icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

jeessie
28. apr 2014

@cukrik580 no to mate super 🙂 asi, ze si ho to odmalicka takto naucila... nasu sme naucili tiez, ale teraz, ked nema dudlik, tak sa strasne kruti a ma uplne rychly dych, vobec sa nevie sama skludnit. ked ju zoberiem na ruky do klbka, tak len hodi taky spokojny vydych a uz kludne dycha..🙂 je to sice sranda, ale takto mi nezaspi :( no uvidime este dnes, zajtra, hadam na ten dudel zabudne.. teraz mi cez den celkom v pohode zaspala, som ju chvilku (cca 2-3min) mala na rukach a uz spala. ale nema taky kludny spanok, podchvilou sa budi, kruti.. a do kocika dnes neviem ci pojdeme, u nas kvesti z oblohy od rana..:(

cukrik580
28. apr 2014

@veronikapodolska my cez den vacsinou nespime 😀 alebo si na chvilku zalomi ked je pod hrazdickou alebo v kresielku, ale to su take kratke spanky, v kociku spi niekedy pol hodku, niekedy hodku niekedy dve tri, podla nalady, ale dnes sa spanok v kociku nekona, lebo nam ho tato nevylozil z auta 😀 ale mlady pan si este spinka, takze poobede asi spanok nehrozi 😀

cukrik580
28. apr 2014

@jeessie hej hej, zacali sme cca v troch tyzdnoch, dovtedy sme boli aj my v spalni tak to bolo take vselijake, ale odvtedy sme my dolu v obyvke a pozerame telku, tak ma mlady pan priestor sam pre seba 😀 to bude tym dudlikom isto, skus veru oducit, chvilku to potrva a pojde to 😉 mne odmietal cumlik od zaciatku, chcel ho len v nemocke ked bol pod lampou poslednu noc kvoli zltacke, inak vobec, strielal ho po celom dome 😀 chvalabohu a uz som ho par dni ani nevidela, vobec neviem kde je 😀
mne sa tak samko tiez krutieva a budi, ked ho dam na chrbatik, na brusku to malokedy spravi, vypuci ritku a krasne spinka 🙂
@veronikapodolska alebo sa mu este aj na mne podari zaspinkat, tak vydrzi dllllho, ale ja nevydrzim, lebo vacsinou to spravi v mne nepohodlnej polohe, naposledy na zemi a uz po hodine ma hrozne tlacila rit, tak som sa musela upravit a zobudil sa 😀

bambulka12
28. apr 2014

@lucul a ake velkosti a da sa to aj niekde vidiet?

bambulka12
28. apr 2014

@cukrik580 Saminko je neskutocne svetovyyyyy ,nech sa na mna tesi,ked sa stretneme .mu odkaz 😀

cukrik580
28. apr 2014

@bambulka12 ked sa mu uraci vstat, tak odkazem 😀

bambulka12
28. apr 2014

@cukrik580 aj Misicka spinka,dnes pekne do siedmej spinkala,som skoro odpadla 😀 ,ako samozrejme medzitym 100 krat papala,ale vacsinou vstavame okolo pol siestej 🙂 .Idem sa rychlo aspon namalovat,pokial spinuska 🙂

cukrik580
28. apr 2014

@bambulka12 no mne Samco dnes od tej 19:45 len s prestavkami na papanie, a potom ze cez den nechce spat, ked prespi 15 hodin v noci, ale tusim sa uz budi 😀

bambulka12
28. apr 2014

@cukrik580 Misicka chodi spavat cca o 20:00,ale vacsinou ju musime uspavat,teda mm na rukach,podla toho,ako pred tym spi,ked spinka poobede,ze sa zobudi napr.o 19.00,tak ju okupem,nakrmim a pekne sama zaspinka,ale ked je pred spanim hore,tak je potom dost unavena a ma problem sama zaspinkat,ale vobec nam to neprekaza,ze zaspava na rukach.Aj teraz som ju musela uspat na rukach,vzdy si ju zabalim do svojho vankusa,ona tam zabori nostek a zaspim,mm hovori,ze je ako kebab 😀.A strasne zacala byt maznava,bude vymrncavat,ked je sama,ale samozrejme nie vzdy,len ked jej je smutno a ked za nou dojdem a prihovorim sa jej,v momente prestane a hned usmev na mna hodi a ked ju na ruky zoberiem,tak vtedy sa tvari velice dolezito,ani na mna nepozre,taka je zlatunkava,normalne je uz presibana,moja supolienka mala 🙂

bambulka12
28. apr 2014

@cukrik580 a buduci tyzden,ak bude pekne,by sme sa mohli stretnut uz konecne,nie?V utorok a vo stvrtok chodime na tie rehabky,tak bud vtedy,alebo ked to bude tebe vyhovovat a ked bude slniecko a tepluuucko 🙂

cukrik580
28. apr 2014

@bambulka12 to poznam take mrnkoty, no darmo, potrebuju sa vypraaaavat a obkukavat vsetko 🙂 aj Samko tak chodi spinkat, cca o 19:15 sa ideme chystat bud do pyzamka alebo na kupanie, takze ked sa nekupe, ide spinkat cca o 19:30 a ak sa kupe tak okolo tristvrte 🙂

bea00
28. apr 2014

@lucul ano je plne kojený , no dúfam že sa mu už dnes podarí .

bambulka12
28. apr 2014

@cukrik580 ja si myslim,ze ta moja krpana bude neskutocne rozmaznana,lebo mm,aj moj syn jej daju aj modre z neba 😀 ,ona ked place a ked som neni pri nej,tak syn v momente vybehne z izby a uz ju vlaci na rukach,alebo jej da dudusku,ved nemoze ju nechat plakat a mm tak isto a uz som ich hresila,ze ja ked som s nou sama sa potom zblaznim,ked sa bude stale pytat na ruky 🙂

cukrik580
28. apr 2014

@bambulka12 toto robim aj ja 😀 no nie doslova 😀 ja najprv skusim porozpravat sadnem vedla a pocitacujem sa, alebo ho pohojdam v kresielku a ked nic nezabera, tak az potom na ruky, ale on nie ze sa chce nosit, on chce kukat vsade 😀

bambulka12
28. apr 2014

@cukrik580 sak musi vsetko vidiet,nie 😀.Aj Misku to uz nebavi lezat,sice sa este nepretoci,ale dviha tu malu hlavu,len aby som ju zdvihla 😀 a ona ze v kresielku,nie,uz som jej aj kolotoc kupila nad postielku,to ju bavilo 5 minut,ta ked zacne lozit a chodit,mam sa na co tesit 🙂

jeessie
28. apr 2014

@cukrik580 mne nechce lezat na brusku, ked ju dam na brusko, tak musi mat hlavku hore, nepolozi ju na podlozku za ten svet. ked ju uz nevladze drzat, tak zacne mrncat a hnevat sa. neviem, ci sa boji si tak lahnut, ci co. ani na rukach ked ju mam tvarou k sebe, tak si hlavicku na mna nepolozi..

cukrik580
28. apr 2014

@jeessie hmm...tak neviem...

babyyyy dieta mi vstaaava 😀 dufam, ze nechce prespat cely den, az mi je to divneeeee, dufam, ze nie je chory 😀

bambulka12
28. apr 2014

@cukrik580 no aj moja hviezda uz taha druhu hodinu,budem ju musiet zobudit,prezliect,nakrmit a idemeeee

cukrik580
28. apr 2014

@bambulka12 no to sa teda mas 😀

najedol sa a spiiiiiiii 😀 neskutocne 😀 je tam hrozne teplo, cez stresne nam svieti slniecko, tak som na kusocek otvorila 🙂

cukrik580
28. apr 2014

@bambulka12 mne od tej tretej vstava kazde dve hodiny, napapa sa a zalomi 😀 takymto stylom nepovysavam nikdy ten spodok 😀

veronikapodolska
28. apr 2014

@bea00 ja vždy masírujem bruško a skúšam či je mäkké,ked je tak je to OK. aj ked prdká tak je to v pohode 😉 mi po príchode z pôrodnice sme sa vykakali až na 16 den, potom kakala po 7 dnoch, potom mala obdobie že do každej plienky trošku, potom každé 2 dni a teraz tak raz za týždeň 😖 ale je v pohode, smeje sa, papá, prdká 😀 inak som si aj všimla že ten deň ktorý bude kakať tak je taká trošku nepokojná, a viacej prdká 😀

veronikapodolska
28. apr 2014

@bea00 a ja by som mu nepomáhala s tou rúrkou pokial je kludný, až by si videla že tlačí a nejde to 😉

lucul
28. apr 2014

@bambulka12 napisem jej a dam vediet

cukrik580
28. apr 2014

baby co mam robit? on chce stale spat 😀 co ked mi v noci nezaspi? mozem sa potom obesit? 😀

cukrik580
28. apr 2014

uz sme horeeeee a veselo si klebeti s hrazdickou 😀

lucul
28. apr 2014

@cukrik580 neeeee nevesaj sa 😀
@bambulka12 napis jej spravu nick ma kasami ze vidiet sa da u nej

lucul
28. apr 2014

@sonulka81 nema bazar ale vidiet sa daju veci u nej pripadne jej napis ip 😉

bambulka12
28. apr 2014

@lucul ona je z BA?

kazunomiya
28. apr 2014

@jeessie ja som schopna zabudnut na ciapocku ked ideme von, a pod. ale este sa mu nikdy nic nestalo. Protivi sa mi prilisne obliekanie, tak ho mam len nalahko vzdy. V satke to je aj vhodne.

V satke som ho zacala nosit mozno druhy, treti tyzden po narodeni, zo zaciatku nie velmi casto. Tiez sme sa museli zladit, ale on je taky nosivy, tak sa mu to pacilo. Viazat ma naucili v latkovky.sk ked este mali predajnu, chodila tam Mirka Haskova ucit viazat. Este robi kurzy viazania pre dietaaja.sk Pouzivam len jeden uvaz a to je vertikalny - kriz s kapsou vonku sa mu hovori. Mirka mi este ukazala ze je dobre hlavicku fixovat tak, ze do horneho okraja satky kde ma babo hlavu sa vlozi plienka a vyhrnie sa to von, vznikne taky makky golier. Takze to pouzivam. Postupne je clovek v tom trosku zbehlejsi a istejsi, aj babo sa menej zlosti. Ale ked sa zlosti, treba zvazit, ci nepotrebuje jest, cikat alebo kakat, lebo potom nechce byt v satke. Necha sa uviazat az ked ma tieto potreby naplnene 😀

lucul
28. apr 2014