Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
ahoojte,ja som už aj okná poumývalaaa,návšetvu odbavilaa a teraz vymýšlam,čo na večeru...asi pojdem kupit kebab,mám chut na niečo nezdravé s vela zeleninou....
@cukrik580 to gravimilk----no,ja som vždy špeciálna,,,až po akcii ja nakupujem🙂¨🙂🙂...a vlastne to je také ako granko???do mlieka????či???
a ten čaj som dobre kúpila,že ostružina malinová??
@katty137 no klobúk dole,že lyžovat...ja sa síce tiež stále mrvím a v podstate oddych neznášam...jediné,koli čomu som prvýkrát za toto tehotenstvo plakala,bolo,že nevládzem..zvyknut si na to...ale prešlo to a sú dni ,ked idéééém....
hádam si neprivoláš takto porod...aj cerimi všetko bolelo tuším raz po sprche a potom onedlho išla a už sú viacerí 😉
nepíšete,tak idem si kúpit ten kebab teda....zatial...potom sprcha tv a rodímee...cítim sa tak nejak inak...neviem či je to z tých pokien ,aalebo príde Hanička naša v túto noc magickúúúú 😀 😀 😀
@katty137 cize je tu sanca ze ked tak bolestivo kope tak nebude az taky velky?si ma potesila aj ked tomu mojmu malemu az tak neverim 😀
@matabah s vodou sa to zaraba a chuti to ako mliecko ono je to vies ake?ako ked detickam zarabas umele mliecko 😉 das prasok vodu a pomiesas 🙂 a cajik si dobre kupila len trochu neskoro ale vraj je dobry aj detom pri horuckach a pri bolestivej MS 😉
u mna zase prehanky :-/ daj si aj za mna kebab!!!a dobre stiplavyyyy!!!!!
no cavte... konecne som vas docitala... 🙂 ... idem podat spraaaaaaavu 🙂
.. .takze dnesok je v tomto> Ešte 0 0 0 dní do pôrodu.
... vcera vecer sme skusili prirodny oxytocin... a nic 😀 ... ja ze dnes uz pojdeme rodit.. aboco... ze Lukimu este pomozeme... a nic...
.. od dr. mam od minuleho tyzdna uz papier do nemocnice.. tak sme sli dnes na poradnu do nemocnice.. lebo aj prednasku poslednu som tam mala... dosla som o 11tej.. ze som mala medzi 7 a 9tou 🙂 ale pohodka 🙂
... v podstate ma zobrali hned, moc, tlak, a prvykrat mi robili pasy... potom som kustik pockala ku dr....
babo je v poriadku 🙂 ... dr. sa povypytovala ze co a ako som na tom, ci som nemala nejake problemy atd...
a podla utg skonstatovala, ze Luky bude dllllllllllllllllllllhyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.... ze to budu zo mna dllllllllhoooooooo tahaaaaaaaaaaat 😀 ... pri mojej a mm vyske cca 183cm .. ma byt po kom 🙂
a .. ze mam pekne brusko a mala by som mat pekny porod.. ze ked nebude pekny, tak ze ju sklamem 😀 ... ako to viem ja sama ovplyvnit??? 😀 ... no a Luky je dnes feeeeeeeest aktivny... vkuse sa nejak natahuje, pretlaca s bruskom a tak... 🙂
.. najblizsie mame ist na kontrolu v piatok... tak uvidime 🙂 ... a mam tam dojst teda rano ... a potom budem mozno cakat dobludu ☹
... takze to je "nasa" terajsia situacia 🙂
inak baby,cez mobil mi nejde vobec prihlásit na kona....skúšam to už 2 dni...no hádam v nemocke bude lepší signál na net,tak to pojde,však ja to aj tak vymyslím a napíšem vám...
@matabah ... neviem preco, ale myslim si ze "maju cas" 🙂 .. sami vedia ze kedy treba vyliezt 🙂 ... nejak mam pocit, ze by som mala mat trosilinku posunuty ten TP... na neskor.. nie tak ze dnes... a Luky mi zatial dava za pravdu 🙂
... doteraz mi moj dr. robil len utg, ale vsetko bolo v poriadku, tak sa neposielal na tie pasy... tu to tak nejak funguje.. ze do TP sme u nasich gyn, po TP v nemocke... a to mi uz budu pasy robit vzdy.. si myslim 🙂
@cukrik580 neflakam 😀 ... len to trva kym si vas precitam 🙂 ...dnes som dosla domov cca o 5tej, este nieco porobit (platby februarove, nech na to nemusim potom mysliet 🙂 ) ... mm vyprevadit do prace... siel na nocnu... no a kym som vas precitala.. tie 4 strany... zopar veci medzitym este.... tak to trooooooosku trva 🙂
... a prave som spraskala 3 rozky a jogurt... vkuse zerieeeeeeeeeeeem 🙂
... ale fakt ma ta dr. potesila, ze je vsetko ok a ze "pekny porod" 😀 ... tak uvidime 🙂
@cukrik580 jasnačkáááá,ked inak nie,tak napíšem segre,nech sa prihlási za mna a napíše vám..to by som si neodpustilaaa...
he he,všade okolo mna kapusta 😝
skús tú mrkvu na tú záhu,sranda mne to pomohlo....a divné,že včera po tej mega štiplavej ryžy nebola vobec žiadna kyselina...donedávna som ani netušila čo to je....ked to niekto vravel,otec atd...som nechápala,čo to je...mna začala bolet pod chrbticou tá kost vzadu,ako ked dlho sedíš..nielen trtáč,ale všetko okolo.......znamenieee??? 😕 😕 😕
joooooooooj zeny... ale sla by som uz rodit 🙂 ... mm ma presviedca, ze si mam este uzit kludu... celkom ma asi pravdu... ale akurat ma chytila taka "netrpezlivost" 😀 ...
... takze co... lenosime este???? 😵
@os aj ja som hladna...normalne si pojdem asi daco dat...
aj ja chodim do TP k mojmu gyn, robi mi prietoky na sone a pasy v nemocke tiez robia az po TP aj keby som tam chodila tak mi ich nespravia ak neni problem...
@matabah najprv idem asi ale daco zozrat a potom si dam tu mrkvu 😀
este aj hranolky??? cssss, len rob chute 😀
... mm mam v praci... idem skusit horucu sprchu 😀 ... nedam si asi pokojaaaaaaaaaaa jooooooooooooj 😀
@cukrik580 noo,pažrana som,ale už začínam mat obavy potom ,že ako s tým seknem...lebo toto už presahuje normy....ja si to síce rozdelujem aj na viac krát,ale toto som "sežrala" naraz 😲 😲 😲
a brúsim si zuby na deli....fúúúú,asi nie už...krpatá sa mrvííí,cez den som mala viackrát pocit,že už dnes pojdeme v noci,ale prechádza ma to....
pravdupovediac mám nervy z toho vyvolávaného porodu,ale no začínam sa stým asi zmierovat..blíži sa to....
@os ani sprcha mi nič nerobí...aj som skúšala sediet viackrát chrbtom pri krbe atd...masáže a nič.... ☹
@matabah vies ako krasne som vedela posledne utisit lukaska??? 🙂 sa mi to paaaaaaaci 🙂 .. feeeeest kopal teraz pri veceri 🙂 ... tak som normalne ze musela prestat jest... ruky na brucho, kustik pritlacit a dohovorit... 🙂 .. hned bol tichucko 🙂 ... asi ma scel pocuuuuuuuut 😎 ... no neni zlaty? 😀
... zapla som umyvacku.. idem do tej sprchy konecne 😀
... ziadna horuca sprcha.. ta voda uz netecie taka horuca... takze len klasicky... "skoro letna" na mna... musim sa nabuduce skor rozhybat 😀
@katty137 ahaa,som to zle pochopila,ja reku tak dobre lyžuješ,že si to aj riskla trošku...neva,ale čerstvý vzduch a pohyb bol...to je podstatné,,ten sneh mi tento rok chýba...my sme mali len ten prvý decembrový a odvtedy len taký prášok...ale už nech teda nepadá,len nech sa drží tam,kde sa lyžuje..

@vieraft tak s tým s tebou súhlasím, ja mám to isté aj pri malej som to tak mala... možno je to tým, že som mala veľké bruško a malé dieťa v ňom a teraz je to možno tiež tak asi tam má stále dosť miesta, lebo ja mám neuveriteľne aktívne deti a malá je taká kopavá doteraz :D takže zákop do panvy či rebra je neuveriteľný, bolestivý a stále stále dokola... ale som rada, lepšie, ako vôbec necíiť