icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

jeessie
2. máj 2014

@cukrik580 nasa mala tiez niekedy chce spat cele doobedie. rano musi byt hodinku a pol hore, ale potom sa zobudi na papanie a hned po papani mi zaspava na kolenach. niekedy ju necham a spinka tak aj hodinku, potom zase papat a zase by spala... 🙂🙂 my sme boli na vylete na velku noc - sli sme k nasim, co je cca 100km. cesta tam bola v pohode, prespala skoro celu. ale cestou spat sa v polovici zacala budit a hnevat cca kazdych 10min. az doma som zistila, ze jej asi bolo teplo v tom aute... 🙂
inac, vcera sme sa cele poobedie kojili kazdu 1,5hod. sme sa boli poobede prejst po parku, co je asi 5min cesty od nasho domu a normalne sme nedosli domov, som musela v aute najskor nakojit a az potom sme mohli vyrazit 🙂🙂

jeessie
2. máj 2014

@cerimi77 ja som tiez zvedava na tu vahu. my mame aj doma, tak vidim, ze fakt pribera, ale ten prirastok sa neda presne zistit, lebo raz vazime pred kojenim, raz po... tak po dlhsom case to bude viditelnejsie..
s tou satkou som ja mala zase dojem, ze jej vadi, ze je tak tesne uviazana. teraz skusam pruznu satku a je to lepsie. vcera mi vydrzala asi 5min, kym sa zacala hnevat. ale zase, ked ty vravis, ze aj ta kamaratkina sa ti najskor sponovala, tak mozno ja to len rychlo vzdavam, ked zacne plakat...

cukrik580
2. máj 2014

@cerimi77 bud len zajtra alebo jednu noc aj ja myslim ze by to mohol zvladnut 🙂 doobeda sa s nim da a vecer bude chrnet hadam 🙂

cukrik580
2. máj 2014

@jeessie to s tym kojenim poznam 😀 my smr minule zaviezli mamcu a isli domov no a presli sme asi 200metrov a museli sme zostat stat lebo herec bol velice hladny 🙂
no mne tak dlho este nikdy nespal len v pondelok 😀

20erika07
2. máj 2014

@cukrik580 čo nespite koceny? 😀 😀 😀 My akurát dopapame a spíme, ale už len max.do siedmej ☹

aplless
2. máj 2014

Aj my sme o 4 papali a este spi je uplne mmimo perinky cely vykriveny nechcem ho rusit. inak posledne dve noci celkom faj do 21 zaspi papa o 23 a potom o 4 a taha do 8. Doobeda potom pospi atd medzi spanim je hore 1 az dve h.

cukrik580
3. máj 2014

@20erika07 my sme spali do 5:55 a 7:15 sme vyrazali do Terchovej bolo super Sanko prespal skoro cely den 😀 este aj v burke-hromy blesky a s nin to ani nepohlo v kociku asi iny vzduch 😀

dofi22
3. máj 2014

Cavte baby, som tu nova a nasla som si tuto diskusiu, dufam ze Vam nevadi 🙂 nas maly mal byt tiez februarovi, len sa vypytal troska skor. Mam taku otazocku, nas drobec preferuje lavu stranu, otaca tak hlavicku aj ma radsej lezanie na nej. Lekarka nas posla k odbor. Je vsetko ok ale mam s nim cvicit cvik na posilnenie bruska, ze by ho uz mal mat pevnejsie, moc sa mi to nepaci, ved kazde dieta rastie individualne a nie je vsetko podla tabuliek. Co si o tom myslite? Dakujem 🙂 maly ma 3 mesiace a 11 dni

matabah
3. máj 2014

ahojte baby a chalani🙂
my sme od dnes slamenné vdovy,ocko nám šiel zarábat korunky von...kým si zase zvyknem..juuuj...
no,ale inak sa máme fajn,malá je krásne čiperná,pekne drží hlavičku,vykrikuje,smejká sa,papká,priberá a tak...pekne spinušká,len po 2 dni býva po tej 4 ráno taká nepokojná..že by zubky??no uvidíme🙂
chcem sa Vás spýtat,či vás už očkovali??my ideme 14teho a ja sa bojííím...aj za nu 😕 😕 😕
a neviem,čo potom...dúfam,že nechytí nejaké reakcie na tie vakcíny..máte nejaké skúsenosti tie ,čo už máte viac detičiek???dakujem vopred za rady...a krásny víkend ešte!!!my

cukrik580
3. máj 2014

@dofi22 ahooooj a vitaj u nas sice s malym nepomozem ale ja by som s nim mozno aspon trosku trenovala 🙂

cukrik580
3. máj 2014

@matabah nas to caka 27.5. na narodky mojej mamci a 28.5. ma Samko "rok" 😀

miky132
3. máj 2014

@matabah nás ockovali v stredu a úplne super,žiadna teplota,zelené stolice nič....to len my sa bojíme netreba myslieť zle...najhoršie bolo to pichnutie,ale tak poplakala si naša doktorka je zlata v tom že som ju mala na kolenách a hneď som jej potom dala prso...neboj dobre bude;)

cerimi77
3. máj 2014

@matabah my sa budeme očkovať túto stredu, s dcérkou som nemala žiadne problémy, žiadne reakcie, tak dúfam, že aj simonko to zvládne takto super 😉

vieraft
3. máj 2014

@matabah my sme tiez nemali nejake velke reakcie, max. trosku nepokoj a navecer zvysena teplota, mozes si zobrat so sebou octanovu mast alebo apson nejaku mokru studenu vreckovku a hned po ockovani prilozit. nozka tak neopuchne, ani nastvrdne to miesto vpichu. budu vam davat naraz do oboch noziciek? este som ti chcela minule napisat, ze aj mojho brata dcerka mala taky hemangiom na chrbatiku, mala ho dost velky ,ale okolo 2 rokov jej to pekne zbledlo a potom uplne zmizlo. dnes ma 10 rokov a nema tam po tom ani stopu.
@dofi22 ako zistili, ze ma slabsie brusko? ja si myslim, ze je bezne , ze babo preferuje 1 stranu a teda treba ho davat aj na tu druhu menej oblubenu, aby nedoslo k skrateniu svalov. cvicenim urcite nic nepokazis, ved ho zas netreba neviem ako tym trapit. aj vasa dr. si to vsimla, ked vas poslala k odbor.? alebo len ty si jej hovorila.

sonulka81
4. máj 2014

no dievčatá my ideme zajtra na očkovanie tak uvidíme...no anesteziologické vybaviť a potom detskú...budú fofry nemám zaplatený termín tak si asi počkám na anesteziologii ☹

lucul
4. máj 2014

ahojte, tak krst mame za sebou

matabah
4. máj 2014

@cukrik580 no,počkaj,to som nepochopila....Samko rok??
@miky132 noo,prso jej nedám...ale hádam bude taká statočná,ako ked naušky davali...plakala len pri vpichoch...🙂
@cerimi77 potom napíš,ako to prebiehalo🙂...ja som aj zvedavá,aj mám strach🙂

@vieraft kmotra mi dnes vravela,že aby som jej rovno priložila obklad z ALPY...?čo povieš??mna napadlo,že tu jej jemnu pokožku to može aj spalit....že ona to tak robila.. 😕 ved uvidím,isto jej niečo dám..tu octanku najskor...
a ten hemangiom...dik,že sio si spomenula...mám pocit,niekedy že je vačší,ale už býva aj bledší a rastú jej tam vlásky ,takže bude to ok tak,či tak...

@sonulka81 ideš na operáciu??to mi tu unikloooo 😨 😨 😨

@lucul Livika krásna🙂...aj tortička je pekná.taká inakšia ako klasika...milá....a malá má tiež také dlhé nožky...aj my 🙂

vieraft
4. máj 2014

@matabah alpu by som urcite nedala, ved to ju moze palit, aspon si myslim.

@lucul podarena torticka, aj vy baby samozrejme 🙂

sonulka81
4. máj 2014

@matabah no na žlčník 12.5 už je tam veľa kameňov a omínajú svine jedny... ☹

matabah
4. máj 2014

@sonulka81 juuuj,tak všetko dobré potom🙂!

sonulka81
4. máj 2014

@matabah dakujem...🙂

cukrik580
5. máj 2014

@matabah Hej 😀 rok 😀 28.5.2013 bol splodeny 😀

20erika07
5. máj 2014

@cukrik580 my máme 23.5 rok hehe 😀 vidno že máj lásky čas sme využili všetky jak sa patrí 😀

lucul
5. máj 2014

@matabah ano ona je dlha celkovo aj slapy ma dlhsie, veci po malej nosi uz take co ona mala skoro v polroku a zistila som ze z nextu bodycka su na na prd, strasne siroke pre nu 😀

veronikapodolska
5. máj 2014

ahojte, baby dávate očkovanie aj proti rotavírusom alebo iba to základné ? ešte jedna otázka: čo môžem jesť od bolesti ked kojím, celú noc som nespala od včera sa mi prerezáva zub múdrosti a bolí ma celá sánka, ucho no polka hlavy ☹

cukrik580
5. máj 2014

@veronikapodolska paralen 😉 a nedavame rotavirusy 🙂 sme to s mm prehodnotili a dohodli sme sa ze nie ( nie koli peniazkom 🙂)

cukrik580
5. máj 2014

@lucul zlate ste babuchy 🙂

cukrik580
5. máj 2014

snazim sa dnes presved it Samka nech este spi,tak trosku driemka a taaaak zlato prdka,potom sa t ari ze to on nie 😀

lucul
5. máj 2014

@veronikapodolska obycajny paralen 509 😉

@cukrik580 dakujeme az na linduskine odmietnutie balerinok fajn 😀 ale ked podla nej sa tie tenisky hodia ku kabatiku lebo su cierne a ma kabatiku je cierne a kabatik je cerveny a na teniskach je take skoro ako kabatik 😀 no nemiluj ju

lucul
5. máj 2014

@cukrik580 my sme si livku dali o 5h medzi seba prebalila som nakojila pokecali sme a odvtedyychrni bosorka mala 😀