Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@bambulka12 to je sranda, podvedomie pracuje 😕 ja pri mojej prstovej úchylke sa neviem ovládať, ja si žmolím medzi prstami rožky z perín, tie sú úplne zničené prederavené, niekedy sa aj viem ovládnuť, ale to je už ako pavlov reflex, ak vidím rožok na perine, už to so mnou myká 😀 😀 😀 😀 ... aj simonko je kľudné, pohodové bábo, tiež pomaly neviem že ho mám, dcérka bola a je viac akčnejšia, je to taký nervák, kojiť som ju prestala až keď som bola tehotná so Simonkom, musela som prestať kojiť, aj keď som nechcela a trochu sme si to odplakali teda, ale zvládla to docela dobre, som myslela že to bude horšie, lebo ona sa na prsníku dosť ukľudňovala, tak uvidíme, ako to pôjde ďalej s tým palcom 😕
@lucul ja viem, že nie všetky deti automaticky majú problém s dojčením, ak majú cumlík či cumlíkovú fľašu, niektorým to vôbec nevadí a pekne sa dojčia dosť dlho, ale sú aj opačné prípady a ja som to len nechcela riskovať že by sa nám to pokazilo, mne je to akosi proti srsti učiť dieťa na cumlík 😕 na cmúľanie palčeka učiť nemusím, to zvládnu detičky hravo aj samé 😀 😀 😀
@bambulka12 ja som do 7 pila kakao z flasky kazdy vecer 😀 nemam ani jeden kaz ani plombu ani strojcek som nemala ani nic 🙂 jedine ich man trosku zltsie lebo ked mi rastli tak som bola po mononukleoze a brala som moooc liekov 🙂 ale dudel som nikdy nechcela 🙂
@20erika07 no jo,tepla vodicka tiez pusti 🙂 ja si prikladam sol nahriatu v kapesniku ale to jej nedavaj,to je prilis horuce 🙂
@cukrik580 no pekne 😀,co sa tu nepodozvedame 😀 ja som tiez mala prvy kaz az ked som mala 24 😀
@bambulka12 aj Livka to robi, este si prezera ruky dolezito a sup do pusky 😀
@lucul to je take mile 🙂.Ja sa neviem na tu moju Misicku vynadivat,mam ju ako taku zivu babiku,stale ju bozkavam,ale ze v kuse 😀 a bojim sa,ze bude straaasne rozmaznana,neviem,ale asi je to tym,ze mam uz dost rokov,si ju nenormalne uzivam 🙂
@bambulka12 presne,ja niekedy baby aj slzu utrem , 😀 čo som taká dojatá,že je ,že je zdravá,taká malá nezbedníčka a moj to isté,ešte aj syn ,všetci robíme opičky ,opakujeme po nej ked džavoce 😀 a ked sa rehní ,to je taká pohodička ,moj hovorí,že nie nebude z nej mazel domáci ,ale ona už je taký náš mazlíček 😀
@bambulka12 ja uz mam 27 😀 😀 😀
@barcelona94901
@bambulka12 baby ja tiez,stale ho pusinkujem,obzeram,objimam,lubkam 🙂 uz som si veru velakrat poplakala od stastia ze sa nam vydaril a bobec podaril po tolkych rokoch 🙂 milujeeem tu hubičku moju malu 🙂 a ked zacne "meeeekat" jak krivi papulecku,no vtedy je k sežrání 😀 😀
@cerimi77 moj syn tak bol, nevedel sa prisať,on až medzi 3-4mes.prešiel na dojčenie,z um fľašky,klobučikov,na plné kojenie,dudel nechcel žiadny ..to vypluval a malinká tá sa prisala hned ,dudel žužlala iba v autosedačke ,po ceste ,potom ho vypluvala 😀
@cukrik580
@barcelona94901 aj ja niekedy placem od dojatia 🙂,hlavne,ked ju kojim a ked mi tak pozera do oci s tymi jej ociskami obrovskymi,alebo ked sa mazna a pyta druhe prso 😀.Milujem ju neskutocne a vsetci sme z nej namako a ked ju bozkavam,tak ona len privre oci a drziiiiiii,svetova je,alebo ked dojde mm z prace,tak najskor sa na neho ani nepozre,co je urazena,ze s nou dlho nebol 😀.Inak baby,dnes je presne rok,co som si robila test a dva dni na to som mala narodky 🙂.A to bola taka nahoda,lebo my sme od januara miesili 😀 a som mu povedala,ze ked do 38 -icky neotehotniem,tak s tym koncime a pekne to stihol 😀,sice som ho musela skoro zasilnovat,lebo nebol cas,finisovalo sa s pracami na dome,ale stihli sme a ja mam dve uzasne deti 🙂
@bambulka12 jaka nenapadna 😀 😀 stes darcek,coooo? 😀 😀 😀 povedz rovno 😀 😀 ale mozem az vo stvrtok,lebo mamca je do stredy prec 😀 😀 aj mne tak Samko pozera do oci a hladka ma rukou a nozickou,mlaska,usmieva sa,som strasne stastna,ze ho mam,slniecko moje 🙂 ja ked ho boškavam,tak zavre oci a otvori usta a chce mi dat jazyckovu 😀 a ked mu cmukam krk tak az vroeska jak sa tesi 🙂 ale musi mat naladu 🙂
@bambulka12 nam sa sak dlho nedarilo a mm mi povedal ze ked sa teda nedari,ze 30 by chcel oslavovat teda bez dietatka,ze spravime riadnu oslavu a tak a my sme mu to so Samuskom pokazili,ked som nevydrzala ani do vecera,pisala som mu sms ci pamata ako som mu slubila ze 30 oslavime vo dvojici,ze mu to nemozem splnit a budeme mat uz vyse stvormesacne babatko vtedy 🙂
@cukrik580 😀 😀 😀 aj ja teba lubim 😀 😀 😀 .Jani a Samko sa ti smeje nahlas?mne sa Miska prvy krat vtedy,ked chutnala ten zemiacik,som ju prebalovala a robila som jej sasoviny a tak sa zacala smiat jak hrkalka,to ma zas dojalo.Inak,ked sa tesi,tak výska,svetova je 🙂.A tvoj muz bude mat teraz 30?On je blizenec,ako ja?
@bambulka12 nooo,sem tam sa mu podarilo uz davnejsie ale to tak necakane a uz ale dva tyzdne sa vie tak,ze ho vieme rozosmiat...ale musi mat naladu inak kuka na mna a mysli si svoje 😀 😀 😀
Majko bude mat az 29.6. 🙂
@bambulka12 tak ja sa stara necitim ale dojme ma kazda prkotina a ked hodi ten jej pohlad, koneeeeec 😀 a ked mi silno daco vysvetluje 😵 jeeeej moj chlop je blizenec
@biba ani vtedy 😀 😀 bude chodit po diskotekach a budes sa celu noc bat 😀 😀 ja tiez potrebujem spanok ako sol... ☹ nevadiii vydrzime 🙂 mna ked zacne hrdlo matat dam si septisan a je dobre,obcas mam rano trosku upchaty nos ale to same prejde 🙂
inak baby,maly ma cervene licka,nostek,byva mrzuty a slinta hrozne a mal zvysenu teplotku...hedna kamoska co ma 15 mesacnu mi vravela ze aj jej mala mala tie licka cca od 4.mes so zubkov,ze uz svrbeli dasienka az do cca 6.mes kym vysli,myslite ze by to mohlo byt ono? ze by sa uz tlacili? lebo neni vidno este...aj hnackoval trolilinku 🙂
@cukrik580
@lucul takze je to tu,o 02.00 som mala 36.9 a o 04.30 bolo 38.3 ☹ skusila som sa trochu potit,ale nepomohlo,nastastie Lejo sipytal papat az o 06.15,ja som si rovno supla paralen a dnes si ho budem poctivo davat,drahehňam prec tak to musim vydrzat,dala som si ku kojeniu plienku cez tvar,maly kukal a chichotal sa na mne a vzdy ked som potiahla nosom neveriacky na mna vyvalil ocicka,tak drzte palce,nech lieky rychlo zaberu,maly nic nechyti a hlavne nech neprideme o mliecko
Inak k tomu dojatiu,ked sa to moje cudo na mna pozrie,zmurkne a usmeje sa na celu pusu,zozrala by som ho,uvazujem,ci vobec mozem byt taka sebecka a hovorit,ze mam najkrajsie babo na celom svete 😀,lebo baby,ja ho fakt mam :-P
@cukrik580 môžu to byť zúbky mojka,doktorka povedala aj nám že áno,no len kým sa vytlačia tak to potrvá :-/
@bambulka12 ja som bliiiizenec,juj čudná to povaha 🙂 ja ziiitra oslavujem že 25,pomaly sa to bliiiizi k 30tke hehe 🙂
@20erika07 saj ja zajtra oslavujem 39 !!!!!tak to mame spolu 😀
@lucul ani ja sa vobec necitim na ten vek,citim sa,ako mladucha 30 rocna 😀,ale tak citim,ze mentalne uz som taka vyzreta a uzivam si to inak,ako prve,ale mozno aj tym,ze mam teraz super muza 😀.Vcera mi jedna baba povedala,ze vas muz sa musi o vas velice dobre starat,lebo nevyzeram na ten vek 😀,teraz machrujem 😀 😀 😀

@cerimi77 aj moja starsia mala dudku a ma krasne zubky aj krasne rozprava, a kojila som ju 21mesiacov, neskoncila som kvoli dudlu s kojenim ale museli sme, a sesternica koji uz 2,5roka syna a mal dudel do 2rokov maly. A muzova sesternica si cmulala palec do 15tich, vraj sa schovavala pod stol aby si mohla dat palec do pusy. Ale aj livka si zuzle prsty a dudel nechce,ten si da len ked zaspi pri kojeni a odcucnem ju vtedy si ho da parkrat podudka a vypluje, inak s nim striela cez pol izby alebo ho srandovne vybera ruckou 😀