icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

katty137
14. feb 2014

@veronikapodolska no nevešajme ešte hlavu, ešte pár hodín dnešného dňa nám ostáva, možno sa ešte podarí 🙂 aspoň tebe budem držať palečky, u mňa to určite nehrozí, ja rodím moooooc dlho na to, aby som to ešte stíhala 🙂

hulahop
14. feb 2014

@veronikapodolska @katty137 tiez som velmi zvedava, ci sa niektoremu uraci dnes 🙂

majaon
14. feb 2014

@veronikapodolska
@katty137 no baby aj ja som si to planovala na dnes,aj sexik bol vcera aj som vysavala,prechadzka dlha bola a furt nic 😒 Vecer ideme s drahym na veceru niekam,tak asi skusim nieco s chili paprickami,zevraj aj tie pomahaju vyvolat porod 😉

majaon
14. feb 2014

@matabah
@biba gratulujem maminy 🙂 hlavne rychle zotavenie prajem a vela radosti z drobcov 😉

sonulka81
14. feb 2014

srdečne gratulujem všetkým novopečeným maminkám @matabah @biba ..zdravíčko detičkám,mliečko maminkám a neskutočne krásne chvíle s malinkými uzlíčkami...

biba
14. feb 2014

Tak toto je nas chlapisko,dufam,ze nebudeme mat zltacku,lebo je jej tu celkom dost,ale verim v dobry priebeh 🙂

veronikapodolska
14. feb 2014

@biba ten je nádhernučký, a tie vlasky 🙂 zlatičko maličké 🙂

20erika07
14. feb 2014

No baby tak dnes ma kus ručne pootvaral doktor, bolelo to riadne teda,a až cez víkend nič,tak v pondelok už na príjem do nemocky ☹ som z toho smutná ☹ tak ale čo už,ja sa len prispôsobiť môžem...
@biba malý je Naaaadherny, gratulujem z celeho srdiecka a len to naj.prajem 🙂

sonulka81
14. feb 2014

@20erika07 no mne pomohol tiež doktor ráno (i keď som bola otvorená niečo pošramal vnútri)a večer som rodila...tak ti želám nech sa to spustí...🙂

katty137
14. feb 2014

@biba je nádherný... prekrásny... tíško si prajem tiež môj uzlíček už vidieť 🙂 lenivé to naše stvoreníčko... ešte raz moc gratulujem, je prekrásny

barcelona94901
14. feb 2014

@biba jeeej gratulujem k fešákovi 😉
naša bola tiež vlasatá,ale to tak postupne vypadáva ,už sme bez chocholušika
a čo ten náš cukríček baby? a kto nám ešte ostáva ,valentínky držím palce

katty137
14. feb 2014

@barcelona94901 jediné, čo viem, že apples sa nám od včera neozýva, takže už sa asi niečo deje 🙂 ktovie, počkáme si 🙂

lucul
14. feb 2014

@biba maly je krasny gratulujem este raz X-)

@20erika07 do rana si v nemocke 😀 aj mna asi v piatok poobede nacal a do rana bola slecna na svete

marcy30
14. feb 2014

@biba gratulujem, krasny🙂

nrmajky
14. feb 2014

Ahojte dievcence s radostou vam oznamujem ze sa nam dnes narodil Samko ma 3090g a 47cm toto je moj najkrajsi darcek k Valentinu Dakujem Janka @cukrik580 🙂

lucul
14. feb 2014

@nrmajky @cukrik580 gratulujeme a vela zdravicka a radosti z drobca 🙂

bambulka12
14. feb 2014

@nrmajky gratulujeeeeeem a pozdravujem Janku 🙂.Krasneho Valentina 🙂

vieraft
14. feb 2014

@nrmajky jeej, gratulujem 🙂 , tak ste ma nakoniec predbehli.

ja som bola zase u dr., uz som myslela, ze tam zostanem, ale od stredy ziadna zmena, krcok takmer spotrebovany, otvorena ledva na prst 😒 . toto nase male bude nejake lenive. tiez som bola presvedcena, ze sa narodi dnes. ale tak musime este vydrzat.
@biba gratulujem k vlasatemu fesakovi 😉

majaon
14. feb 2014

@nrmajky pripajam sa ku gratulacii 🙂 vela zdravicka

anaja81
14. feb 2014

ahojte baby,
vidim, ze tu sa rodi jedna radost....a uz aj valentinske babo mame 😵 ...super...dodatocne ostatnym mamickam gratulujem k potomkom a detickam prajem krasny zivot 😉

u nas tiez zatial nic a tiez sme chceli valentinske babo, resp. manzel chcel darcek k 11.vyrociu co sme spolu...ale vidim to tak, ze nic z toho nebude, lebo ziadne ine stavy sa nekonaju....ja uz chodim len ku primarovi na porodnicu, uz ziadna poradna....v pondelok idem opat, uz po tretikrat a som velmi zveda co so mnou bude....zatial ma nechavaju rodit normalne, prve som mala sekciou, ale ktovie ci sa to samo rozbehne, alebo nakoniec aj to bude sekciou....a ak ano, tak by som chcela len lokalnu anestezu, ze si vychutnam tie prve okamihy s malou....pri prvom som o to najkrajsie prisla a dost dlho mi trvalo kym som sa prebrala....a tiez sa trosku obavam ci dokazem vytlacit moju bublinu....v pondelok mi robili utz a vahu uviedli 3900 - 4000g a to mam este 2tt do terminu....

a babenky, nebojte sa...na kazdu z nas to dojde ked pride spravny cas....ale verim, ze uz to chcete mat za sebou tak ako ja....uzivajte si posledne dni a hodiny s bruskami....este nam aj smutno za nimi bude 🙂

bambulka12
14. feb 2014

@biba gratulujem,je nadherny a ake haro ma 🙂

veronikapodolska
14. feb 2014

@nrmajky blahoželám, krásny dátum narodenia 🙂 rýchle zotavenie mamine a veľa zdravíčka obom 🙂

miky132
14. feb 2014

@nrmajky gratulujeeeeem!!!🙂)pozdravuj hrdú mamičku!🙂
@matabah gratulujem!!🙂
@biba gratulujeem je rozkošný!!🙂)

lucinka0503
14. feb 2014

@nrmajky Jeeeej super,takze som mala pravdu,ked som hovorila,ze dnes sa urcite maly Samko narodi🙂.Veĺ zdravicka drobcekovi a maminke vela mliecka.Vitajte v tom najkrajsom obdobi zivota,v obdobi byt stastnym rodicom🙂

nrmajky
14. feb 2014

Este vonavucky strasne ho lubim laska na prvo pohlad 🙂

20erika07
14. feb 2014

@nrmajky bože aký je chutnucky,mnamky, velikanska gratulácia obom rodičom,konečne ste sa dočkali vytuzeneho anjelika,užívajte si ho na plno 😀 cmuk mu na licko

zebra41
14. feb 2014

ahojte baby, nechce taketo babyboxy? v ruzovom je napr. miska Tupperware (bezna cena 7Eur), dzus cappy 1l, energeticky napoj Race, ramik na fotku Ikea, 0,5l mineralka pre babatka, plienka Pampers, obrusky Pampers - cena 4Eur
fialovy balik: Via poharik Avent, mineralka, mojkac, cistiaci prostriedok Durgol - cena 3Eur.
Osobny odber v NR, popr. sa viem dohodnut a poslat postou niektore casti balikov

anies10
14. feb 2014

@biba
@nrmajky blahozelam ku krasnym chlapcekom 🙂 prajem vela zdravicka, mliecka a rychle hojenie 😉

biba
14. feb 2014

@nrmajky gratulujem hrdemu tatinkovi a nasej cukrikovej maminke k nadhernemu valentinskemu darceku,prajem vela zdravia,stastia a maminke skore uzdravenie 🙂

cerimi77
14. feb 2014

@biba veľká gratulka 🙂 a veru, radšej ani nekýchaj a nekašli ak sa dá 😔 prajem skoré zotavenie a veľa mliečka 😉
@matabah tiež veľká gratulka... a kde sú miery? 😀 😉 veľa zdravíčka a mliečka prajem.