Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@cukrik580 Mňam guláš by som si dala, to je dobrý nápad, a knedľa v pohode to malému nič nerobí ? ja už som otestovala strukoviny všetky, je to OK ale musí to byť len čerstvo uvarené, ak to jem na druhý deň tak to veľmi duje aj mňa čiže malú by to asi roztrhlo 😀 Aj kuracie na prírodno s nivovou omáčkou by som si dala a opekané zemiaky 😝 ešte mňa medzičasom napadli bryndzové halušky, len sa mi nechce ísť do obchodu, ale mám na ne veľkú chuť, tak musím dačo vymyslieť 😠
@aplless 🙂 som sa musela zasmiať lebo s tým jedením a postavou to je podobné, respektíve rovnaké u mňa, ja som z toho tehotenstva zostala taká "rozožraná" a ešte mi tu mama stále vykrikovala že po každom kojení sa musím najesť a veľa piť, sladkú vineu a predvčerom na váhe +3kg od príchodu z pôrodnice, skoro som infarkt dostala a cítim sa ako velryba, tak som si povedala že tiež sa musím krotiť s tým jedením, a piť budem len vodu 😒 Mliečka mám zatial dosť aj viac akoby malá potrebovala, tak hádam sa to už stabilizovalo 🙂
@veronikapodolska knedla v pohodke robim domacu ale asi mu cibula nerobi dobre tak skusim nejak bez nej fungovat...aj ked v sobotu chceme robit kotlikovy gulas 😀
Aj ja mam uz hore tri kila 😀
@aplless tiez uz asi pojdeme na 3 hlavne ze len teraz sme opustili jednotky a zacinali sme s nulkami 😀 este dominam co mam nacate a budem mat na predaj 108ks balenie zelenych a 72ks bielych 😀
@veronikapodolska idem si otvorit vineu 😀
tlaci a rehoce sa,odpadnem 😀
@cukrik580 tak na zdravie aj ja si dám 🙂 stále si hovorím, že v lete ked bude sedieť tak budeme veľa behať po vonku tak to vybehám 😅 verím, že to tak bude 😀
Inak aj ja som si všimla že ked dám viacej cibule pod mäso tak to malej robí zle, tak dávam menej.
už som ju opäť uspala na ďalšiu polhodku 😒 idem si dať tie moje cestoviny so škoricou 😉 chcela som ísť aj von ale tak strašne fúka, že ma to odrádza ☹
@cukrik580 tie biele by som si vzala tie su nam este volne 😀
Inak caute
U nas varenie dietno, muz mi povedal ze mi kupi vysnivane rifle tak chodim cvicit a zdravsie sa stravujem ale taaaaaku chut mam na cokoladu :-P
My dnes grilovane kura ja so salatom a zvysok s ryzou, zajtra asi zapekana brokolica ked uz je ten zeleny stvrtok, spenat sme mali nedavno tak tak a v piatok pstruh mnam
@veronikapodolska na zdravieeee 🙂
@aplless my sme aj dostali volaco 😀 aj jednotky 43ks mam na predaj 😀
@lucul kolko das? 😀 ja milujem brokolicku aj karfiol ale minule som si dala s prsom na prirodno a len tak obliate vypekom so smotanou a maly isiel z koze vyskocit...tak neviem ci z brokolice ci z karfiolu 😀 budem musiet skusit 😀
@veronikapodolska tak mne dnes premierovo zaspala v nosici... inak som tiez s nou mala problem od pondelka, predtym v pohode spala aj vnutri, a teraz nie a nie zaspat. vcera som ju zobrala von do kocika aj ked prsalo, tak to pospala. a dmes sme boli u dr, tak bola asi unavena z tolkeho cestovania (asi 7min.. 😉 ), tak zaspala aj vnutri na dve hodky, ale trikrat sa medzitym zobudila, nastastie sa 10min pomrvila a potom spala dalej.. no a teraz je v nosici uz polhodku, tak som zvedava, dokedy nam to vydrzi..
@cukrik580 my sme boli u dr dnes a vazime 4430g.. narodila sa nam o tri dni skor ako vas samko a porodna bola 3540g.. to ked vidim ten rozdiel, tak ma pot oblieva, ale dr vravi, ze je to zatial v poriadku, aj ked tesne na hranici.. no nic, posnazime sa do dalsej ko trochu viac ju krmit... 🙂
@jeessie dôležité je že priberá 🙂
Babyyy boli ma hlava, ale som sa rozhodla, ze ideme von, ked je tak krasne. a on stale spi a spi a to sme sa uz davnejsie vratili.. ani som ho nevybrala zo satky. Ale vonku sa mrvil, kotuha jedna 😉
Som zasla na trh a kupila som si podprsenky na dojcenie, jednu som odtial uz mala, este dve som dokupila.. treba mi vacsie zasoby, kedze furt len periem a periem. Nech nemusim prat pol pracky a mozem pockat kym sa trochu viac naplni. Slovensky obchod, nie Cinania - za 5 eur pekne bavlnene, polskej vyroby. Esteze aj v BA sa da take zohnat 🙂 Mala by som castejsie vyuzivat, ze byvam rovno pri Mileticke.
@kazunomiya u nás je kosa riadna
@barcelona94901 tu tiez, ale v satke je celkom pohodlne, pokial mozem sudit. Ale je slniecko a na slniecku sa da vyhrievat 😎
Vsetky tetusky mi Tonka obdivovali, aj v obchode, aj na chodbe v dome. Musim dat pozor, zda sa, ze by si ho niektori chceli nechat 🙂 Satka vzbudzuje vacsinou pozitivne reakcie, akurat sa ma jeden ujo vo vytahu pytal, ci mu to neskodi na chrbticu a ako dlho sa tam babo moze nosit. To ja ani neviem, lebo nazory su rozne, tak ho nenosim neviemako dlho. Ale ked ho mam na rukach, nema chrbticu o nic rovnejsiu, skor naopak. A na rukach ho mam doma vacsinu casu, aspon sa mi tak zda 😀
Baby nam dnes brali krv z hlavicky,ake boli vase dietky po tomto hroznom zazitku? Mala cely den plakala,aj v kociku,teraz co konecne tvrdsie zaspala... Dufam len ze je to tym a nic ine jej nie je ☹

golface po dcere dobre nam sluzia v byte 🙂
inak ja tiez striedam plienky skusam aj lacnejsie varianty ale uz idem kupit 3 lebo dvojky su nam akurat
no sosovicovu polievku si veru ani ja este netrufam, dnes som mala varene zemiaky a maso na stave vcera cestovinu so syrovou omackou, cez vikend hov. maso na hribikoch s ryzou a snazim sa striedat mne sa zda ze vela jem uz sa musim krotit lebo minule mi sa ma jedna znama pyta ze kedy cakame babo som sa uplne zahanbila ze ja uz som po tak od dnes pomaly aspon brusaky a stravu troska obmedzim ale moc nie kedze este kojim naplno