icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

os
4. feb 2014

pred pol hodkou som dovecerala.. a prave som nejaka hladnaaaaaaaaa... co si mam dat??? 🙂 .. prijimam navrhyyyyyyyyy 😀

matabah
4. feb 2014

@aplless no,aj ja som zvedavá,že aká bude naša..ked prenášam,tak by mala byt v pohode velká,že??také sa lepšie držia,prezliekaju atd...na poradniach bola vždy mierami tak,ako mala byt...malý sloník bude...ako maminka 😉

cukrik580
4. feb 2014

@matabah ja mam nejaky granulovany na dojcenie ale zatial som ho len raz okostovala 🙂 celkom dobry...mne netece.len ked si potlacim 🙂
@aplless len papaaaj 🙂 uz volako ich potlacime neboj 😉

kazunomiya
4. feb 2014

Mne sa praveze nechce jest. Teda aj chce, ale nemam na nic chut... vlastne aj by som mala, ale som leniva si varit 😀 😀

cukrik580
4. feb 2014

@os daj si kazdopadne aj za mna 😀 ja idem asi na jogurt este 😀

os
4. feb 2014

@cukrik580 ja som mala jogurt a rozky na veceru... joooooooooj daco ine este potrebujeeeeeeeeeeem... a neviem co :D

cukrik580
4. feb 2014

@matabah Ano to budeme musiet to je pravda 😀

matabah
4. feb 2014

@os no,čo ti poradím.....nejaké chrumky??aleboo dačo z obeda??mrkvu??alebo rožtek s maslom a kakavko... 🙂

cukrik580
4. feb 2014

@os hmm...salat?inak uz vcera som sa chcela pytat ze ako robis ten mrkvickovo kukuricovy 🙂

matabah
4. feb 2014

čo pozeráte večer v Tv??ved tam nič dokopy nie je...no,pretrpím tie seriály a potom nič...idem dat piect ten moj chlieb,však už dávno prekysol,tak hádam sa to vydarí,aj ked nepostál tolko,kolko mal.......

aa nemáte v zálohe nejaký super recept na WAFLE????alebo GOFRY???také chrumkavé by som chcela,ale asi záleží vela aj od stroja,kde sa pečúúú...

saxxxana
4. feb 2014

@os podla mna pohar tepluckeho sladuckeho kakaa

cukrik580
4. feb 2014

@matabah tiez chcem wafle vyskusat...mame toasto waflo gril a wafle sme este nerobili 😀
juj uz som vymasirovana 🙂 len este hlavicku by mi dakto mohol 😀 trosku 😀 kokos vypila som asi dva glgy coca coly a kyselina jak mrakyyyy... Asi dam pohar mlieka :-/

A k tej telke...no my pozerame tie rodinne pripady ci co to je teraz 🙂

os
4. feb 2014

@cukrik580
@matabah
@saxxxana
no... dala som lidlovsku visnovu buchtu 🙂 ... mlieko nemozem, lebo beriem zelezo a 4 hodky pred a po nemozem zopar mlieko, magnezko a kofein asi 🙂 ... takze som to poriesila tou buchtou zatial 🙂

Jani a ten salat je suprovy.. som ho dojedla o 19tej 🙂 a mm si bral este do prace posledny kusok...
... tie kombinacie chuti ma prekvapili, ale veeelmi mi chutia 🙂 nepovedala by som ze bude az taky dobry 🙂 (teda.. nam chuti 🙂 )
... dam ti ten recept> kilo mrkvy (postruhat), plechovka sladkej kukurice (alebo mrazenu - rozmrazit ;) ), trochu soli (davam cca pol lyzicku), cukor (podla chuti.. 1-3 lyzice), 1 biely jogurt a polku malej majonezy (pripadne menej 🙂 ), jeden citron vyzmykat 🙂 ... vseeeeeetko premiesat, kustik nechat postat v chlade, nech pusti stavicku a podavat 🙂
... zvykli sme to davat k studenym misam.. krutene masko, sunka, zelenina este... take.. nech je to pestre 🙂
.. ale kedze je toho z kila mrkvy veeela.. tak sme to teraz aj take same pojedli 🙂
.. ked ho odskusas tak povedz ci sa ti paci 🙂

matabah
4. feb 2014

mrkvuuuu,mrkvuuuuu 😀 😀 😀
no,ja som skúšala viac už,ale zatial neboli také,ako som chcela...chcem fakt,že chrumkavé..tak to teraz študujem na nete....kde je to tajomstvo v príprave..
no moj masíruje sám seba sadrokartonom...ked začne,furt sa mrví...ja ho obdivujem ...,ale tak aj zahana čas..toto čakanie 😕 😕 😕
na film box začala nejaká komédia..však som mu pomáhala trošku a som sa zabudla,pol hodka z filmu už v rici....
zas vy\žieram jogurt...ten kávový z lidl..ten ja možem....

os
4. feb 2014

@matabah na tu mrkvu sa dnes este chystam 😀 ... neviem kedy... ale do polnoci hadam stiham 😀 ... vcera ste ma riadne namotali 😀

matabah
4. feb 2014

@cukrik580 http://www.brydova.cz/recepty/moucniky/185-vafl...
tieto žnú samé chvály....no odpíšem si to...niekedy vyskúšam...a na vrch jahodkový džem,šlahačku poriadnu a rozpustenú horkú čokoládu...mnamko z detstva..júúj pažrana... 🤐 🤐 🤐

matabah
4. feb 2014

dobrú nocku babeny,idem off,volaka som otrávená...chleba dopečený,vyzerá ako chleba,uvidíme zajtra,aký bude,aj ked lepší by bol ešte teplý z masielkom a zeleninou..jéééžiši 😀 😀 😀
pa paaa

anies10
5. feb 2014

@os Myslim, ze to "prasklo" v krizoch. Asi si mala trochu vyrotovane stavce a ak ta nic neboli a mozes chodit tak as dali na miesto. 😉

ivmani
5. feb 2014

@cukrik580 to ja uz fukam do duchien veselo a potom sa cudujem, ze o 3tej som hore 😀

ivmani
5. feb 2014

@matabah hej hej pisala....no ja ratam, ze zajtra jak uz pojdem na poradnu ( ked stihneme 😀 ) si pre istotu uz aj veci zoberiem....nahodou mi povie hned aby som ostala, tak nech neprehanam mojho hore dole...ja ratam nejak cez vikend, ze sa maly vypata teda, ze uz to konecne budeeeeeeeee 😅

cukrik580
5. feb 2014

@matabah spomienky na kupalisko 😀
@os Znie to zaujimavo!uvidim ci stihnem vyskusat 🙂
@matabah daj fotooooo.aj ja som pekavala chlebik doma ale uz ma to nejak preslo 😀
@ivmani jaaa som dnes vynimocne od siestej hore... :-/ som bola curat a uz ani bohovi xaspat...ale strhla som sa na to ze sa mi sniva ze mamca odpadla a ocino ju kriesil...tak jej musim potom zavolat ci je ok...aaalebo to moze byt este tym ze sa tesikam na piskotovu tortu pripadne sa mi snivalo aj o plnenej paprike co budem mat na obed 😀 boze asi milujem jedloooo 😀

@bambulka12 uz idete domkov?
@cerimi a vy cooo?ako sa dari?

ivmani
5. feb 2014

@cukrik580 to si dobra, ze od siestej...ja zase dnes vynimocne od 4:28 🙂 bude ok, nic neboj...zas ta torta 😀 jak by som si dalaaaaa....ja uz cakam nech je aspon pol 10tej a idem na tu natierku a nastruham mrkvu a potom zase budem tlacit cas nech je uz cas obeda 😀

cukrik580
5. feb 2014

@ivmani
@ivmani vies aka je fajnova? 😀 ale ja normalne vstavam tak po 8 takze to je skooooro a teraz ma zase boli hlavicka...ale...dala som si chlebik s naprdkanou ramou a torticku a gravimilk 🙂 a teraz si este asi lahnem 😀

katty137
5. feb 2014

@matabah nie je pravidlom 🙂 ja som malú prenášala 6 dní a mala 2650 a 48 🙂 takže nič veľké zo mňa nevyšlo, aj keď je pravda, že nemá byť ani po kom a ďalšia vec, doteraz toho veľa nepoje a je štíhla, našťastie nie kosť a koža, ale štíhlunká je 🙂

biba
5. feb 2014

Baby ja som vcera driemala pri telke a drahy ma po skonceni filmu o 0.45 budil a presuval do postele 🙂 ale za to som dokazala prespat celu noc juchaaa 😀
Dnes sa chystam na veceri spravit asi palacinky,tak naf nimi uvazujem, moj drahy sice spravil minule take super zdrave,ale nechce mi dat recept,tak ak nepride skor urobim kladiku a badta 🙂 mnaaam uz sa tesim 🙂
A pokusim sa dnes vypracovat drahemu objemovy jedalnicek,ked som mu to uz slubila,strasne sa mi dnes nic nechce aktivne robit tak si sadnem a budem studovat 😀 a ked mi sibne,tak pojdem poumyvat zrkadla v byte 🙂

bambulka12
5. feb 2014

@cukrik580 zatial nevieme,brali jej krvicku a uvidie,dufam,ze ano,lebo kazdy den navyse je tu za trest a hlavne,ked vidis,ze odchadzaju tie,co rodili neskor.

aplless
5. feb 2014

no ja som totalne nevyspata od 3 hore ide ma porazit uz som taka prelezana ze neviem ako by som spala uz som skusala aj do polosedu aby som na chrbte mohla byt nic mi nepomaha

anies10
5. feb 2014

@aplless to mas dobre od tretej 😉 Ja dnes od 1.15 a ne a ne zaspat do 5.00 😠 Krce v nohach, wc 5krat a pod. Konecne som zadriemala o 5.00 a vybeh z postele o 6.30 - dalsi krc. Hrozneeeeee

aplless
5. feb 2014

@anies10 no aj ja furt na wc co ma tlaci a pod chvilou tlaky v brusky sa tam uz nezmesti co sa vrti tak ma to strasne boli na nervy som z toho nech sa uz narodi. ale este 2 tyzdne si pockam ak nie viac

aplless
5. feb 2014

inak predvvcerom super spanok a vcera som vecer troska na fit lopte skackala tak neviem ci to bolo tým to zle spanie