Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
baby mame tu 7474 prispevkov a z toho 1028 som napisala ja 😀 to uz o niecom svedci 😀 mal by sa ten maly narodit uz, lebo len na nete sliedim 😀
Mate vsetky monitor dychu? Ja nemam ani neplanujem.
@aplless tiez nemam a neplanujem. 🙂
aaa ide sa na krupicovu kasu a brokolicovu polievocku, mnamky 🙂
Tak ja sa pripajam do februaroviek,,nikto neratal že s mojou Dg. vydržím do 31 týzdna a nakoniec aj možno porodim na termin,,ale teda vam poviem to brucho, kyselina a vecerne nevolnosti čista hruza,,ako to vydržíte? A co tie čo prenášaju?? takto tesne pre porodom ste už len doma, alebo aj šoferujete??
este som odstavila jablcka, len nejak zacal blbnut odstavovac 🙂 a pusta mi tam duzinu, tak mm skonstatoval, ze mame tekutu vyzivu 😀
@cukrik580 bambulka,jaj baby gulam sa,dnes som bola u dokiho,aj tie predoperacne,este zajtra behacky ,pretoze choru by ma nezobrali,tak konecne uz len toto doklepnut, 😝 a teda malej je v brusku asi dobre,ako dlho je dole a stale sa jej nechce von,uz koniec januara a ja som nadalej kinderko 😀
no mozno v sobotu stihnem s rodinkou aj kino a potom sa vidime 😀
@aplless ani ja nemam ,ani pri malom som nemala

@ivet51 ano je to tak, cim vyssie, tym v tomto obdobi lepsie 😀 a mne to ani nepise ani nehovori, takze ja prd viem 😀