Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
Baby podte trochu aj do sukromky popisat,sak nemusi to tu kazdy citat o nasich zatkach a vodach.
Baby na dnes som si naplánovala konečne sex a že pôjdem dnes rodiť... Plánujem to celý týždeň... A dnes? Normálne sa bojím 😀 ale veľmi chcem už ísť 🙂
@saxxxana ved totok,dufam,ze nepadnem do takeho stadia,ze moje rozhovory budu len o plienkach,cumlikoch,kasickach a pod,ved by to bolo aj pre moje okolie otravne,ale teraz sa kazdy so mnou bavi len o tom,normalne ked som vo fitku tak som stastna,ze hovorime o uplne inych a hlavne normalnych veciach, a z mojho brucha si akurat tak robime srandu, chuda moj pamprlonik,ten sa teda napocuva blbosti 😀
@amanda683 ja mam pocit,ze toto je uz ako nasa sukromna komunikacia,ale ved o com sa mame bavit,ked sme februarovky a je februar 🙂 spolu sme tu prezivali kazde jedno stadium naseho tehotenstva a toto je to finalne 🙂 tak neverim,ze tym niekoho otravujeme,ved komu sa nepaci nevh sem nechodi a necita 😀
@20erika07 tak ja ked cvicim vo fitku va fitlopte v polohe lezmo na lopatkacha je to brutal komicke,jedna lopta nadomnou a druha podomnou a chalani si robis srandu,ze byt bezny zakaznik,musela by som platit dva vstupy 🙂,popr ne sa im tam nerozprdnem a ja ich vzdy upozornim aby mali teda nachystane cislo na sanitku,prax v tom maju 🙂
Ahojte kocky 🙂 Zabrusila som sem prvykrat.....my mame termin na dnes, ale stale sa nic nedeje, tak som zvedava ako sa to este vyvinie pocas dna a noci....uz by som to rada mala za sebou, ale este si vzdy poviem, ze nejaky ten den by tam nas pampusik vydrzat mohol 😝 😀
ahojte, ja som cakala tiez, ze dnes je pekny datum, ze by sa to aj mohlo dnes rozbehnut, no po dnesnej noci som totalne nevyspata, tak neviem ci by som to zvladla... ale aj 4.2.2014 nie je skaredy datum 😉 a ani 5.2., 6.2., 7.2. vlastne vzdy som mala predstavu, ze chcem rodit vo februari, tak to sa uz snad splni, takze je v podstate jedno kedy, len aby to islo hladko a bolo vsetko ok 🙂
No dlho som tu nebola,az som sa bala kuknut,ze uz vsetky budete mat odrodene len ja nuc.. Kamoska porodila vxera ,tyzden pred term. A ja taka smutna vravim mm ze ja nexcem ostat posledna... :D sa smiak ze wed fuet sa budu niekde rodit deti... No tak uvidime... Mm malemu prizvukuje ze dnes ma termin tak nech sa ho nesnazi zmeskat.... No a s tym sexikom sme tiez fcera probovali.. :D a zatial nic... Na lopte skacem a nic... :D malinivy cajik pijem, no zatial nic... Tak uz neviem... Asi dnes zlozime postielku,mozno drobec caka na to... Ja by som velmi chcela prirodzene na to ist... V utorok mam ko. U sestricky,tak ak mi ponukne ten ster krcka tak asi rovno dam,lebo ak nic tak mi zabezpecia miesto v nemicke pravdepod.14.2.'a to budu 3 dni len davat cipok a cakat... A kuknu len na druhy den rano co sa zmenilo... Tak ja len dzdam ze to bude cim skor a samo... No ale vacsinou to tak byva,ze je to presne tak ako nexceme... :D :D tak sa drzme baby a fakt som uprimne rada te ste tu...pomaha mi to velmi ... Ze nie som sama pred tym velkym dnom... Pa
@biba ano v pk zatial v centre ale dufam,ze coskoro blizko vinohradov tam som rada kocikovala malu
@matabah @cukrik580 tieto otazky taaaaak neznasam, kazde rano si najdem na messengeri pd dvoch "no co uz?" 😠 tatko sa so mnou nebavi lebo som si otvorila usta nezela si meno co sme vybrali ale sms mi posle "no co nove uz to je?" Alebo idem od dr.a vsetci no co povedal kedy to pride
Inak akurat som dorazila z kontroly tak ma pustil domov, ale kurnik smyka sa tam, skusila som si skolu smyku v praxi
Inak je to fakt hrozne doteraz vsetci mudry a toto takto a toto takto a vies... A teraz zmenili... Iba same no co uz rodite??? Dokonca fcera zavolam kolegovi a pytam sa ci nevie ci polsky ocot je taky isty ako nas,a on mi odpovie v poho a potom.. A uz rodis... No ANO... Ale potrebujem k tomu ocot!!!! Sila... Svagrina sa uz chvalabohu unormalnila,lebo kaudy den po praci zavola :no co uz rodiMe? Jej to pride hrozne ftipne no mne nie!!!a este to rodiMe...ako keby isla aj ona,alebo co... Jooooj.. No na 5x asi pochopila ze moja reakcia nie je myslena zo zartu,a vcera uz zacala konverzaciu inak...
Inak baby aj vy ste presli takym obdobim,ze kazdy vravi ako vam potom pomoze a tak a ako sa budu o drobca starat,a vy namiesto vdaky a potesenia ze chcu pomoct,akosi znervozniete???? Alebo len ja?? Dokonca som mala istu chvilu pocit,ze az ziarlim... Ze dajte pokoj,on bude moj a mm,a az potom vy ostatny!!!! Jaaaj vzdy som chcela byt tyzden po sama s mm,no prikvitne svagrina s ktorou sa normalne mame fakt radi,no ale teraz sa bojim ze sa bude vsade pchat a bude dolezita,hoci sama deti nema....
No dost uz... Len ma zaujimalo,ci aj vami obcas zalomcuje podibne ziarlive hormony.... :D
@lienocka6 mam presne rovnake pocity ked nuekto povie uz sa nanho tesime ako ho vystiskame vybozkavame nech uz je vonku ze sa nevedia dockat a podobne...do riti ved si spravte vlastne!!!ja ho npsim pod srdcom a chcem si ho po porode co najviac vychutnat!!!aj keby sa nevyspim ale sme predsa jeho rodicia co maju co druhi sa starat ...
@blondi2 spinalka mna vobecnebolela.Ja som bola prva,ale vedela som to,lebo spoluziacka tam bola,ona robi na anesteziologii,tak som ju tam mala.Malo sa zacat o pol osmej a mm tam bol okolo siedmej a ona ho potom zavolala dnu,tam cakal,pokial sa mala nenarodila 🙂.Je to inak super mat tam muza.
@cukrik580
@lucul jaaaaj baby ale jak ste ma potesili!!!! Uz som si fakt myslela ze mi zacina prepinat!!! Svagrina cez vianoce.. Joooj a som mu dala urobit taku decku a bla bla bla a ja ze ok ved ked ju donesie tak sa potesim,ale co mam teraz skakat 1.50 ci co... No potom sa nieco bavime o fotkach len tak po ceste,a vravim ze ho xcem potom nafotit na takej gulkavej deke co mam a tak,a ona furt o tej svojej deke... No ale to ho mozes na tejto zelenej... A nebola ticho a nebola a ked tu deku asi 10x spomenula... Tak zo mna vybehlo:: vies co maj si svoje decko,vynos si ho,porod a potom si mozes fotit na com xces!!!! Ostala ako pribita,ale kto to ma furt pocuvat!!! Alebo prisla zo slov. Po vianoviach a iba ze no mama povedala ze to MAME ronit tak a to tak.... A do mna nervy... Dost ked to svokra vravi mne,ale aspon rovno mne... Ale to jej MAME ma serie... Pokial viem to babo sme splodili dvaja a nie 3!!!! Tak som jej pekne naznacila,ze ked k nam teda dojde na 2 tyzdbe ze by som bola rada keby mi pomohla skor v kuchyni,navarila aj pre mm a tak.. No to sa jej ocividne nevidi....
Boze sorac baby som sa rozpisala... Nexcem otravovat... Len to zo mna tak vyletelo... :D bodaj by vyletelo nieco ine uz... Nech nemam cas na taketo hluposti rozoberat...
@lienocka6 kludne sa vykecaj.nie sme tu len na to aby sme si radili ale aj "vypoculi"jedna druhu 😉 aj to casto treba...ja sa kludne vykecam aj z toho ze som nenasla orieskovu cokoladu napriklad a baby si ma precitaju polutuju a je lepsie 😀 😀 takze kedykolvek cokolvek.kludne pis! 🙂
@cukrik580 mojko,ja celúnoc poriadne nespím,ale od tej 8-12tej to ide fasácky🙂🙂🙂
@lienocka6 prešla som a sem-tam prechádzam takým obdobím,ked ma prepadne strach,ked sa sem po príchode domov všetci natrepú a budú chciet pomáhat a ja budem tá zlá,čo nebude chciet...som zvyknutá sama,na svoju domácnost už 7 rokov,a ja viem,že zvládnem aj navarit,aj uporatat atd atd...však nakaakné tu mat isto nebudem....aale priatel je ešte doma,ešte nerobia po zime,tak hádam až v marci pojde...a budu tolerantnejší tí ostatní...a čo ma teší,že sestra stavajú vedla nás,už by sa pomaly mohli aj stahovat,takže,ked niečo v pohode si pomožeme,ona má 2ročného krpca a budeme blízko,a viem,že ju možem aj do prdele poslat,ale tak zase ona ma dokonale pozná,takže si budeme pomáhat....dúfam teda,že ak tu bude chciet niekto príst,tak počkaju až po 600nedelí,ked už hádam budeme mat aký taký režim...ale tiež ma z toho všetkého prepadáva sem-tam strach....a ešte ked viem,že moje tetky sestrinho v kuse bozkávali na ústa...neznášam to...to bude problém,ked na to upozorním..ale hádam sa mi podarí upozornit nejako dopredu atd.....ach jaaaj 😅 😅 😅
@matabah nechcem ti brat iluzie ale mna to tam dolu boli uz cez 4mesiace 😀no jasnacka ze chodis az okolo obwda to len ja som tu cely den 😀
nakoniec sa kolac nekonal ani dnes...ale mam rozumne vysvetlenie 😀 volal ocino ze mamina robila sisky aby sme prisli 😀 no a musime ist aj na chleba a tak 🙂 a spala som prave hodinku tak mm dopozera vdovu a ide sa siskovat 😀
Kocky, este sa chcem spytat ci sa chystate niektora rodit na Kramaroch? Pripadne ci poznate niekoho kto tam odrodil....viem, ze nazor ma vela ludi odlisny...ja som doposial so sluzbami ci uz v poradni aj s lekarmi spokojna...dufam, ze aj pri porode a aj poporodna starostlivost bude ok 😉
no cavteeeeeeee... 🙂
mam dobre spravy 🙂 .. aj ked nie babatkovske ;)
... MAME DVERE!!! 😀 .. skaaaaaaaaaaaacem o 106 🙂 .. chapete???
takze vam to popisem 🙂 ... vcera.. spanie 4 hodiny... a potom sa uz nedaloooooo.. nevedela som zaspat... a akurat ked by som bola spala.. som musela byt hore (majster ohladom dveri.. )
... takze .. este som od 8 do 9 zhanala prechodove listy (aj tak ich nemame na podlahe, ale nevadi 😀 )
... o 9tej prisiel majster... doobeda sme riesili aj nejake problemy s dverami (nebol dobry otvor, sli sme pre brusku, vrtacku... ) ... potom som mu dala obed... a tak.. vkuse makal az do 8mej vecer... ale maximalne pedantne nam ich spravil... toho cloveka vam mozem len odporucat!!! 🙂
... no a o 14.30 mi prisla kamoska... (byvala spoluziacka, kolegyna, kamoska... )... takze sme keeeeeecali az do .. po veceri s nami odchadzala... okolo 20.30 🙂 .. takze sme stihli naozaj "vsetko" a "vsetkych" prebrat 😀
... a mm este potom upratoval po tom majstrovi (mne veeeeela veci nedovolil.. aj ked som si jasne ze nasla to co som "mohla robit" 😀 ) ...
... a po tej 4hodkovej noci som dnes spala... od 12tej do 6tej, vyprevadila mm do prace a potom spala od 8mej do 11tej 🙂 ... takze pohodickaaaaaa...
.. a pred chvilkou odisla kamoska co bola ma kuknut.. dalsia 🙂 ...
.. a predtym ako prisla, som zrusila svokru... ze toto je moj "posledny vikend kedy som sama, ze si to chcem uzit SAMA... 🙂 ... fest chceli prist po mna aby som nebola "sama" ...
.. nerozumiem preco nerozumeju... ze som "ina" ako oni 🙂 .. a byt SAMA mi veeeeeeeeeelakrat maximalne vyhovuje 🙂
.. no a ... tiez mam nerv ze tu budem mat po porode "ludi co budu CHCIET pomahat" ... svokra ma aspon vlastny byt.. ze ked tak len "nakukne" (dufam)... ale mami tu bude "vkuse"... takze som skor v obavach ako v pokoji ze tu bude... uvidime ci sa to zmeni... a mrzi ma, ze je to vobec tak... ze mam skor obavy ako radost z toho ze tu mami bude... chapete? ... neviem ci som to napisala jasne 🙂

@saxxxana matabah bude urcite spat do obeda zas 🙂 ja neviem jak to ta zena dokaze.podla mna prespi aj vlastny porod 😀 aj ked tajne dufam ze boli mokre sny a uz to ma za sebou ako si naplanovala 🙂