Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@anies10 No ved oni potrebuju aby ten pracovny pomer bol dlhsi ako x dni pred porodom (270 ci kolko je to) a to potvrdzuje zamestnavatel, odkedy trva (a oni to tiez maju v systeme). Neviem, co by este mali chciet. Ja som im nic ine nedokladala.
@anies10 radsej si to nechcem predstavovat 😀 ja mam predstavu asi takuto 😀 doma si odlezim a odsprchujem zaciatocnych aspon 4-5 hodin...cca hodinka bude cesta do nemocky, lebo budu pri mojom stasti aspon dvojmetrove zaveje 😀 potom pridem daju mi klistir, spravia ctg kym pridem hore z prijmu tak to bude dalsia hodka, potom ma poslu na vzdycharen, tam si odlezim hodinku, trosku poskacem po lopte parkrat nabehnem do sprchy, potom pojdem na box, dvatrikrat potlacim a bude vonku 😀 a neberte mi iluzie!!!ja to chcem takto 😝 😝 😝 😀 😀 😀
@cukrik580 drzim prsty 😉 len doma sa potom dlho nezdrziavaj aby ti klistir stihli dat 😀 a na tej lopte by som tiez velmi neskakala. Vraj to pomaha ale moze trosku deformovat hlavicku. Synovcovi sa to stalo, nie je to nic vazne, lebo kosti su makke, a casom sa to krasne upravi bez nejakych nasledkov.
@anies10 no sak zas neplanujem hopkat po strop, len sa tak trosku pogulat 😀
toho sa bojim, ci odhadnem kolko je ten spravny cas byt doma 😀 mozno budem v spravach, ze porodila v aute na pol ceste do nemocnice 😀 a pri mojom stasti mi najprv odtecie voda a mozem snivat o mojom idealnom porode 😀
@cukrik580 ale neboj sa,vsetko zvladnes super,si prvorodicka,tak je dost mozne,ze to pojde podla tvojho planu 😉 a neporodis po ceste a s tym tlacenim na brusko,mne sa tiez zvalila sestricka,ale nevnimala som to,vlastne mi pomohla,ked som uz nevladala tlacit a nemala som ziadne podliatiny,ani nic podobne 😉
@cukrik580 @kazunomiya @anies10 jasne, ze potrebuju na vsetko papier, za kazde usetrene prachy maju odmeny 😠 😠 😠
@cukrik580 aj ja som mala take predstavy pri prvom, ale neberiem ti iluzie 😀 aj teraz mam iluzie, ze dojdem do porodnice a rovno pojdeme na to, ved kurna od stredy krcok spotrebovany, otvorena na 1cm vnutorne, beham, lietam, upratujem, malu vlacim na rukach a ten stupel drzi 😠 😀 😀 😀
@bambulka12 no ved prave ze som prvorodicka a neviem co ma caka tak mam iluzie 😀 mozno budem stale cakat nieco horsie a horsie a ani si neuvedomim, ze to najhorsie uz preslo 🙂
inak baby, uz neviem co od dobroty 😀 najprv som si otvorila salko 😀 teraz je otvorene, lebo uz mi nesmakovalo 😀 a spravila som si jablkove gulky, co som nasla recept v nasom podhoranskom spravodaji 😀 iba nastruhane jablcka a hruba muka-dala som polohrubu, lebo hrubej mam malilinko 🙂 vyvarit vo vode a hotovo a poviem vam, doooobre to je, len keby som nebola leniva si osmahnut struhanku 😀 dala som si len cukor a maslo ale dobre to je, na to ake to bolo jednoduche 😀
@cukrik580 ved to je dobre,ze nevies,co ta caka,hlavne maj tie iluzie a bud pozitivna 😉.Ja sa bojim tej bolesti po sekcii,lebo viem,co ma caka,ale tak co uz 🙂
@bambulka12 ale prosiiiim ta, sak si nejaka zenska co uz co to zazila 😉 coho sa uz len ty mozes bat 😀 co ja taky zasran 🙂 ja sa bojim toho ze nevydrzim na wc ked mi daju klistir, ze dakde na nejakej chodbicke izbicke zabludim, ze mi nebude strava chutit, ze nove prostredie a take chujoviny, ja som debil, ale porodu sa nebojim, ten mam predsa dobre rozplanovany 😀 a bolesti...no za tie roky som z kramov taka vytrenovana, ze mozno kym to nebude fakt ze uz uz uz ideme rodit, tak mozno ani nebudem vnimat, ze uz vlastne dnes idem rodit 😀 sem tam ma podbrusko zaboli, tak pravidelne, ale ja to ani neregistrujem, lebo s mojimi bolestami pred ms a pri ms sa to ani zddaleka nemoze porovnavat a preto som sa minule aj tak zamyslela, ked sa ma doky a sestricka pytali, ze ci uz mavam poslickov a ja ze nie , automaticky....ze mozno aj mavam 😀
@cukrik580 ako tym si mi chcela dat najavo,ze som stara???😀,no sa pockaj,ked sa stretneme 😀.To je jedno,co si si v zivote prezila,ja si myslim,ze mat strach je uplne prirodzene a nebudem sa hrat na hrdinku,jak sa nicoho nebojim.Bojim sa,lebo ma budu rezat a poviem ti,nie je to ziadna sranda a pri tom sa este starat o malinku,ale tak budem to muset nejako zvladnut 🙂.Ked ta boli podbrusko ako na ms,tak to su poslickovia 🙂
@lucul moj to ma uz tiez naplanovane,mala sa narodi v piatok,tak vecer sa ide pit a na sobotu si zajednal tetu,co dojde upratat,lebo on nebude vladat a poobede bude musiet ist za mnou 🙂
@bambulka12 to by som si v zivote nedovolila, co si pipi 😀
no sak hej, neni to hrdinstvo sekat machra a pritom sa vnutorne zozierat 🙂 aj ja sa bojim, bojim sa aby bol maly zdravy, ale porodu sa fakt nebojim 😀 zatial 😀 mozno zajtra uz sa budem 😀
no sem tam ma bolieva, ale ako vravim, ja ´to ani neregistrujem, lebo sa to s tymi bolestami ani neda porovnat 😀 takze ked sa ma dakto spyta, tak automaticky poviem, ze nemavam, ale pritom mozno aj mavam a ani neviem 😀
@cukrik580 toto som riesila aj ja ci stihnem dobehnut na wc po klistyre 😀 a teraz zas ci ten yal ci jak sa to vola bude ucinny 😀 porodu som sa nebala ani bolesti tak isto ako ty, teraz v nemocke na predporodnej ked doktorka vravela, ze ak pride zena s usmevom tak to porodne bolesti nie su, ale ja som dosla na prijem vyrehlena jak leco 😀
@bambulka12 hruza s timi chlapmi ako vedia planovat ked sa jedna o zapijanie 😀
@lucul mne ta tetula na prijime jak sme tam boli, boli sme len dve, ta porodna asistentka co robi kurz a moj muz a tak sme kecali srandovali sme a tak sme sa rozpravali a pytala sa nas ze kedy mame termin a tak a ta druha, ze ona az koncom marca a ona jej vravi, ze no brusko mate dost velke, este podrastie a ja hovorim, ze no my sa vidime o chvilu, ja som zacala 38tt a ona, ze dvojicky, vsak 😀 no moja ani neeeeeee 😀 ja mam velke brusko 😀 aj ked ja som cela velka, ale teda brusko mam ozaj 😀

@kazunomiya no ved hej, nemozme sa rozculovat, ale ked toto vie taaaak strasne nasrat kazdeho normalneho poctiveho cloveka 😀