako mať nehty úplne dole 🙂
@saxxxana
@saxxxana rodit este nechcem.s malym sme sa dohodli ze bude februarovy tak dufam ze dodrzi slub 🙂 no ja mavam nizky tlak tak to bude asi tym...mam hore tlakomer a som leniva si ho ist zobrat...uz som aj hladna ale som leniva si ist ohriat obed 😀 strasne dnes so mnou...nastastie neviem akym zazrakom tu neni az taky bordel tak aspon nieco...poobede si odstavim nejake jablcka pomarance mrkvu nieco na energiu 🙂
@biba
@biba mna drbkali za gelove este aj ked som bola krv darovat...ze keby chytim krce do ruk keby mi zostane zle tak si mozem aj so svojimi vylamat...takze nie len kvoli farbe ale vseobecne nemaju radi nechty...ale sak zdubkaju ta povies ze si nevedela a co ti mozu?sak si neni malomocna ides do toho na vlastne diziko 🙂 ja som ich tiez jednym uchom dnu a druhym von 🙂
@ivka_marek no fajn,takže ništ,ani ja... 😉 nechce sa tým drobcom našim..
@aplless myslím, že @biba ide len o to, aby videli ev. sfarbenie pri nepredpokladaných komplikáciach... nemyslím, že sa bojí poškrabania 🙂 alebo si daj len jeden neht dole 🙂 xixi 🙂 nech vidia 🙂 ja s nimi dole nejdem, nech je ako chce, nechty sa tak isto sfarbujú aj na nohách keby niečo 🙂 tam gelovky nemám 🙂 ale nie, robím si srandu, dám si francúzsku a hotovo 🙂 ale konečné je na tebe alebo sa pobav ešte s lekárom/lekárkou 🙂
@katty137 Asi tak, aj ked som chcela mat vsetky, vratane tych na nohach cervene,ale radsej tie dole odlakujem ale na rukach sa ich nechcem vzdat, slaka, ked tam budem musiet byt v tej nechutnej koseli, s tymi mega vlozkami medzi nohami, aspon v tomto nech mam pocit upravenosti, ked inak budem ako neupravene chudatko 🙂, bozeee ja neviem ci tu nemocnicu prezijem, hrozneee. . . . ja viem, ze tu robim "scenu" ale baby fakt, toto boli malickosti, ktore ma tak drzali v pokoji a zrazu mi niekto chce brat moj ostrov nadeje a to sa mi nepaci :-/ to je akoby som mala ist do nemocnice s mastnou hlavou 🙂
@aplless
vieš čo,ani som nejako netresovala,som sa tešila normálne...a aspon jedna výhoda🙂- už som zbalená,ked to príde nadobro 😎 😎 😎
a pohyby mám,ale nie sú vobec silné,,,zoslabli o dost,ale mám...vo štvrtok mám zas monitor,tak sa opýtam...
a začíname kukat,že brusko sa vypúča a špicatie volako..aj to je nejaká predzvest??

@cukrik580 mozno tlak nizky, alebo len odvodneny organizmus. A mozno je to tym pocasim. Aj ja v noci sa mi spat neda a rano som od 5tej hore....a horsie ze nic sa mi nechce. Asi by sme mali viac behat lebo takto asi neporodim nikdy :D