Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
joooj.. po 3 hodinach nemam mliekooooooooo... preco????? .. velmi malilinko mi vytahal... nerozumieeeeeeeeeeeem
... a dala som cumlik uz.. nema co tahat... a bez neho ryci... ☹
@bambulka12 no presne,my mame tiez Jané Strata a je straaasne tazke.Ked vynasam do bytu,lebo vytah mame az od 1 poschodia,tak sa zafucim ako slak.A malemu sa tam moc nepaci,lebo je tam akysi zalomeny dost,sa mi zda dost take vysoke to vajicko,ze tam maly skor sedi,ako lezi 😒
ahojte,taak my už pomaly vybavujeme krstiny...🙂,a velmi sa teškáme z našej princezny...zožrala by som ju,aj ja aj všetci,ale to určite poznáte 😎 😎 😎
@os ja som mala ten istý problém minulý piatok, rýchlo sme kúpili um, kým sa mi vytvorí,a trvalo celú noc kým sa mi ako tak naliali prsia,ale odvtedy pokoj,um máme len raz za deň, aj to len kvôli dlhšej prechádzke von,bo malý má ďaleko škôlku tak aby vydržala... A potom mám zásoby na celú noc pre ňu, sa mi tvorí mliečko už lepšie...
Už druhú noc nedokrmujeme,taaak sa teším 😀 len maličká sa puci a puci chudatko,neviem ako jej mam pomôcť, ale večer som zjedla probio jogurt a kus lepšie poprdkala, len som sa skoro pozvracala z toho jogurtu,taký hnusný jak penicilin
baby, vy ako ukladate babatka na spanok? My sme nasu zatial davali do zavinovacky, ale potom sme ju museli vacsinou dlho uspavat, lebo kym sme ju vystrojili, tak sa prebrala. Ona mi totiz vacsinou zadrieme pri kojeni, drieme aj ked ju davam odgrgnut. tak teraz ju len prelozim do postielky alebo k sebe do obyvacky a zakryjem deckou... ako ona je spokojna takto spinkat cez den, len neviem, ci to neni moc skoro, aby sme upustili od tej zavinovacky...
Ja zavinovacku pouzivam len preto, lebo ho rucicky vyrusuju a znervoznuju... Inak keby nemusim, tak minimalne cez den by spal bez nej, lebo sa obavam, ze sa kvoli tomu bude, co sa tyka pohybu, rozvijat pomalsie :(
@amanda683 a neni tam taky moc vcucnuty?ak by si mohla,odfotila by si mi to aj s malym,ked tam sedi?
@jeessie ja este pouzivam,ale len preto,lebo malej je zima a stale kycha,ale ked nespinka,tak lezi na nej,ale ma ju rozbalenu a prikryta dekou 🙂
Ahojte mamicky...chcem sa spytat ako obliekate drobcov von do kocika? My sme este neboli,ale cez vikend sa chystame a neviem,ci aj fusak,alebo co mu mam dat?
@majaon ja ju vzdy dost nabliekam,lebo je uzimena.Takze body,pancusky,tep.supravicku,overal,fusak a niekedy este aj deku,podla toho,ako je,ci fuka vietor a zatial sa este nespotila 🙂
Baby čo varíte keď chcete rýchlo uvariť a také čo aj my môžme čo kojime? Netuším už,čo zajtra variť och
@bambulka12 aaano,to je spravny vyraz 😀 Je tam taky vcucnuty,taky moc hlboko a vzadu kdesi.Nepaci sa mu tam moc 😒 Ked sa zobudi,odfotim.

@katty137 aj ja som dnes pridala, ak mas chut, tak pozri 🙂