icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

cukrik580
24. jan 2014

@bambulka12 neplac cicus, ja to poznam, aj ja revem za take ze nemoze ist so mnou na poradnu a zobrat ma domov 😀 napriklad, u nasich mi je fajn, ale predsa nemam svoj klud...doma je doma, ...a busom sa mi trepat nechce...
neboj, od pondelku som sa rozhodla ze na porode zacnem intenzivne pracovat 😀 uz sa chystam na okna 😀 poriadne vsetko vydrhnut, len nech je hlavne maly ok a nech to mam co najrychlejsie za sebou 🙂
@blondi2 zevraj na vsetky vip-ky mozu navstevy a na tej najdrahsej moze tatino aj na noc zostat, ale to mam len tak z neovereneho zdroja, v pondelok ak boh da a dozijeme 😀 sa tam idem kuk, co chodim na predporodnu pripravu k jahnatkovej, tak tam ideme v ramci pripravy kuk, tak podam hlasenie co som sa dozvedela 🙂

bambulka12
24. jan 2014

@cukrik580 ano to aj ja,furt mrncim,nemam nikde klud,aj ked niekam idem,dlho nevydrzim,doma sa nudim a taaaaak,jjaaaaaaaaaj 😀 .Jani pekne vsetko pokukaj,ak sa bude dat aj nenapko pofot 😀 a cakame infosky 😀

sona272
24. jan 2014

@cukrik580 trochu bielkoviny mam, tlak na hranici inak ok a drzia ma tu.

cukrik580
24. jan 2014

@bambulka12 povim majovi nech foti, on sa nestara aj sa povadi 😀 ja som posero 😀 ale budem silno ocuvat a mozno vezmem aj papir a peeerko a budem zapisovat 😀 uz sa tam celkom tesikam 🙂
@sona272 hmm...tak asi kvoli poistovni, potrebuju nazbierat peniazky...inak neviem...

inak ja som mala vcera tlak na poradni ze 109/80 😀 a to som bola v strese 😀 lebo som sa bala toho blbeho streptokoka co nemaaaaaame a som bola nervozna z toho dlllheho cakania v cakarni...

bambulka12
24. jan 2014

@cukrik580 no ja som mala ze 137/90 uz len ked som to pocula ma skoro slahlo 😀 ,inak bezne som mavala okolo 100/70 myslim a vcera toto,som sa asi bala toho doktora a este ked mi povedal,ze podprdu doôe,no vtedy mi tlak vyskocil hadam aj na 200 😀 .

biba
24. jan 2014

BAby v com sa chystate ist do nemocnice a z nemocnice??? Ja uvazujem nad pohodlnymi teplakmi, ale potom si v duchu hovorim, ze nech aspon trochu som pekna a nie ako v poslednych dnoch, vsade v teplakoch a mikine a total nenalicena 🙂 aj dnes sa do tesca tak chystam, nechce sa mi koli chvilke vystafirovat 🙂

cukrik580
24. jan 2014

@bambulka12 tu vetu neznasam, ze podprdu dole 😀 a ked som isla na rtg snimok kvoli krcnej chrbtici a ta tena ze podprdu dole, kukam na nu , ze z jakeho dovodu a reku sak no dobre jak povis a taky mlady tam zacal behat a ja nahata, by som sa najradsej pod zemou videla 😀 aj ja mavam nizky, dokonca spodny som mala dost vysoky na mna este, ale konecne pochopili, ze neklamem, ked im rozpravam vzdy, ze to co nameraju nie je moj tlak, doma mam aj 80/50 😀 a u dokyho som mala maximalne tusim 134/87 ci jak, ale to bol uz strasny extrem, asi moj najvyssi tlak v zivote 😀

cukrik580
24. jan 2014

@biba ja furt vsade v teplakoch, nosila som rifle co som nosila predtym ako som schudla a na par tyzdnov som si nechcela kupovat nove tehu rifle a aj tak, kde by som jaaa take nabrala, ledva som podprdu zohnala na kojenie v mojej velkosti 😀 takze ja som za teplaky, ale aj tak mi je v nich najlepsie, takze ja idem do aj z urcite v pohodlnom 🙂

sonulka81
24. jan 2014

@cukrik580 zatial do nedele ale ide zltacka tak uvidime...🙂

cukrik580
24. jan 2014

@sonulka81 ja to stretko ozeliem, len nech ste hlavne v poriadku a spokojne a v klude doma 🙂

bambulka12
24. jan 2014

@biba aj ja chodim vacsinou v teplakoch,ked ideme tiez do Tesca,alebo tak,teplaky,mikina,siltovka a ides 🙂 .Do nemocky mam pipravene leginy,taky dlhsi pulovrik a v tom mozem ist aj domov,nie je to tehotenske. a je to pohodlne,lebo predsa budeme este ubolene,tak nech ma nic netlaci 😉

biba
24. jan 2014

@cukrik580 nad tym uvazujem aj ja, lebo po sekci sa mi asi budu cizmy tazko zapinat a tenisky si len nasuchnem 🙂

bambulka12
24. jan 2014

@cukrik580 😀 a mne najskor povedal,ze aby som sa vyzliekla do pol pasa ,ale ze podprdu si mozem nechat,tak ja cela stastna,tak ma velice pocuval a potom ze aby som si lahla na to lehatko,tak som si lahla,vies si asi predstavit,ze mi to trvalo tri hodiny dostat sa do polohy lezmo a zas a pocuval,kazal mi zadrzat dych a pocuval a ja som sa tam uz dusila 😀 a potom ze podprdu dole,tak som si zas musela sadnut,dat ju dole a potom zas lahnut,ale neviem,na co som si ju mala dat dole,sak tak ma mohol pocuvat aj ked som ju mala a ja som sa taaak strasne hanbila 😀

ifkael
24. jan 2014
cukrik580
24. jan 2014

@bambulka12 asi chcel vidiet tehulku v plnej krase 😀
@biba presne tak, ja som cely rok v botaskach, takze nad inou obuvou ani neuvazujem 😀 topanky mam tak trikrat do roka ked dakde ideme 😀

bambulka12
24. jan 2014

@cukrik580 😀 😀 😀 no tak to ti teda poviem,musel mat zazitok na cely zivot a potom si povedal,ze uz nikdy viac,ved tie moje prsia su hrozneeeeeee

biba
24. jan 2014

@bambulka12 ja som chcela tiez nieco take, ale potom ma napadlo, ze ked pojdeme z nemocnice budeme mat vlozky a nechcem aby to bolo vidno aj ked budem mat dlhsi sveter, preto asi si vezmem teplaky, inak ja som si po cely cas tehotenstva kupila len jedny tehotenske rifle a jednu fiflovu suknu, ale pk sukni mi draby povedal, ze mi robi vacsi zadok, nech mam iba leginy a rifle uz cez boky davno nenatiahnem, tak naco. . .. nosim stale svoje veci, leginy sa prisposobuju, tricka mam aj dlhsie, takze mi netrici brucho a mikinu stale zapnem, jediny problem mam s mojou S zimnou bundou, posledne dva tyzdne ju uz nezapnem, ale nechce sa mi zacat nosit kamoskinu pozicanu bundu, tak tu svoju mam rozopnutu, ved aj tak chodim zvacsa autom 🙂 a na prechadzke zvladnem zapnut aj svoju sportovu bundu 🙂 len sa trochu bojim totoho pocasia, nechcem aby nam teraz zacalo mrznut a snezit, kto bude riskovat pad a nekonecne odhrabavanie auta 🙂

biba
24. jan 2014

@cukrik580 tak ja nemam ani teraz problem s opatkami, ale nechce sa mi, ked sa cely den poflakujem a pracujem len v byte a potom mam treningy vo fitku 🙂 tam sa opatk nenosia 🙂

bambulka12
24. jan 2014

@biba ja tiez mam taku bundicku,ale tu uz nezapnem,ale ked idem autom a viem,ze nebudem chodit vela pesi,tak si ju tiez davam,lebo presne,ako ty pises,aj ja mam pozicanu,no ale v nej vyzeram ako medved 😀

katty137
24. jan 2014

Baby,tak konečne prišlo aj mne zo sociálky... Denná dávka 24,23 som sa tak potešila, aspoň chvíľu sa budeme mať ako tak normálne. Umrem ale potom s 200 eurami. Pri hypotéke,2 deťoch a 1 na výživné + nejaké tie splátky malé, no asi dlho tentokrát doma nebudem.máte tiež niektoré také pochybnosti??? ja sa toho tak bojím ;(

katty137
24. jan 2014

A inak ja do pôrodnice ako naposledy letné tenké nohavice široké a pohodlné. Nosila som pred otehotnenim a nosím počas celého tehu.

katty137
24. jan 2014

Ešte včera som bola poslednýkrát v poradni, o týždeň už do nemocnice. Sme úplne ok. Našťastie... Krcok drží, malinke bolo na monitore ako učebnicovy príklad, tak som happy.

bambulka12
24. jan 2014

@katty137 ja som na tom tak,ze hned od zaciatku budem dostavat 200 € a tiez dve deti,hypoteka 550 mesacne plus energie,strava a podobne a tiez mam obavy,ako to zvladneme ,rodicia su na dochodku,takze v podstate nam ani nema kto pomoct,ale tak nejako bolo,.nejako bude.Ja som uz bola aj sama so synom a v najomnom byte,kde som platila 300€ mesacne a zvladla som to,tak hadam aj toto zvladneme 😉 ,hlavne sa tym nezatazuj a pokial budes mat taku peknu matersku,tak skus ak sa bude dat nieco odlozit na horsie casy 🙂

cukrik580
24. jan 2014

@bambulka12 ale prosiiiiim ta taka modelecka jak ty, zo mna by aj skolaboval 😀
@katty137 ja uz len cakam kedy mi poslu vymer, hrozne som zvedava :-/ tiez sa bojim co bude...nemame sice hypoteku ani uvery, ale vzdy nieco, telefony, internet, naftaaaa, no strach, dufam, ze budem moct co najviac kojit aspon...lebo inak neviem neviem...
@biba no to je jasne, ze tam sa nenosia 😀
@bambulka12 jasne ze to zvladneme aj s malom!!! ved sme zeny a tie dokazu aj nemozne 😀 takze to urcite zvladneme, aj ked sa toho tiez obavam 😀

bambulka12
24. jan 2014

@cukrik580 bude to urcite tazke a tiez ma to vcera vecer napadlo,ze ako to budeme zvladat,ale nejako hadam bude.Inak ja som vobec nechcela hypoteku a povodne sme si brali tak,aby sme mesacne mali 290 splatku,ale ako sme prerabali,sme museli navysovat a teraz to mame na 550 a to som ja o tom ani nevedela,to mi mm povedal asi 4 mesiace dozadu,skoro som skolabovala 😠 a to este neviem,kde sa zamestnam,ked pojde mala do skolky,ja uz budem stara puska a nikde ma nebudu chcet 😅

cukrik580
24. jan 2014

@bambulka12 ja pojdem skorej a zamestnam ta ako opatrovatelku 😀 no teda inak to ti spravil riadne prekvapko teda...sa bude musiet veeela obracat...ten moj si nemoze ani nejaku brigadu alebo druhu pracu najst aby bolo lepsie, lebo ma taku slahnutu pracovnu dobu...

cukrik580
24. jan 2014

sprostana sprosta...nesikovna blbaaaaa 😀 rozdrbala som suflik z mrazaaaaaku, co teraz ... ??? novy ze 30... no to sa mi teraz naaaaramne hodi... ☹

barbarelka
24. jan 2014

Dievcata,ja pracujem ako ucitelka na strednej skole,tak to si predstavte tu matersku,vtipneeee🙂! Ako ucitelka som nastastie mala aj second job,predcvicovanie vo fitku,takze to ma dufam zachrani,ked maly trosku podrastie a ja budem moct vybehnut odcvicit nejake tie hodky 🙂! Baby,ale to zvlaaaadneme,ziaden strach😉.Ale jasne,ze mam aj ja dni,ked uplne stresujem😉...

ivka_marek
24. jan 2014

@ifkael mam na výber z 5tich timerov a ani jeden nie je taký ako máš ty, stiahla som uz 3 tak uvidíme ktorý bude naj 😉

ifkael
24. jan 2014

@ivka_marek to mas jedno..jlavne ze funguju :D