icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

anies10
9. feb 2014

@cerimi77 dakujem za rady 😉

anies10
9. feb 2014

@biba myslim si ze je to aj funkciou obliciek, to asi velmi neovplyvnime. Pri synovi som pribrala 20 kg a bola som opuchnuta pred porodom. Pamatam si ze po porode mi nestihali na sale menit misu co som sa nemohla docikat. 😀 Domov som isla o 5dni a mala som o 13 kg menej.
Teraz zatial nic, ( klopem 3x 🙂 ), mam o 15kg viac.

biba
9. feb 2014

@anies10 no necham sa teda prekvapit 🙂 ja som zatial pribrala 14 kg,a dufam,ze sa to uz nezvysi 😀

katty137
9. feb 2014

@biba ale prosím ťa, aj keby to tak nedajbože malo byť, ako rýchlo sa to spraví, tak rýchlo a aj rýchlejšie to aj ustúpi... ale neboj, tebe to nehrozí 🙂

katty137
9. feb 2014

@anies10 waw, až tak 🙂 tak to je super.... a dobré je aj to, že teraz je to inak...

biba
9. feb 2014

@katty137 tak snad mas pravdu 😉

sonulka81
9. feb 2014

@cukrik580 no ako moja víkend v nemocke?ako si to zvládla?

hrdamamicka
9. feb 2014

Ahojte, ja mam termin 18.2. a tiez som este stale 2 v 1. Cakam svoje druhe dietatko ale akosi sa mu von nechce. Takmer vsetky zeny co poznam vraveli ze babo cislo 2 prislo vzdy pred terminom tak ja budem asi vynimka. Moj prvy syn sa narodil 4 dni po termine tak som dufala ze tentokrat sa budem tesit skor ale uz som vyskusala vsetky tzv zarucene urychlovace a samozrejme ze nic z toho nezabralo tak mi neostava nic ine len cakat. Citim sa ako velryba, tazko sa mi aj chodi, brucho zvesene az dole, tlaky pri chodzi ze az a energia odo mna usla uz davno. Uz aby to bolo. Prajem vam vsetkym cakatelkam rychly a bezproblemovy porod, tip top zdraveho potomka a rychlu regeneraciu 😉

lucul
9. feb 2014

@hrdamamicka no neviem ja som mala kludovy rezim co som sa mi krcok skratil a 2tt pred terminom krcok spotrebovany, otvorena na 2cm a prenasala som 3dni a prva bola 8dni pred terminom, a vraj normalne u druhorodicky a tiez vyskusane vsetky urychlovace 😀

saxxxana
9. feb 2014

@lucul Hlavne ze uz to mas za sebou , aj my chcemeee..... Nezabudni potom hodit par foteciek nech sa mozme pokochat 😉

cerimi77
9. feb 2014

babulky, idem vás zasa namotivovať k pôrodu 😀
pár sekúnd po pôrode 😉

https://www.youtube.com/watch?v=-gWFnq-TPus
cukrik580
9. feb 2014

@sonulka81 vikend ok.dnes som bola 2x na pasy a raz na sono...ale dnes sa mi chce strasne plqkat...chcem ist hrozne domov ☹

sonulka81
9. feb 2014

@cukrik580 a čo na vizite?len sa pýtali ako sa máš?a tlak máš teraz aký?

cukrik580
9. feb 2014

@sonulka81 na vizite nic dokopy.mlada povedaka ze je tu sanca ak bude moc ok aby som isla domov...no ale ten tlak...ach jaj...ja som vystresovana stale.neviem sa ukludnit vobec a ked zbadam tlakomer tak som hned v riti...teraz mam tak cca 130/80-135/90 a o siestej som mala 140/90 ale ja som uplne v riti dnes...no ale im to nevysvetlis z coho je to...pocuj ten moc ked teraz budem do rana zbierat tak uz rano na vizite budu aj vysledky?nevies?

katty137
9. feb 2014

nejako ste stíchli, dievčatá :D čo už všetky rodíte?

20erika07
9. feb 2014

@cerimi77 bozeee bohovsky je ako tým jedným očkom pozerá, juuuj nemám slov,je úžasný a krásny,celá maminka teda 🙂 bobik maličký cmuk

20erika07
9. feb 2014

@cukrik580 mojka,dáko vydrz, bude dobre si myslím zajtra a buď kludnucka keď ti budú merať tlak...myslím že na vizite už musia mať rozbor moču, aby mohli skonštatovat ako čo ďalej... Každopádne je vysoký tlak nebezpečný aj pre teba a Samka, takže radšej byť pod dozorom... Alebo rovno porod a budeš mať pokoj 🙂

cukrik580
9. feb 2014

@20erika07 samkovi sa vobec este nechce ist von ☹ sa ti povie bud kludna...u mna total funguje syndrom bielych plastov 😀 ja som totalne v riti uz psychicky...

sonulka81
9. feb 2014

@cukrik580 pred 5 ťa zobudí sestrička nech ešte cvrkneš a výsledky asi okolo pol 10 myslím že mali baby. kvôli tlaku ti môžu ešte aj sekciu naordinovať...

miky132
9. feb 2014

@cukrik580 a ty si si merala tlak aj doma?lebo ono ak si meriaš tlak doma a máš ho dobrý tak potom to ozaj môže byť syndróm bieleho plášťa len to musíš mať na papieri....je to ťažké ale naozaj sa trošku ukľudni nech si Samko povie sám kedy príde veď ešte máš čas🙂držím palce!

cukrik580
9. feb 2014

@sonulka81 mooozu veru mozu...z toho mam obavy...ale neni az taky nepricetny...no nech ma nebudi...kokos baby zadelili mi tabletku na ukludnenie maternice...to pochopite toto????nic mi netvrdne a v 40tt 😀

@miky132 dakujem ti...hej...doma mam nizky...

anies10
9. feb 2014

@cukrik580
@sonulka81 ano pri vyssom tlaku robia sekciu. Je to pre vas oboch bezpecnejsie. Viem, ako ti je,pri synovi som si to odkrutilka v nemocke 5 tt a kazdy vecer som zaspavala s tym presvedcenim, ze rano podpisujem reverz. Len to mi pomohlo zaspat 😅 Samozrejme, ze som rano nemala odvahu Ved neslo len o moj zivot. Nebran sa nicomu co ti lekari odporucia, tlak je fakt nebezpecna vec. Vsimla sdom si ze si viackrat pisala ze ta bolela hlava. Ten tlak tam uz musel kolisat dlhsie. Velmi vam drzim prsty, nech ti to rychlo zbehne, aby ste sa uz mohli doma zo Samka vytesovat. 😉

saxxxana
9. feb 2014

@cukrik580 Neboj, hlavne nestresuj a bude vsetko OK. zajtra chceme pocut len dobre spravy, ze si pekne doma alebo ze uz sa ide na vec 😉

cerimi77
9. feb 2014

@cukrik580 juj, čo to čítam 😕 ty vždy plná optimizmu a humoru... hlavu hore, ja ti verím, že to musíš mať ťažké, ležať v pôrodnici ešte pred pôrodom, bez bábätka je vždy na nervy, ale musíš to už nejako dobojovať a držať sa, kvôli samkovi, on potrebuje kľudnú a šťastnú mamičku teraz 😕 držím palce aby moč aj tlak boli v norme a pustili ťa domov, kým príde deň D, alebo ešte lepšie, aby ten deň D už prišiel 😔

marcy30
9. feb 2014

Ahojte, planujete byt niekto buduci yzden v ruzinovskej porodnici? Ja mam na 18.naplanovanu sekciu, tak som zvedava, ci sa tu niekto najde 😉

cukrik580
10. feb 2014

@cerimi77
@saxxxana dakujem babuchy 🙂 ranny tlak 120/80 🙂 kieeeez by aj ten neskorsi bol taky.som zvedava co na vizite a co ten hlupucky moc...nohy nepuchnu...jaa mam furt pocit ze ten tlak je od stresu 🙂 prve tak dllho ocakavane mimi.tak jednoducho nervicky funguju ako to pozvladame 😉

kazunomiya
10. feb 2014

@marcy30 ja mam termin 22. 2. ale teda nemam planovany porod, tak neviem, kedy to pride. mame tu aj skupinku o ruzinovskej nemocnici, tam najdes partaciek viacej:
https://www.modrykonik.sk/group/4671/

kazunomiya
10. feb 2014

Babyyy tu sa nieco deje so mnou: Od vcera mam chut upratovat systematicky v izbe aj inde v byte (asi zacnem od izby), presne to co som planovala ale poslednych par tyzdnov som bola na to prilis leniva. A dnes rano vazim zas o pol kila viac, a to len pred par dnami bolo o kilo viac nez tesne predtym, asi zacinam zadrzovat vodu - vcera po navsteve u kamaratov som mala opuchnute nohy... bojim bojim, musim to potom povedat v poradni, takto prudko som nepriberala predtym. Nepomaha na to nieco?
Ale stale trvam na tom ze este do terminu vydrzime! (alebo aspon tak 9-10 dni...)

saxxxana
10. feb 2014

@kazunomiya Vies ze ja som sa vcera zobudila s rovnakou myslienkou? Poupratovat, umyt kupelku, povyhadzovat skrine 😀 A okrem toho tiez mam na vahe viac ako v poslednej poradni co bolo v piatok o 1kg, myslela som si ze pojdem na wc a zmizne to ale vazila som sa zase aj mam este viac.....ja mam sice termin 19teho ale brala by som to aj zajtra

marcy30
10. feb 2014

@kazunomiya tak sa mozno stretneme 🙂