Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@cerimi77 ja mam dva 🙂 mam tam aj TP podla MS aj TP podla utz a zvyrazneny podla utz, ale preeeeesne na sekundu to sedi 😀 ja viem ze som otehotnela 28.5. inokedy sa proste nedalo a uplne to sedelo, drobec presne zodpovedal podla kazdeho utz az do 18tt potom si uz isiel podla seba 😀
Inak baby uz vcera som sa chcela spytat....kde sa nam flaka @barcelona94901 ????
@cukrik580 aj ja som akurat dnes rano nad nou rozmyslala,ze kde je @barcelona94901 a ze dufam,ze ma dojde kuknut,ked budeme spolu v nemocke 🙂
@cerimi77 ja mám termín tiež iný podľa kalendára (poslednej MS) a podľa ultrazvuku a od začiatku viem, že v skutočnosti je pravdivý ten, čo (našťastie) opakovane ukázal ultrazvuk - ten, ktorý si uvádzam aj tu. Takže teraz už všade hovorím ten upravený.
Môj pôrodník čoskoro odchádza z Ružinova a bude pôsobiť v Skalici 🙂 Ja tam síce kvôli nemu na ďalší pôrod asi nepôjdem, ale je to vynikajúci lekár, tak som rada, že mňa ešte stihne teraz (dúfam).
Dnes idem baby prvy krat do nemocnice,tak som zvedava ako dopadneme,ale tak ma napadlo,nemohla by som ten papier do socialky dostat aj v nemocnici,aby som sa nemusela trepat k svojmu lekarovi( dost nahovno sa tam parkuje) koli vydokladovaniu druheho prijimu a moznosti materskej aj z toho
Kokso ale ja zacinam byt celkom nervozna uz,aj moj drahy by chcel aby maly prisiel na svet v prvej polovici februara,nech nemusime cakat do toho 20.2.
jeeeeeeeej.. dnes som spala 8hod vkuse 🙂 paraaaaaaaada 🙂
@os ja som tiež spala, ani som sa nevedela poriadne prebrať, ale dáko blbo som sa ráno cítila... v každom prípade občas sa mi v poslednej dobe podarí, že spím celú noc 🙂
ja som dnes tiez lepsie spala muz je vysackovany v obyvacke lebo vstava do roboty o 5 a mna budi dnes som ho ani nepocula o 7 som dceru vystrojila a spala som dalej do teraz, u mna je to vselijako dva dni nemozem spat potom sa pekne vyspim. inak vecer neviem co bolo ale maly sa vkuse 3 h mrvil to este nerobil som myslela ze do rana pojdem
Takže tá moja materská je fakt tak - práve mi referentka, čo ma má na starosti, povedala, že musím dať tú druhú žiadosť. Vraj sa to posudzuje na každý pracovný pomer zvlášť a to aj v tomto prípade (že sú u jedného zamestnávateľa). Takže už to je OK - druhú žiadosť som si už zariadila, pošle im ju zamestnávateľ a následne mi príde rozhodnutie.
Aj tak mi to pripadá ako nezmysel, keďže tie žiadosti sú navlas rovnaké 😀
@kazunomiya no tak to je zase veľká škoda pre mňa, lebo ja budem rodiť v skalici a momentálne tu je samá zberba a sebranka ;( tak sa len modlím, nech nie sú žiadne komplikácie... Je tu jeden jediný dobrý dr. No uvidíme čo bude
@aplless
@kazunomiya
@os zienky konecne asi po dvoch tyzdnoch som spala od 23.00 do 5.00! Neuveritelne. Asi bola dobra konstalacia hviezd alebo co, ze smesa konecne vyspali. Mohla by byt castejsie 😉 😉
Dnes som si bola po termin na cisarak 20.2. prijem. Dufala som zeda skor, kvoli tym problemom s chrbticou. No nechcel sa dat presvedcit. Mozno ho presvedci ten drobcek, ked sa vypyta skor sama 😀
@anies10 nuž to sa ti môže stať... veď teraz už sa môže vypýtať hocikedy. To ti dali ten cisársky až nejak okolo termínu, nie?
@katty137 škoda, akurát sa miniete, on je ešte do marca v Ružinove. Ale keby si chcela potom pre budúcnosť ti viem dať kontakt... (keby si plánovala v Skalici ďalší pôrod alebo tak).
@kazunomiya si super, ďakujem, ale toto je posledný.je to naše druhé a mm má ešte dcérku s predchádzajúcou priateľkou, to už by bolo mooooc ;) nevadí, mi to nejak zvládneme
@aplless
@os @anies10
@kazunomiya
Ja som sa tuto noc tiez vyspala paradne, sama nechapem. O 23:00 som spala do 5:00 potom som sa naranajkovala a potiahla som to do 10:00. 😀 😀 Tak to sa u mna ešte nestalo. Do 10:00 som naposledy spala ako pubertiacka cez vikend :D Mozno si chcela aj malinka v brusku oddychnut : "žiadny problem žiadne stresy"
😀
@kazunomiya ja mam oficiualny termin 1.3. co je sobota a cisarak mi dal len o tyzden skor na piatok. Ako viem tak indukovane cisaraky robia 2 tt dopredu aby sa to nerozbehlo samo. To by bolo pre mna horsie, nsjedena ist na cisarak v celkovej 😖
@kazunomiya Nic si z toho nerob,v tomto kocurkove budme rady,ze sa k dakej info dopatrame,mne to pre istotu pani na socialke neberie,v nestrankove dni vobec a pocas strankovych vobec
Kks baby beham po antolskej,tisic veci na mna tu vybafli,doktorka Hammerova,ktora ma mala v ambulancii je ako speedi gonzales,ani neviem co vsetko si mam pamatat,prave cakam na ultrazvuk,potom poucenie o epi a objednanie na predoperacne vysetrenia,zblaznim sa,a k tomu som hladna,esteze som si vzala caj so sebou 😀
@os aj ja som dnes veeelmi dobre spala,az sa cudujem,iba 2 x som sa zobudila a isla na wecko a este som aj hned zaspala,co od kedy nechodim do prace,je velky problem 🙂
@anies10 neboj,ja mam oficialny tp 5.2. a sekciu mam naplanovanu na 31.1. a tiez som sa bala,aj sa bojim,aby sa to nerozbehlo skor 🙂.Zajtra rano uz idem na prijem,tak uz potom mi to bude jedno,len nech dovtedy vydrzim 🙂
Boze babyyyyyyy 😀 vy ked nespite tak ja jak babatko a ked vy spite tak ja napriklad do druhej krce a ledva som zaspala a od siestej hore :-/ okrem wc som si bola len pred hodinou dat aspon chlebik lebo uz som bola hladna :-/ inak som cely den v posteli a asi si idem skusit pospat :-/
Noo baby tak poradňa ok, ale nepozeral ma, tak neviem ako sme na tom, ale prietoky, záznam, tlak, moč v poriadku, ta tak 🙂
ahojte,ja som dnes vyspatá tak pol na pol....nič moc...sneží nám trošku,chystám sa na čerstvý vzduch....ale najprv vyvarím slíže...tvarohové,a mne makové...ak do zajtra vydržíme,tak monitor,už 4krát....dnes ma tak pobolieva podbruško,pichá atd...ale ešte necítim,ani nešípim,že už by to šlo.... 😎 😎 😎
ale však príroda je mocnejšia,takže čakáme... 😉 😉 😉
pekný dník!!!
Baby, čo znamená, keď mi dr. napísal CS: 3b??? nechápem to, inak sme v poriadku 🙂 chcela by som vedieť, čo to znamená, neviete niektorá?

@cukrik580 a TP v tehu knižke máš aký ? podľa čoho ti ho tam písali?
môj pôrodník hovorí, že TP sa nemá prepisovať podľa žiadneho utz, má sa napísať len podľa ms a aj on ako pôrodník sa orientuje výlučne podľa dátumu poslednej ms 😉 pri dcérke mi môj gyn posunul TP o týždeň dozadu, a podľa toho mi napísal aj dátum poslednej ms (vraj aby nás to neplietlo) a doktori v BA sa nestačili čudovať, aké "zvyky" majú gyn na Záhorííí 😀 😀 😀 😀