icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

matabah
17. feb 2014

@cerimi77 mojko,miery boli hned,musela by si listovat dpozadu...3750g a 52cm🙂..celkom fajná bola...
@biba srdečná gratulácia k pamprlonikovi 😉 😉 😉 ,ty len nakúp tých hrebenov 😎 😎 😎
@nrmajky všetko všetko dobréééé Samkovi 🙂 🙂 🙂 ,aj maminke cukrik580!!!

barcelona94901
17. feb 2014

baby vyskusali sme tieto body ,plus s dlhým rukávom a fakt sa naťahuje,malinká v nom bola spokojná
http://www.maderna.sk/katalog/product/17272/

ale riešime bruško,tak sa vieme jedošiť 😝 kým sa vyprdkáme ,takže jedálniček mám upravený a uvidíme

cukríček naša hrdinka ,máš to už teda za sebou,držím palce a veľa zdravíčka 😉

barcelona94901
17. feb 2014

@katty137 super,gratulujem

zuzkafuny
17. feb 2014

To už ste pomaly všetky rosypané... ja stále nič... už ma nervy berú :/ Idem na kontrolu dnes...

matabah
17. feb 2014

ahojte,toto je tá naša bambulkaaaa Haničkaaa 😉 😉 😉
trápia nás trošku koliky,aale zvládneme to!!!vraj pozor na vajíčko...dostali sme kvapky simplex,a tie nám velmi chutia🙂

matabah
17. feb 2014

@barcelona94901 ahoj,ako ste s tým bruškom??my skúšame kadečo...dostali sme na poradni kvapky simplex,dr. prízvukovala,čo nepapat,hlavne vajíčko v akejkolvek forme....snažím sa...my si aj velmi málo grgneme,a ked tak to je oslava....aj mliečko až teraz vidím,že je silnejšie a silnejšie...tak hádam bude lepšie...
teraz sme aj čítali,že to prvé mlieko to može sposobovat,tak trošku odsajem a potom jej dám,a len z toho jedného,aby spapala toho zadného viac....zdalo sa nám to lepšie...ale v noci teraz v pohode spinkáme,okolo 22 papáme a otom niekedy až o pol4...aj to som už budila lebo cicik chcel vybuchnut...vacsinou večer je to na zalakanie,a ked je ritka v kočíku,tak je tiež ok...a vy ako? čo pomáha?

barcelona94901
17. feb 2014

@matabah uvidíme,možno sa ešte čistia ,ten prvý mesiac je taký všelijký..našťastie zatiaľ nemáme koliku,tu sme si so synom užili,ale teda herečka ked prdká ,vie o tom celý dom ,tak sa jeduje..upravila som si jedálniček..masírujem bruško,zdvíhame nožičky,zatiaľ bez kvapiek,jeden den je to vysmiatane slniečko,aj si pospí..noc sme mali aj taku,že sa zobudila okolo jednej-pol druhej a potom až ráno o tej pol šiestej-šiestej..že si len cucla a spinkala dalej..ale už aj taku sme zažili ,AKO AJ DNES 😀 že sa budila na bruško,vetry a potom spala,zase hore.takže sme nevyspaté,.predtým okolo tej osmej sa strašne jedošila,potom spala v noci dobre a cez den nespala,pritom unavená bola..pať minut spánok,hodinku hore 😀 ale mám pocit ,že sa to upravuje,len teda dufam,že nebude ako syn,nespavec 😀

fleur2
17. feb 2014

@cerimi77 dakujem pekne

fleur2
17. feb 2014

vsetkym prajem nech to mate uz za sebou,a krasne chvile s drobcami 🙂

20erika07
17. feb 2014

Tak idem z poradni,juchu už to nie je len na prst,máme bránku na 2-3cm,tak teda do tej nemocky idem,ale možno to pôjde spontánne 🙂Mám si dať ešte teplú sprchu doma,a mam ísť cez obed na príjem 🙂
@matabah malá je nádherná 🙂krasnucka

veronikapodolska
17. feb 2014

Caute,tak baby uz sme 1+1, slecna Ninka sa narodila o 2h rano, s mierami 4250g a 53 cm 🙂

kazunomiya
17. feb 2014

@veronikapodolska gratulujem! fiha velka baba je to 🙂

kazunomiya
17. feb 2014

@20erika07 drzim palce a zelam nech to ide samo 🙂

sonulka81
17. feb 2014

@matabah krásnučká je princezná...🙂

barcelona94901
17. feb 2014

@veronikapodolska gratulujem ,miery rovno na pampersky dvojky 😀

jeessie
17. feb 2014

@katty137 velka gratulacia, bolo to na dlho, ale uz si budete konecne uzivat spolu. prajem rychlo zotavenie a spokojne babatko 🙂

jeessie
17. feb 2014

@veronikapodolska gratulujem, no riadna baba sa vam narodila....

matabah
17. feb 2014

@barcelona94901 hej,ved aj ja dúfam,že sa viacmenej len čistíme...už tretiu noc sme spali fajn,takže aj ja sa cítim lepšie,a aké polohy vám pomáhajú?sa mi vidí,že nám je lepšie v perinke,a tiež natierame pupík na bruško,cvičíme,masírujeme ten malý zázrak..no učíme sa🙂
@veronikapodolska no krása,riadna babizna,všetko dobré vám!!! 😉 😉 😉
@20erika07 držkajte sa,myslíme na váás!!!

matabah
17. feb 2014

@katty137 srdečná gratulácia bambulkám!!! 😉 😉 😉

lucul
17. feb 2014

@katty137 gratulujeme hlavne vela zdravicka a radosti z malinkej, tak aj u vas babinec 😀

@veronikapodolska gratulujeme, teda riadna babulka 🙂

lucul
17. feb 2014

@matabah krasna babulenka 🙂

barcelona94901
17. feb 2014

@matabah v perinke tiež aj u nás najlepšie

miky132
17. feb 2014

@veronikapodolska @katty137 dievčatá gratulujem vám!!🙂)už sa nám to to pekne rozrastá🙂
naša malá už má tri týždne ani veriť sa mi nechce...

majaon
17. feb 2014

Ahojte, volám sa Peter a chcem Vám za moju statočnú priateľku napísať, že aj ona to už má konečne za sebou a porodila krásneho chlapčeka, môjho synčeka menom Šimon a s úctihodnými mierami 55 cm a 3810 g.

barcelona94901
17. feb 2014

@matabah kuki
http://najmama.aktuality.sk/clanok/1036/1-mesiac/ nemusi si vždy odgrgnuť,

baby pozeráte niektorá dámsky klub?

kazunomiya
17. feb 2014

@majaon gratulujem!!

lucul
17. feb 2014

@matabah kojene deti si nemusia odgrgnut,moja prva negrgala vobec, len ju treba dat na bok. Neboj ked ju bude brusko tlacit tak sa ozve na grgnutie 😉

@majaon gratulujeme 🙂

anies10
17. feb 2014

@majaon
@veronikapodolska gratulujem k detickam a prajem vela zdravia a mliecka 😎

anies10
17. feb 2014

@matabah dakujerm za odpoved 😉 , dcerka je krasnucka, taka spokojnucka vyzera, blahozelam
Mna to zienky caka v piatok 😅

matabah
17. feb 2014

@majaon gratulujemee!!!

@barcelona94901
@lucul
s tým grgnutím aj v nemocnici vravela jedna smena inšie a druhá smena inšie,tak si vyber...aj dr.,teraz na 1.poradni kázala,že musí,ale ked to nejde,tak ju nenadrdam,ked vidím že aj niekedy mi zaspí,dám ju na bok a ked je ok,tak to neriešim...aa aj kojit som sa sama pustila,lebo mi ju doniesli po porode na druhý den,že či zvladnem sa o nu starat,a ja že ano,tak mi ju položila a že "tak kojte", kým som sa spamatala,tak už bola z izby preč....tak som to sama skúšala atd,a teda asi som to mala celkom fajn naštudované....a baby,ked mi dnes ráno vygrcla trošku zrazeného,tak to by mohlo znamenat,že sa dobre napapala,nie?že mala aj dost....lebo šak mám furt pocit,že či má dost,niekedy by bola stále na ciciku...ale po 2 dnoch doma už priberala,tak asi áno...