Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
Tak baby mne tiez dnes zacala odtekat plodova zatka. aspon myslim, ze je to ona a nie plodova voda. Rano o 4tej som sa zobudila, ze mam mokre pyzamo. Mne to ide len po troske, je to priesvitne, ziadne zele, ale take slabo hlienove, skor vodnate. Tak dnes cely den mam vlozku. Plodova voda vraj odteka vo vacsich mnozstvach. Aj pri prvom som to mala tak, ze som sa zobudila na mokre pyzamo, isli sme do nemocnice a preistotu si ma tam rovno nechali. tak som tam bola o 3 noci naviac pred porodom. Teraz si to pri malom nemozem dovolit.
@bambulka12 ako sa tam mate?
@blondi2 http://tehotenstvo.rodinka.sk/rodime/porod/odto... ja by som to podla tvojho popisu vyhodnotila skor ako plodovu vodu.
@cerimi77 jej, gratulujem, vela zdravicka a mliecka a nech ste skoro doma 🙂 . ta epi ti asi nie je sudena 😉 .
inak baby, keby lenivost kvitla, tak ja som dnes samy kvet 😀 , mne sa tak strasne nic nechce. decka su chore, uz aj dcerka zacina kaslat, dufam, ze to od nich chytim aj ja a potom pojdem s kaslom rodit. 😒
@blondi2 plodova voda moze odtekat aj po kvapkach, zatka podla mna nie je taka vodova, aspon na zaciatku nie.
@cukrik580 aaale,ved vies,v,ramci moznosti,kojiiiiim tu moju malu prisavku,nosia mi ju cca kazde tri hodky a je svetova a ja som ubolena jak hovado 🙂,ale dnes mi uz vybrali vsetky hadicky,co zo mna trcali,tak je troska lepsie
@vieraft ja som tiez dnes desivo leniva... premyslam, ze je to asi tym pocasim.
@bambulka12 no praveze neviem 😀 len koj moja, len koj, tak aspon ze ti nosia zlaticko malinke 🙂 neboj, to preboli a ani nebudes vediet...takze uz chodis aj curat, no parada 🙂 to musi byt radost 🙂 radsej vela nepi aby si nechodila casto 😀
@kazunomiya mne to zase podla tohto http://tehotenstvo.rodinka.sk/rodime/porod/hlie... vyslo ako zatka. ale v tom tvojom linku sa pise, ze ked je naliehanie intenzivne, plodova voda moze odtekat po kvapkach. a to moze byt moj pripad. Od vcera citim fakt silne naliehanie. az tak, ze sa mi blbo chodi.
@cukrik580
@vieraft tak ja tam radsej skocim. ale obavam sa, ze si ma tam nechaju, ako minule. Ak ma pustia, vecer sa ozvem.
@bambulka12 a ako to prebiehalo? nech viem, co mam cakat. ja by som mala mat sekciu v utorok, ak to nepride skor. Dnes si sa uz postavila na nohy? Ozaj a dokedy si si necitila dolnu cast tela?
@bambulka12 o koľkej si išla na príjem?mne tuším hovorila,že do pol druhej ,nie som si istá
@blondi2
@barcelona94901 do desiatej som mala prist na prijem,tam som sa prezliekla a dali ma na pasy a mm aj s vecami poslali domov.Isli sme na sestonedelie,tam som sa ubytovala a baby,zoberte si aj papat,lebo daju vam nanajvys polievku.Do siestej mozete jest,do polnoci pit.Rano o pol piatej klystir,sprcha,bandaz noh a o pol siedmej na salu.Mne este vecer davali infuzku,ale babe vedla mna nie.Rano vam na porodnici urobia zas ctg,infuzky,kateter a caka sa.Zoberu vas na salu,pichnu spinalku,to vobec neboli a je to prijemne,lahnete si a idesa na to.Ja som to mala komplikovane,zrasty a otocenu maternicu,nedalo sa im vybrat malu,tak volali este Lajtmana,aby pomohol.Potom som sa mala kuk do prava a tam mi ukazali moju malu lasocku a hned ju brali,bol tam aj mm a fotiiil.Potom ma pozasivali,previezlli na prebudzacku na dve hodky a potom naspat na sestonedelie.Cakam vas tam dievcence 🙂.Dnes ma uz postavili,ale ja som uz v noci sa snazila aspon sadnut.
takze pichanie spinalky neboli? to som rada. a iba 2 hodky si bola na prebudzacke? ja minule 24 hod a az potom na sestonedelie.
Cele to znie moc v pohode. Tak sa mozem prestat bat. A ty si dopredu vedela o kolkej ti presne budu robit sekciu, ci kolka si v poradi? alebo podla coho budem vediet, kedy mam uz volat manzela? a to aby mohol byt pri porode si platil az priamo pred tym? To si dobra, ked uz v noci si sa snazila postavit. Drz sa.
@cukrik580
@kazunomiya
@vieraft Baby ja som este stale doma. Cakam, kym maly pojde spat. Strasne zacal plakat, ked som povedala, ze idem preistotu do nemocnice. srdce mi trhalo, tak pockam. aspon som si este umyla vlasy.
@cukrik580 a to mam ist tam na prijem vsak?
@biba ja sa bojim tiez 😉 nie porodu ale vseeetkeho naokolo, naposledy som bola v nemocnici ked som sa narodila!!! okrem krku v sadre a zlomenych malickov na nohach mi nikdy nic nebolo...nic take nezvladnutelne, este aj s mononukleozou ma mamina kurirovala doma...
ale zvladneme to, ja si stale hovorim, ze to bude len 4-5 dni a sme doma a potom uz len raz 😀 ak sa podari druhe babo samozrejme 🙂 a ak nie, tak to bude naposledy 😉
neboj, dame to a potom uz ani nebudeme vediet, prajem nam hlavne bezproblemovy porod, ci uz dlhsi, ci kratsi, ci bolestny ci menej, hlavne nech vsetko doooobre dopadne nech uz to pride kedykolvek 😉

@cerimi77 gratulujem, nech ste zdraví a skoro doma 🙂