Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@veronikapodolska @katty137 tiez som velmi zvedava, ci sa niektoremu uraci dnes 🙂
@veronikapodolska
@katty137 no baby aj ja som si to planovala na dnes,aj sexik bol vcera aj som vysavala,prechadzka dlha bola a furt nic 😒 Vecer ideme s drahym na veceru niekam,tak asi skusim nieco s chili paprickami,zevraj aj tie pomahaju vyvolat porod 😉
@biba ten je nádhernučký, a tie vlasky 🙂 zlatičko maličké 🙂
@biba jeeej gratulujem k fešákovi 😉
naša bola tiež vlasatá,ale to tak postupne vypadáva ,už sme bez chocholušika
a čo ten náš cukríček baby? a kto nám ešte ostáva ,valentínky držím palce
@barcelona94901 jediné, čo viem, že apples sa nám od včera neozýva, takže už sa asi niečo deje 🙂 ktovie, počkáme si 🙂
@nrmajky gratulujeeeeeem a pozdravujem Janku 🙂.Krasneho Valentina 🙂
@nrmajky jeej, gratulujem 🙂 , tak ste ma nakoniec predbehli.
ja som bola zase u dr., uz som myslela, ze tam zostanem, ale od stredy ziadna zmena, krcok takmer spotrebovany, otvorena ledva na prst 😒 . toto nase male bude nejake lenive. tiez som bola presvedcena, ze sa narodi dnes. ale tak musime este vydrzat.
@biba gratulujem k vlasatemu fesakovi 😉
ahojte baby,
vidim, ze tu sa rodi jedna radost....a uz aj valentinske babo mame 😵 ...super...dodatocne ostatnym mamickam gratulujem k potomkom a detickam prajem krasny zivot 😉
u nas tiez zatial nic a tiez sme chceli valentinske babo, resp. manzel chcel darcek k 11.vyrociu co sme spolu...ale vidim to tak, ze nic z toho nebude, lebo ziadne ine stavy sa nekonaju....ja uz chodim len ku primarovi na porodnicu, uz ziadna poradna....v pondelok idem opat, uz po tretikrat a som velmi zveda co so mnou bude....zatial ma nechavaju rodit normalne, prve som mala sekciou, ale ktovie ci sa to samo rozbehne, alebo nakoniec aj to bude sekciou....a ak ano, tak by som chcela len lokalnu anestezu, ze si vychutnam tie prve okamihy s malou....pri prvom som o to najkrajsie prisla a dost dlho mi trvalo kym som sa prebrala....a tiez sa trosku obavam ci dokazem vytlacit moju bublinu....v pondelok mi robili utz a vahu uviedli 3900 - 4000g a to mam este 2tt do terminu....
a babenky, nebojte sa...na kazdu z nas to dojde ked pride spravny cas....ale verim, ze uz to chcete mat za sebou tak ako ja....uzivajte si posledne dni a hodiny s bruskami....este nam aj smutno za nimi bude 🙂
@biba gratulujem,je nadherny a ake haro ma 🙂
@nrmajky blahoželám, krásny dátum narodenia 🙂 rýchle zotavenie mamine a veľa zdravíčka obom 🙂
@nrmajky Jeeeej super,takze som mala pravdu,ked som hovorila,ze dnes sa urcite maly Samko narodi🙂.Veĺ zdravicka drobcekovi a maminke vela mliecka.Vitajte v tom najkrajsom obdobi zivota,v obdobi byt stastnym rodicom🙂
ahojte baby, nechce taketo babyboxy? v ruzovom je napr. miska Tupperware (bezna cena 7Eur), dzus cappy 1l, energeticky napoj Race, ramik na fotku Ikea, 0,5l mineralka pre babatka, plienka Pampers, obrusky Pampers - cena 4Eur
fialovy balik: Via poharik Avent, mineralka, mojkac, cistiaci prostriedok Durgol - cena 3Eur.
Osobny odber v NR, popr. sa viem dohodnut a poslat postou niektore casti balikov

@veronikapodolska no nevešajme ešte hlavu, ešte pár hodín dnešného dňa nám ostáva, možno sa ešte podarí 🙂 aspoň tebe budem držať palečky, u mňa to určite nehrozí, ja rodím moooooc dlho na to, aby som to ešte stíhala 🙂