icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

anies10
1. feb 2014

@biba nic neboj, ty mas skvelu kondicku, zvladnes to 😉 kazdy porod je iny a vacsinou same prekvapenie 😉

biba
1. feb 2014

@cukrik580 aj tebe zelam vsetko naj, nech sme hlavne zdrave, spokojne a s babetkami stastne 😉

cukrik580
1. feb 2014

@biba no vidis, taky smajlik sa mi paci ovela viac 😉 dame to, neboj a mozno aj prenasat budeme 😀

cukrik580
1. feb 2014

ja uz som videla malu Miskuuuuu 😀 bambulka dala fotku na fb a malinka je naaaaadherna, taka mala tutula 🙂 ruzove liciska a ten maly jazyk 🙂 na spapanie 🙂

biba
1. feb 2014

@anies10 ja sa ani tak nebojim toho porodu ale vsetkeho naokolo a tak trochu aj porodu, lebo sa bojim vedomej bolesti a hlavne ma vytaca moja mamina, stale mi hovori ako sa mam pozitivne motivovat,co si mam a nemam hovorit,ale ja mam svoj system ukludnovania sa a pozitivneho myslenia , alebo mi zavola cez den aby som si davala pozor, lebo sa smyka a ked nemusim nech nikam nejdem, a mna to potom vystresujem, sustreedim sa a just sa smyknem alebo sa nieco stane, boze ako neznasam tie reci o porode kojeni a veciach co mam a nemam robit, kazdy sa mi snazi radit ale nemyslim, ze to je vhodna tema na navsteve, ved chlapom to musi vadit a tiez byt neprijemne, ale baby akoby sa vyzivali v tom ako cloveka vydesit a vyviest z miery, radsej sa tu poradim s vami,ale nechcem aby ma niekto strasil,ja chcem radsej mat naivitu ale pokoj ako nepokoj
Sorry,ze som sa takto rozrecnila ale to je asi tou mojou dnesnou psychickou nestabilitou. 🙂

biba
1. feb 2014

@cukrik580 ufff, tak to snad nie, ja som sice povedala,ze od 1.2. Beriem akykolvek datum, ale mam rada vsetko nacasovane 🙂 takze mily palprlonik,vydrz este do aspon 12.2. 😀

cukrik580
1. feb 2014

@biba tiez mam presne rovnake nervy skor z toho co pocuvam ako kazdy len radi, je najmudrejsi na svete...a som hrozne rada, ze sa tu vsetky mame a ze si poradime a aj maminy ktore uz maju dietky, tak sa mi paci, ze nesudia a nemudruju ale poradia a opytaju sa 🙂

biba
1. feb 2014

@cukrik580 presne taaak, ziadne babkovske mudrovanie,len realne rady a ziadne stresy,
Nemozem vas mat online aj pocas porodu???? 😀

cukrik580
1. feb 2014

@biba jasneeee, spravime aj videohovor ak bude treba 🙂

vieraft
1. feb 2014

@cukrik580
@biba Jaaj, baby, ja som z toho hotova rovnako ako vy, aj ked ma to caka uz 4.x. tiez som okrem porodov nikdy nebola v nemocke. ale ja sa bojim len toho porodu, aky bude, ja moc nezvladam bolest, potom uz to bude v pohode, ved na sestonedeli nas uz nic hrozne necaka, akurat prezit tu otrasnu rannu vizitu a cely den je pokoj. a uz si len budeme uzivat babo 🙂 .

lucul
1. feb 2014

@biba jej ked budes chodit do pk tak sa ozvi mozme ist kocikovat 😉

A baby pohoda ja som bola v nemocnici tiez az na porod prvykrat, este aj kazdeho dr.mam tak ze chodim sukromne mimo hnusnych stredisk aj z toho mam traumu a prezila somm 😉

katty137
1. feb 2014

@cerimi77 jeeeeeeeeeeej, tak super... tentokrát to bolo teda oveľa rýchlejšie všetko ako naposledy, však? Teda, máte krásny dátum... a termín si mala, ak si dobre pamätám, ako ja... joj, keby som to tak mala za sebou už aj ja...
Užívajte si to, dúfam, že budete čoskoro fit a doma, veľa mliečka, trpezlivosti a krásnych chvíľ... gratulujem moc moc moc

biba
1. feb 2014

@lucul jej ty byvas v pk? No ked pojdeme k svokrovcom mozne dat tour de vinice 🙂

matabah
1. feb 2014

@cukrik580 noo,tak dnes to teda zrejme nestíhamee..teda,ešte len som to tu začala čítat,možno na dalsej strane nájdem,že už si šla🙂
@lucul noo,to celkom možem potvrdit,ja som nedelnajšia🙂,ale asi záleží viac od štastia a postoja k životu si myslím..
@kazunomiya noo,ved ty máš ešte časuuu🙂,ešte nás aj predbehneš mám pocit.-)

cukrik580
1. feb 2014

@matabah kam by som chodila prosiiiiim ta 😀

matabah
1. feb 2014

@biba
nerob paniku,nebooj,ja mám kadejaké bolesti už 2-3 týždne,vždy to prešlo,nastavuj sa tak,že to zvládneš,predýchaš,ved v pohode miliardy žien to dali,tak my sme inakšie či ako?? 😎 😎 😎
a máš aj kondičku,takže uvidíš ako hravo to pojde...len sa nelutovat,byt hrdina,dáme to!!!

biba
1. feb 2014

@matabah jasneee dame to, len ked citim,ze sa nieco deje zacinam byt nervozna,lebo neviem co bude,tak preto dufam,ze maly vydrzi do vysetreni,ktore nas cakaju a potom nas pekne naplanuju a basta 🙂 bez stresu,na toto sa sustredujem 🙂

matabah
1. feb 2014

@cukrik580 sa neserkaj,som dúfala,že už budeš niekde tlačit🙂..no,však tak zajtra tedaaaa 😉 😉 😉
@biba
viete čo mne lezie na nervy???no každý den počúvam kedy už to bude,z každej strany...chodia mi sms,na fb,ked sa objavím,tak mi už píšu a kto som ja jasnovidec??????už mám riadne nervy....aj po kanáloch by som najradšej chodila....a to už trvá nejaký ten mesiac...bože moj,ale som trpezlivá.....
a dnes to završila moje tetka,ked mi napísala na Whats app,že ked jej je len luto,čo si budem musiet prežit atd......no,do kelu,ved ja nejdem rodit za trest,ale preto,že sme si to želali..ty kks,je to normálne,ale už mi z toho švitorí,jak keby som si tam štupel napchala na mna kukajú,len nech nevylezie... ☹ ☹ ☹

matabah
1. feb 2014

@cukrik580
@biba
práve som zožrala zas hrianky s volským okom a cibulou...pomoooc,aj si dám jablko,aj šalát zeleninový o 22-hej,ale chut na tie mastné hrianky neprešla a už mi začínalo šibat od nejakého hladu...jujuj..bude čo robit s tým telom... 🤐

cukrik580
1. feb 2014

@matabah pretoto som neni viditelna na fb 😀 a este hlavne kvoli svokre, lebo vzdy ked ma tam videla, tak pisala a odhlasila,..akoze ako jej mam odpovedat ked hned zdrhne... alebo mi svietilo aj po odhlaseni ze som tam a potom boli otazky co sa deje, ci sa hnevam a podobne 🙂 tak som neni viditelna a dobre je, teda ked idem cez fon, tak mi to tam ukazuje, ale nevadi 🙂 u mna zatial celkom klud, nikto nic, len sem tam kamosky co si piseme dennodenne, tak sa spytaju ci sa daco nedeje, ale to je normalka, lebo sme v kontakte, ale zatial nikto taky co sa vobec nezaujima a teraz zrazu 🙂
ked sme vedeli nohy roztahnut daaaamy, tak si to aj odrodime pekne a bude to za odmenu 😉 zaaaadne tresty 😀
ja sa neseriem, len cakam na teba 😀 sommyslela, ze uz nedorazis citat a ty sa odmlcis na cely den a potom vykuknes 😀 uz chooood, uz par minut mas termin tak sup sup 😀
ja akurat spat pojdem jak to tak vidim 😀

cukrik580
1. feb 2014

@matabah ani nehovor, ja som jedla pred siestou a normalne o deviatej som isla regulerne ze vies co robit?????? vysmazane fileeeeeee s chlebom a kecupom a zavrsila som to par krovkami 😀
potrebujem rozbit vahu 😀 alebo niekomu darovat 😀 kokos ved toto uz neni normalne...ale nemozem s tym nic robit, je to silnejsie ako ja 😀
a inak som hladnaaaaaa 😀 ale snad vydrzim 😀

biba
1. feb 2014

@cukrik580
@matabah tak v tomto snad nie som ani tehotna,ja ked si uz umyté zuby nemam chut nic jest, ale uvazujem,ze si dam par susenych sliviek,ale toho kinderks co mi drahy priniesol sa ani nechitim 🙂

matabah
1. feb 2014

@cukrik580 kukla som len,ked vstavam,na obed a potom priatel hral hry a cez mob sa mi nechcelo...takto je to lepšie...a bola som na prechádzke a taak..obedovečeru varila a taaak,no a teraz len že kuknem ešte....však aj ja lahnem,a mohla by som sa okolo 4tej zobudit na odtok plodovej vody 😅
mala som tlaky riadne okolo 18tej,no potom nič zase...aale večer som kukla do wc,a ked som vycikala,bol tam kúsok takého ako červíka,hnedého,asi nejaká súčast tej zátky ešte stále...ale taký dobrý pol cm mal...
keby som šla,budem sa snažit napísat,jasnačkaa,to aj cez mobil dám..ved budem musiet v nemocke,ako inak...
aa ešte som chcela,že ja ráno okolo 7dmej,sa preberám na ukrutný hlad...ale vždy vydržím,napijem a prejde...a potom cez den žerem ako svinka,,,dnes som skoro nič nespala do rána,tak hádam teraz bude lepšia noc s tou čerešnikou na torte 😉 😝 😝
tak dobrúú,už idem vypnut,bo neoddýchnem na to tlačenie... 😎

matabah
1. feb 2014

@biba aj ja to tak mávam,ale tieto týždne ani umyté zuby nezaberajúú🙂,radšej zleziem ešte o kupelne a umyjem znovu....to mi pripadá,ako keby som chcela rýchlo nabrat,čo potom nebudem moct....a to mám pevnú volu fajnu...no teraz nie...
dobrú nocku!!!

biba
1. feb 2014

@matabah koncim debatu o jedle lebo aj ja sprasknem nieco zlee,dobru noc baby

cukrik580
1. feb 2014

@biba mne ani umyte zuby nepomozu 😀
@matabah no tak ti prajem teda mokre sny moja 😀 no ja neviem ci to moje je alebo bola alebo nebola zatka alebo co, ale uz by som isla aj ja rodit...ach jaj...no nevadi, cervik sa hadam vypyta este tento rok 😀 my sme nakoniec nikde neboli lebo mm spal cele poobedie a teraz znova zalomil...ja pojdem asi uz tiez, ale nejake depky ma chytaju alebo co, taka smutna som nejaka zo vsetkeho, ani neviem z coho vlastne... :-/

veronikapodolska
2. feb 2014

@cerimi77 blahoželám, veľa zdravíčka prajem obom 🙂

saxxxana
2. feb 2014

@biba
@cukrik580 To že si smutna je OK, znamená že sa to blíži. to ma učili ženy v robote že príde plačlivejšia nálada....a potom pôrod. Neverili by ste kolko rád mi dali ženy za tých 9 mesiacov (dokonca aj chlapi!) čo nosím toto bruško. Veď so mnou sa už o ničom inom asi ani nedokážu rozprávať a to ma najviac sere. Z roboty mi už volali asi 10x !!!! že či už nerodím. Vždy im poviem že im určite dám vedieť keď to príde, ale tá odpoveď asi nie je uspokojivá takže mi volali z roboty zasa dokonca včera- v sobotu. Babka od mm strany volá každý druhý deň či náhodou nerodím!!! Keby som mala takú svokru tak si asi hodím slučku. Mne to už tak lezie na nervy. Prečo sa s ľudmi nedá rozprávať o niečom normálnom, stále len o mojom bruchu a pôrode....

saxxxana
2. feb 2014

@matabah tak ako? Už sa to rozbehlo? 🙂 či planý poplach? 😉

cukrik580
2. feb 2014

@saxxxana tak to uz by som za toto tehu porodila velmi vela deticiek 🙂 mna skor mrzi ze som stale sama a ak aj nie som..tak vlastne som... :-/