Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
baby, trošku z iného súdka, mrknite, vložila som si sem nový album 🙂 dnes idem skúšať nové účesy, tieto už vyzerajú lepšie, len nemám fotky, toto boli len začiatky 🙂
Baby,tak ja som na sestonedeli a plackaju tu babatka,keby to pocujete,uzasne 🙂.jtra idem aj ja na to,hned rano o pol osmej,uz sa tesiiiiim na tu moju malu papulecku zlatu 🙂.
@cukrik580 Jani,po sekcii ze davaju az na treti den,ale ja si ju budem pytat skor,aby som si ju pekne vykrmila.Mam aj spolubyvajucu,zlata baba,ukecana,teraz isla na vysetrenie,tak pisem 🙂.
@bambulka12 no som zvedava .kamoska rodila pred rokom a ked ju po 24h postavili uz maleho pri sebe to asi zalezi ako sa budes citit.hlavne nech ste vporiadku babulky mojeeee 🙂
kočky tak po dnešnej poradni,krčok skrátený na 1,5 cm a otvorená na špičku prsta 🙂 No snád ešte chvílku vydržíme 🙂
a ešte som schudla 2 kg 😒
@bambulka12 no navrhli mi spinal,pred celkovou,ako ideš ty?
v pondelok sa vidíme 😀 držím palce ,bola volná izba?či si normálne na šestonedelí na izbách? ešte cukrík sa k nám pridá 😀
@bambulka12 mne po sekcii dali malého na druhy den už na noc ,asi záleží ako,kto..vedla mna čo bola po prirodzenom dostala malu neskor,ona bola ubolená ,tak uvidíme teraz..neviem ešte čo od spinalu očakávať
@amanda683 ja som tiež schudla 2 kg ,vraj aj plod.voda..
@barcelona94901 čo plodová voda ???
@amanda683 že na konci tehu je to prirodzené,aj ubytok váhy-vraj aj plod.vodou je to normálne,že kilčo,dve sa stratia
@barcelona94901 jaaj,no neviem,mne sa to stalo prvy krat,vzdy som len priberala az do posledneho dna.
@barcelona94901 no moja silno o tom aj s dokym pochybujeme 😀 nic tomu nenasvedcuje 😀 teda teba by som teeeeeooooooreticky este mohla stihnut, ale majku asi nehrozi 🙂
a mne sa kedy strati kilco dve??? 😀 ja zbieram tie vase postracane asi 😀
ja som hladnaaaaaaa ☹ ale neviem co a kto mi hlavne spravi papat ☹ mam chut na cestoviny s kuriatkom na stave, ale kto by sa teraz s tym sral, vsakze ano...ale ja chcem jeeeeeest, dnes som este nic poriadne nejedla, len somariny...teda chleba bagetu s maslom bylinkovym, jogurt s piskotami banan a tak, aspon brokolicovu polievku som mala ako normalne jedlo...
@barcelona94901 budem mat spinal a v pondelok ta cakam,som na izbe c.15 pod oknom,tak dojdi potom kuk 🙂.Uz ma pomalicky pripravuju,kanylu mam zavedenu,infuzka dotiekla,rano klystir a ideme na tooooo 🙂..Izbu mam normalnu,bola volna jedna za 20, ale aj sestricky povedali,ze je to zbytocne a som rada,ze som neni sama,aj ked telka by bodla 🙂.Sestricky su tu zatial velmi zlate 🙂.A cukricek nas sa posnazi,pomiluje Majka a v pondelok sa vidime vsetky tri 😉
@bambulka12 no len aby som nedosla este dnes...nejako ma brucho boli 😀 take nejake krce,prave zacali , ale teda na MS sa to ani zdaleka nepodoba... ale to asi nic nebude...to bude asi len od hladu... 😀 ale neee, len si to tam pekne uzite 🙂 aj ked by som velmi rada prisla za vami ☹
@cukrik580 doooojdi,bude sranda 😀.Mna tu stale opichavaju volacim,rano o pol piatej klystir .Uz sa tesim a tie babenka tu placuuuu 🙂
@bambulka12 ja sa bojim, ze po klistire nedobehnem na wc tak potom mi popises do podrobna pocity 😀
@cukrik580 tak ja tiež zbieram kilecka 🙂za týždeň kilo, normalka 🙂 ale niet divu, teraz som dojedla dva rožky so slaninou a cibuľkou a dva rožky s jogurtom 🙂idem prasknut, ale určite to na dnes nie je dosť 🙂
Dnes ma prvýkrát v polospanku pobolievalo podbrusko ako na ms, ale nič z toho ☹ už chcem ísť, sakra od 28tt poctivo človek leží aby sa predčasne nenarodilo bábo a teraz druhý týždeň lietam a nič, ani len brucho nejde nižšie, joooj
@bambulka12 len nás pekne informuj,bože ja som aj zabudla na klystír 😀
jáj baby ja ako chrápem teraz! som sa zobudila na svoj chrapot 😝
malá stále to isté..je dole,,už tak dlhoooo a že mám mať všetko pri sebe,dnes tiež,že keby dačo,rychlo nech letím na príjem,tlačí mi na mechur,no von sa jej fakt nechce,,
@20erika07 mne kleslo ale to je asi tak vsetko, teraz mam sem tam nejake krrce, ale boh viiii co je to zac...na ms sa to nepodoba...ja vam hovorim baby moje, ja hadam ani nebudem vediet ze uz rodim 😀
ja cakam kedy mi pride domov nejaka vecera 😀 mala by som ist aspon mycku vylozit a nalozit novu aby som to mala kde polozit ked pride muzik domov s nakupom, uvidime co prinesie, ale zacinam mat pocit, ze sa z toho moc nenajem co som mu nakazala kupit 😀
@barcelona94901 mna sa doky pytal, ci chodim casto curat, ze to je normalne a rozprava a rozprava a ja ze nie, ja nechodim casto 😀 kukal jak na zjavenie 😀 no co, ja musim byt predsa vynimka 😀
aj ja si pochrapkavam, v noci, lebo mam plny nos 😀 takze na byvakovanie so mnou na izbe sa az tak moc neteste 😀
@cukrik580 ja sa tiez bojim a ja este krivam,tak neviem,ako dobehnem,ale dam si pre istotu vlozku 😀
ja ked som mala kontrakcie tak som nemohla ani sediet ani lezat len behanie mi pomahalo dufam ze teraz to bude lepsie , a horuca sprcha na krize mi uvolnovala bolesti inak som nic nemohla robit krce v chrbte a v bruchu
@bambulka12
@cukrik580 babule,tak vy uz idete na to? Kks v dobrom zavidim,budete to mat uz za sebou a o par dni aj drobcekov pri sebe,super,ja sa zblaznim este tyzden cakat vobec len na vysledky vysetreni,ach jaaaj,esteze mame ten net,aspon sme stale v kontakte s okolim 🙂
@bambulka12 aj mne daco hovorila na prijime ta sestricka ked sme sa tam boli kuk, ze pustim vam to zadrzite, dame vlozku a potom asi po 8 minutach pojdete pustit...no neviiiiim 😀
@biba nemaj boja, kam by som ja chodila 😀 to barcelona a bambulka uz budu mat drobcov, bambulka zajtra rano o pol osmej 🙂

@saxxxana no ja mam dokopy +13kg,ale posledny tyzden som nic nepribrala,hlavne okolo toho piateho mesiaca som najviac,takze u mna takto 🙂