Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@cukrik580 jéééééj tak to je paráda
@barcelona94901 ty ides kedy presne?
@cukrik580 mna to čaká v pondelok ,my sa stihneme stretnuť s bambulkou 😀
inak mám za sebou príšernu noc,teším sa už na pondelok..tak mi okolo tretej v noci zas zatlacila na mechur,že som sa nevedela ani z postele vykotulať,už som myslela,ze mojho budem musiet zobudiť 😀 ked sa mi to konečne podarilo,šups na weco a hodinu sa pretáčať ,zase na weco,no už nech je vonku,tie tlaky na mechur su niekedy zaberáky 😝
@barcelona94901 ja len aby som vedela do kedy mam rodit aby som ta stihla 😀 ale neviem neviem teda, to sa mi asi nepodari 😀
mne tlaci vacsinou ked pozerame panelak 🙂 potom uz nezvykne, v noci chodim raz curat a to vstavanie z postele je hrozne, vsetky kosticky ma bolia ☹ ale uz vydrzim nejako 🙂 ved ked som do teraz vydrzala, musim este pre istotu prekutrat tasku poukladat to tam riadne, pretriedit co sa bude dat a tak, uvidime 🙂
@cukrik580 no tak u mna kto vie..kedy ci nepojdem aj skorej,mozno dnes 😀 ved celý januar to od doktorkov počuvam a nič 😀
@barcelona94901 aaa tak vidis, aj mna plasil strasil a nic 😀 a to mi este vcera zacal kecat o prenasani, ze nech sa necudujem, ked sa maly nevypyta do terminu, ze to moze prist aj tyzden neskor, som kukala jak tela na nove vrata, ze o com toci 😀
@cukrik580 ja som tak aj maleho mala ,cely december zbalená 😝
no idem kočeny,moj sa pre mna zastaví,
máme dnes to vysvečko,ešte sa chcem s malým vygulať na obed,troška si ho užiť ,kým som tu 😀 a zajtra ak by sa dalo ,uvidíme,tak to kino..alebo niečo 🙂
@barcelona94901 ja som mala na obed zase bagetu z lidla 😀 cesnakovu 😀
to moje dietatko sa zase snazi vyjst von...len si nejak myli koniec...milaaaaacik spodkom, nie cez pupok ani cez rebro 🙂
Baby mate niektora znizene trombocyty? Ja hej a hrozi mi aj sekcia,dnes som si bola pre vysledky a nie su dobre,tak uz pojdem na poradnu do nemocky v pondelok a tam rozhodnu co dalej,bojiiiim ☹
@bambulka12 ja som ležala na 15 ale pri umývadle...po sekcii ťa aj tak premiestnia...
ahojte dievcence, aj ja som februarovka, citam vase prispevky, len som leniva cosi napisat 🙂 ja to mam uz iste ( ak neporodim behom dnes a zajtra) - v nedelu nastup do nemocnice a v pondelok rano cisarsky. je to moj treti, takze mi nedali na vyber. je to velmi zvlastny pocit, ked viete kedy porodite, myslim ze lepsie bolo, ked ma to "chytilo", takto som nervoznejsia a nervoznejsia ako sa to blizi. tak drze palce, aj ja drzim Vam vsetkym 🙂
@majaon neboj
trombošky maju byť 140-420
ja som mala teraz tiež jeden výsledok ,že 1398 a má byť maximum do 130 😀 to je rozdiel ako hrom ,spravili mi druhý test a bol negatívny,v poriadku 😉
niektoré som teraz po chorobe mala hraničné ,aj tlak som mala u každeho doktora iný 😀
@adka31 jéj ako ja až na ten počet detí 😀
@barcelona94901 ahoj,no ked mne to klesa od zaciatku tehu - 127,109,103 pred 2tt a teraz 90...doteraz som si googlila nieco o tom,malo by sa to po porode dat do poriadku,akurat pri porode to moze robit zlobu - velke krvacanie,mozno transfuzia...co uz narobim...hadam v pondelok budem mudrejsia 😉 A tebe drzim palce na pondelok,nech vsetko dobre dopadne 🙂
@majaon no ved to,že v tehu tie vysledky ,to lieta ,hore,dole a každé tehu niečo iné 😝
jáj baby tak zátka je preč 😀
@barcelona94901 mne tiez odislo nieco dnes 😀 ale bez krvi samozrejme presne take iste ako mi odislo 22.12. 😀 ked som sa tak vyplasila, pamatas? 😀 no ale teraz bolo toho menej 😝 a vobec nie som vyplasena 😀
a som konecne stastnaaaaa 😀 spravila som si to kura na stave ci na paprike ci na com 😀 mnamky, si tu spokojne odfukujem, a este polievocku kalerabikovo mrkvickovo zemiakovu s liatym cestom, co malo vyzerat ako halusky alebo co, ale nevyzera, ale aj tak je to dobreeee 😀 prvykrat som to pouzila do polievky 😀

@bambulka12 gratulujeeeem!!🙂)veľa zdravia a mliečka prajem!