Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
Ste alebo bola ste niektora hospitalizovana pre zvyseny tlak ? Ja mam ist zajtra lezat ☹
Baby jaka vecera ze zemiakove placky a k tomu kapustovo mrkvovo paprikovo cibulovy salatik s dresingom s kyslej smotany a cesnaku mnamiky a teraz si pijem cajik z ostruziny malinovej 🙂 s medikom 🙂 kuknem panelak a pojde sa maturovat so ziletkou...uff uz teraz sa mi nechce ked si na to pomyslim...normalne sa bojim co ma zajtra caka 😀 inak v pondelok sa idem kuk do porodnice 😀 v ramci pripravy a to je aj den D do kedy mame vydrzat tak uvidime ci rovno nezostanem...ale ako vravim pri mojom stasti este budem prenasat!!! 😀
@20erika07 aj mna palieva a neskutocne niekedy ale uz neriesim potom by som nesmela jest cely den nic lebo ja mam zahu uplne zo vsetkeho...takze vycumlem tabletku a idem spat uz to neriesim najprv som trpela ale teraz si pomozem a pekne spinkam 🙂 a to sme papali o siedmej cca 🙂
@cukrik580 nooo ja tabletky nemám,ale co sa tyka domácich receptov na zahu,už mi nic nezaberá,už ani tá silnejšia fatra,no cez deň mi to tak nevadi,ale vecer ked si lahnem hruuuza ☹ mala som si aj ja kúpiť pre istotu na zahu tabletky,aspoň vecer aby som netrpela,asi zajtra kúpim,aj ked to už mam za pár len... A aké cmulas? Netuším ktoré sú dobre
@20erika07 mne zaberalo mlieko ale ked uz to bolo kriticke tak mi muz pytal v lekarni a dali mu tumms ci jak da to vola...ale hned po par sekundach je dobre tak uz sa netrapim 🙂
@sona272 hmm tak to nechapem...mozno preventivne...nemas aj bielkovinu v moci alebo cukor mas ok?nepuchnu ti koncatiny?alebo nieco?...ja som mala najvyssi 134/87 u dokyho ale doma mavam max 112/65 😀 asi syndrom bieleho plasta 🙂
@veronikapodolska ja ti odporúčam určite cvičiť, prečítaj si diskusiu ohľadom epi-no tu na MK a aké mali pôrody baby, čo porodila aj 4kg bába, porodili bez nástrihu a bez natrhnutia a všetci doktori sa nestačili čudovať, že ako je to možné 😀 uškodiť ti to určite neuškodí, je to náhrada klasickej masáže hrádze, ak bude pružnejšia je len pre tvoje dobro a ak už máš balonik kúpený, tak určite cvič 😉
@bambulka12 Mala som celkovu, lebo to nebola planovana sekcia, ale akutna. teraz by som chcela spinal. vraj si to mozeme vybrat, mi hovoril moj lekar. Ano, ako pise @sonulka81 24 hodin sa lezi na pooperacke, ja som mala sekciu v pondelok rano 9.15 a za cely den mi maleho priniesli len raz. Na dalsi den rano ma previezli na sestonedelie na moju izbu (mala som tu bez wecka za 15 eur) a sestricka mi pomohla vstat a osprchovat sa. v ten den mi maleho priniesli len parkrat na papanie. Az v stredu mi ho priniesli od rana na cely den, ale vecer sa prisli opytat, ci ho chcem mat pri sebe aj v noci alebo si ho maju este na poslednu noc zobrat. a v piatok rano nas pustili domov. Musim povedat, ze mi tam bolo velmi dobre v tej nemocnici. mam len pekne spomienky.
Teda okrem casu pred sekciou, ked som rodila prirodzene a vychytala som taku neprijemnu staru porodnu asistentku, co som si nahlas ani vzdychnut nemohla. a ked manzela pustili ku mne, tak mu nebola ochotna priniest stolicku a mal pri mne stat. no ale potom maly zacal stracat ozvy, nastal ruch a rychlo sa islo na sekciu. muzovi prislo z toho zle, tak sa zlakol, tak ho tam museli kriesit 😀 Takze okrem tej neprijemnej zenskej nemam nitrianskej nemocnici co vytknut.
Babulky uz tyzden ma boli dole akoby som cely den bicyklovala. Je to normalne? Moze to byt tym ze sa mi panva roztahuje? To su ale problémy, co? 😀
tak na basketbale sme boli,úspešne dnes za nami....vyhral tím,ktorému fandíme a teda Prievidza🙂
malá sa zo začiatku mrvila ako piškotka,ale potom zase sladko oddychovala,ved nech si na to zvykáá 😉 😉 😉
a uvidíme,či sa do rána nerozhodne už ukázat...ked čítam,že niektoré ste v 37.tt a už sa chystáte a my 39.tt a chystám sa len ja,malá nie,tak mi to príde divné..🙂
ráno poradna,monitor,už tretíkrát,tak uvidíme,co dál...dobrúú nockuu babeny!!! 🙂 🙂 🙂
@biba no stále neviem aké špinenie máš na mysli a prečo riešiš tampony 😕 😀 ... a ultrazvuk-sono robia tiež, som písala, že mne robili sono na druhý deň, nie v ten istý deň ako poradňu, lebo poradňu robí môj doktor v iné dni a v inej ambulancii a na sono si objednáva mamičky zasa v iný deň a do inej ambulancie 😝 len keďže nie som z BA, tak sa musím kvôli tomu trepať 2x do BA čo sa mi vôbec nepáči, tak sa ho chcem teraz v pondelok na poradni opýtať, či by mi to nevedel urobiť naraz všetko 😕
@biba ale nie, všetko je urcite ok, si len z tých stastnejsich tehuliek 🙂

@sonulka81 držím ti palce a myslím na teba, u nás to tiež už nevyzerá na dlho.Doktorka to nevidí do februára,malá je veľká, o dva týždne dopredu a som už aj otvorená.