Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@anjelik0907 gratulujem k dalsiemu pokladiku na svete, mame rovnaky tyzden, len ja som este stale 2v1 🙂 clovek by povedal,ze ako skoro,no ked sa nad tym zamyslim tak slaka,je to tu a aspon si sa zbytocne dlho netrapila s brusiskom 🙂,dufam,ze nas tiez nebudu dlho znasilnovat a sekciu naplnuju na rozumny termin 😀
@ivka_marek jeej ivka siper aka pohodicka, masaz ta krasne uvolnila a mala si povedala, ok,vonku su same super veci,aj ja chcem, a sup sup sa poponahlala
Tusim naozaj plati,ze baby su akcnejsie, my s chlapcami v brusku cakame na aspon februar ale co uz, kazdopadne,vrece s detickami sa nam zacina otvarat 🙂 a moja vnutorna nervozita a zvedavost z ocakavania na jednej strane zacina stupat,no na druhej strane si akosi stale neviem predstavit,ze naozaj budem mat dieta 🙂 stale to beriem iba ako fakt,ale co ukaze realita ?
@biba pri prvorodenej mi to dochadzalo postupne..niekedy som sa otocila, zbadala ju a zrazu..aha veď ja mam dieťa 😉
@ivka_marek srdečne blahoželám, juuuj aj ja už chceeem bábiku 🙂 tak si to mala rýchle, aj doma si stihla sprchu a vlasy,no super 🙂 veľa zdravicka obom
Babyyyy poďme už všetky rodiiiit! 🙂
@ivka_marek jeeeej no parada dalsi rychly porod.normalne sa zacinam tesit 😀 gratulujeme 🙂
@ivka_marek gratulujem, tak to bolo rýchle.... Prajem vam veľa zdravia 🙂
Boze ako vam zavidim uz to mate za sebou. som zvedava dokedy sa budem ja este s tym bruchom trapit vcera vravim muzovi reku pome maleho vydurit uz takze asi zacneme castejsie sexikovat
@cukrik580 druhorodicky majú rýchlejší ako prvý porod ;)
@ivka_marek preco mi beries iluzie 😀
@ivka_marek no ja som zvedava co ma caka malu som porodila za 4 h aj s kontrakciami tri krat som zatlacila a bola vonku a vraj druhy byva lepsie tak snad bude
Kočky ja tak v rýchlosti, keď bude kedy napíšem. Malinká sa vypýtala na svet veľmi rýchlo ale je prekrásna nejdem sa na ňu vinadívať. Pôrod by som priala každej taký ako som mala ja, Za chvíľočku bola vonku a bolesti minimálne. Nemala som nič čo by predvídalo predčasnému pôrodu, len mi kleslo bruško. V nedeľu večer ,i odtiekla plodová voda a za 3 hodinky sa narodila, ale ozaj skoro bez bolesti . 😉
Babule, ja som dnes priserne lenivaaa, drahy siel pracovne prec a ja ze budem upratovat a na miesto toho si polihujem a slavnostne som dala "az" prat 🙂 neviem sa donutit k vysavaniu a dakemu poprataniu veci v byte, uvazujem,ze akurat tak poskladam pradlo a pojdem k nasim, a zajtra budem makat, teda snad sa k tomu donutim 🙂 ale je to mozneee, leniva som, ze ak by som mala ist k nasim peso,asi ani nepojdem 🙂 slaka, alebo zacnem upratovat 10 min pred odchodom 😀 ako vzdy
dievcata ja som taka stastna,mala je uzasna,dnes ju zobrali pod lampu kvoli zltacke ale ak bude vsetko ok zajtra pojdeme domov...Gratulujem novym maminkam je to skvely pocit...vonavucke,krasne babatko...
@biba ja som v poslednej dobe vacsinou taka leniva - alebo unavena alebo co.. akurat vcera som mala produktivnejsi den, celkom dost som toho upratala aj oprala a vyzehlila, ale neda sa... hlavne to zehlenie je prilis zatazujuce, maly sa mi uz tlaci hlavou dole a to je dost neprijemne a hlavne nechcem aby sa prilis ponahlal von, kedze som sa rozhodla, ze pockame do terminu 😀
@kazunomiya Tak ja ked som zehlila, pekne som si dosku znizila a zehlila som po sediacky, mne sa maly moc vyprcil dopredu a pomali zacina trpiet chrbtica, a tak som si povedala, ze pri tom mnozstve veci na zehlenie jednoducho stat nebudem a hotovo 🙂
Ja cakat do terminu nechcem,ale aspon do februara, aj ked moj drahy si robi so mna srandu, ze v stredu, ked ideme na prvu kontrolu do nemocnice, si ma tam rovno nechaju. . . hahaaa, sa vzdy bavim,ale nemozu si ma tam nechat, este chcem stihnut kadernicku,kozmeticku a mozno ajpedikuru 🙂 ale to uz asi nestiham 🙂
@cukrik580 presne ten istý pocit mám aj ja....🙂že medzi prvými sme tu šaškovali,a pojdeme posledné🙂🙂🙂..no neva,hlavne,nech je všetko o.k:-)
dnes som vstala o 13tej a o 14tej sme už obedovali..chi chi...ale mala som predvarené..
teraz som povysávala poschodie a nohavičky celé mokré,upotená ako slon,šupnem do sprchy,oddýchnem a asi dáme nejakú prechádzku,ked je tak pekne...a ten sneh u nás nechce dojst....hádam,ked už budeme v nemocke,potom stačí...aby sa mohli deti cez jarné prázdniny posánkovat trošku.. 😀
@ivka_marek velkáá gratulácia,tak ste to pekne zvládli,a Lucke aj tebe veeela zdravíčka a síl!!! 😉 😉 😉
@sonulka81 tešíme sa s Vamiiii 😉 😉 😉
@biba aj mne to niekedy napadne,že ty kks,ved už budeme stále 3ja...už sa všetko bude odvíjat od baba....len tak rýchlo sa nezoberieme a nepojdeme,kam chceme,ohlad bude vždy najprv,čo malá,ju obliect,nakrmit,napapat atd...až potom my...ono sa to hovorí automaticky ale človeku to vlastne vobec natolko nedojde,ako ked tu už bude s nami...tešíme...🙂
aj ja som lenivá ako šlak,aj ked sa snažím,aale dúfam,že budem taká praktická mama a nebudem to prehánat...hlavne nech sme zdraví 😉
@ivka_marek jej veľmi gratulujem a hlavne nech ste zdravucke a rýchlo fit... Tuším sa rodia iba baby... Chlapskej lenivej populácii sa akosi nechce... Typicki chlapi ;) aj ja už chceeeem...
@biba
@matabah nebojte babule, časom si uvedomíte že dieťatko prispôsobujete sebe 🙂 nemôžte sa nechať ovládať úplne,keď chcete normálne fungovať 🙂 kým bude maličké to bude naj. naj. naj.,už keď bude mať od 3mesiacov hore,už nebude toľko buvat, bude vyžadovať viac pozornosti,takže najlepšie odnarodenia ho "učiť "váš režim 🙂
@20erika07 len aby to chapal aj nas tatinko 🙂 lebo ten si mysli add 1 ze budem mat teraz 3 roky veget a add 2 ze s malym sa snad nebude moct prve minimalne mesiace ani poriadne hybat,nie to ho dvihat 🙂 ale realita bude ina,ale to rychlo zisti 😀 a on prvy s nim bude nacvicovat blbosti 🙂
no,z lenivej nedele bol nakoniec aj rýchly koláč s tvarohom aj broskynami,mnam,aj zaniesla našim,aj umyla wc,aj kupelnu,a už som zase nachystaná do postele s umytou hlavou,vykrémikovaná atd atd,že keby niečo🙂🙂🙂
@20erika07 ved tak si to aj myslím,že naučíme na náš režim,aale či nebudem natolko z nej pokakaná,že prisposobim jej a moja zasadovost pojde hore komínom 😀 😀 😀 ...ale len do určitého času veru...🙂

@ivka_marek srdecne blahozelam 🙂 🙂 Nech rastiete do krasy 😉