Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@lucinka0503 akurat tiež pozerám,že kde je cukrík náš ,či už to nemá za sebou
@bambulka12 no pekne 😖 a ja že už má odrodené
@bambulka12 Jooj cukrik nas,co to sa deje,teraz ked ma kazdym dnom porodit sa jej to komplikuje☹ ,ale verme,ze vsetko dobre dopadne a bude v poriadku ona aj Samko.Drzime prstiky🙂A myslime na nu😉
Ahoj chcela by som sa informovat dcerka dovrsila treti rok narodila sa predcasne a v novembri som ukoncila matersku dovolenku chcela by som ju obnovit resp predlzit da sa to nejako vybavit spetne som i zamestnana a momentalne som na PN uz vopred dakujem za rady a odpovede.
Zdravim Vas kocky...taaak a tu minulotyzdnovu stvrtkovu poradnu sme nestihli.....maly sa nam zo stredy na stvrtok vypytal na svet, tak sme v noci frcali do pordnice...no co Vam poviem, kontrakcie boleli ako taka svinka, ale nakoniec to museli vyriesit akutnym cisarskym co si myslim, ze bolo este horsie ( bolesti 2dni a este aj dnes ) ale konecne nas pustili domov....
Ale ak budem este raz rodit, tak uz urcite nie na kramaroch....nie ze by osetrucjuci lekari neboli dobri, ale ten pristup personalu na oddeleni...nadstandard preplneny....normalne oddelnie katastrofalny stav co sa tyka WC a o sprchach pomlcim....par sestriciek aj z novorodeneckeho ozaj super, ostatok nula az - nula bodov...ziadne poradenie nic, clovek sa doslova musel prosikat a ked uz sa nieco dozvedel, tak kazdi povedal inak.....toto vsjo 😀
@ivmani gratulujem!! 🙂
Kamoške sa stalo to isté, malý sa dáko zasekol a musel ísť cisárskym... A zhodou okolností rodila tiež na Kramároch.
@lucinka0503 cukrik580 je v poriatku len lezi v nemocnici ma problemy s tlakom
dievcence ak niekto bude nieco chcet vediet ohladom cukrika580 tak kludne mi moste napisat 🙂 Samkovi sa voliako nechce ist von aj ked sa naneho strasne tesime 😝
@bambulka12
@nrmajky Dakujeme za informacie a verime,ze budu obaja v poriadku a do piatku bude uz Samulko na svete.Nech sa nam drzkaju.🙂
ahojteeee... no uz sme doma 🙂 .. prisli sme vcera, ale dostat sa sem je "umenie" 😀
... este som nestihla precitat co ste pisali, ale urcite sa k tomu raz dostanem 🙂 ...
.. momentalne spinkame... teda vacsinu casu spinkame, sme feeeest zlaty, dobry, krasnucky...
obcas nas potrapia crievka.. cca hodku, dve... ale nie je to az take strasne...
papat nam chuti... zo zaciatku sme chudli a chudli, kvoli glikemii sme mali dokrm... aleeee... teraz spapame viaaac ako 40 ml 😀 ... zistili sme to takym nedopatrenim ... na elektrickej odsavacke sa mi skrvavila bradavka... tak teraz z tadial len "vytlacam" mliecko... a potom ho pijeme z flasky... (a to sme sa v nemocnici nevedeli na tych 40 dostat 😀 ) ... len dufam ze to neprehaname s tym papanim 🙂 uvidime co poootom povie dr. 🙂
... ak este nieco chcete vediet.. tak sa pytajte 🙂 .. o porode asi az neskor.. ci?
inak dufam ze este nepojdem rodit vo stvrtok mam poradnu a idem este do roboty porobit faktury este aspon tyzden by som vydrzala
Ahojte, ale ste tu toho popisali... neviem kedy to stihnem vsetko precitat. Tak aj my to uz mame za sebou. Nelka sa narodila 7.2. o 6:36 hod., 3370 g a 50 cm. Vsetko je v poriadku, kojime sa, priberame a dnes nas pustili z nemocnice, takze uz sme konecne doma a snad aj nieco pospime. Mame totiz taky obrateny rezim, ze cez den celkom pohoda, ale v noci papame kazdu hodinu... 😒
Inak porod bol rychlovka. O 5:00 hod. som sa zobudila na silne puknutie od spodu, sla som na wc a tam zacali tlaky, hned po 5 min., 3 min. 4 min. 2 min. normalne som sa zlakla, ze porodim doma, sla som do sprchy, co sa bude diat a ono to neprestavalo, tak rychlo poobliekat sa, zobrat tasku a o 6:00 sme boli v nemocnici. Ziadna sprcha, klistir, nic sa nestihlo, po vysetreni rovno na porodny box, oxytocin, 3-4 zatlacenia a mala bola o 6:36 na svete 😉
@ivmani gratulujem k synčekovi 😉 a veru na Kramároch je veľký rozdiel medzi štandardom a nadštandardom, ja som vyskúšala jedno aj druhé a fakt sa to nedá zrovnávať, teraz som bola našťastie tam hore 😀 a všetko bolo na 1*, aj prístup všetkých sestričiek 😉 pred týždňom bolo dosť voľného na nadštandarde 😕 .. ale hlavne že ste zdraví, veľa mliečka 🙂
@os gratulujem k drobčekovi 😉 kľudne napíš aký bol pôrod 🙂 a teda ja som ani pri dcérke a ani teraz vôbec netušila, koľko drobci papajú, nakoľko som kojila, vôbec som to neriešila, jediné váženie bolo na poradni a pokiaľ sú drobci spokojní, tak je všetko v poriadku 🙂 ... á veľa zdravíčka a mliečka prajem 🙂
@aplless som zvedavá, kedy teda pôjdeš 😀
@ada252 gratulka k dcérke, a teda to bola iná rýchlovka, super 😉 veľa mliečka a zdravíčka.
😒 dnes idem opäť do poradne dúfam, že to nebude opäť na celý deň 😠 , a to musím ísť ešte na lačno už teraz som hladná ešte kým sa dotrepem na Antolskú, dúfam že im tam neodpadnem 😉
@veronikapodolska myslím na teba.... mňa to čaká zajtra.. dnes by som asi nebola schopná vstať. Ja mám nemocnicu našťastie bližšie... ale dnes sa asi celý deň budem psychicky pripravovať na to vstávanie ráno - ak tam neprídem najneskôr o takej siedmej, stvrt na 8, tak tam zas budem čakať pol dňa a to fakt nechcem...

@lucinka0503 este je v nemocnici,dnes bola na internom,tak sa uvidi a ma zapalenu zilu ☹