icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

cukrik580
1. jún 2014

@adka31 mne spi Samko na brusku,ked sa hra ma hlavicku rovno a rovnako otaca do stran...bud pozera von na psov alebo na mna ako varim,dr nas chvali ze ma peknu hlavku...neviem ci sa to este spravi...ja osobne mam kusok vzadu zlezanu,ale u chlapcov to asi viac vadi-keby chce ist dohola napriklad...

adka31
1. jún 2014

@cukrik580 ved to, ze na chlapcovi je to viac vidno. Ja vobec nepamatam, zeby som pri deckach toto riesila, skratka mali pekne hlavicky. Spredu to nevidno, vidim to zozadu. Kolkorazy sa v noci zobudim, tolkorazy mu ju otocim, aj do postielky ho davam tak, aby otacal hlavickou smerom na nas, hracky davam na lavu stranu, ale on sa otoci doprava a zuzle prsty, betarisko

adka31
1. jún 2014
cukrik580
1. jún 2014

@adka31 aaa ved spredu vyzera fajn 🙂 aju ma gulatu hlavku,nas samko ma taku podlhovastu alevo aku 😀

vieraft
1. jún 2014

Ahojte maminy, niekoklo dni som tu nebola, boli sme u nasich, na jahody a tak nebolo kedy ani nakuknut. teraz som docitavala, co mate nove, vidim, ze uz zacinate riesit prikrmy, ja sa veru este nechystam, ked mam pravdu povedat este sa mi nechce 😝 , ved ked raz jej zacnem varit, tak to uz bude denne, ze co uvarit 😉 . ja si chcem este uzit take babo. inak nove nemame asi nic, tiez som pred tyzdnom zaviedla poobedny spanok v spalni, lebo mi spavala len take 20minutovky parkrat za den, pritom sa jej este zatvarali ocka, ale uz nevedela zaspat a potom bola mrzuta. ani v kociku nespi lepsie. tak doobeda ma jeden taky kratky spanok v kuchyni alebo vonku , poobede ide normalne do postele, tam pospi 2,5-3 hodiny a potom navecer este raz taky kratky spanok a takto nam to vyhovuje a je spokojna aj ona aj ja 🙂 .
tento tyzden nas caka ockovanie, uz to mate asi aj vsetci za sebou, snad to aj u nas prebehne v pohode.

bambulka12
2. jún 2014

@cukrik580 no cicka,na pohotovosti su vzdy tie naj lekarky,akurat vcera sa mi kamoska tiez stazovala,dva krat bola s malou na pohotovosti a vzdy tam natrafila na taku kravu doktorku 😠 .
Ano,ja som vedela ,ze fiha ma babatko,aj sestra bola,oni to cakali,ze bude dole a ona bola hore 🙂

bambulka12
2. jún 2014

@adka31 aj moja ma trosililinku zlezanu,ale ona ju ma celkovo taku capatu po tatovi 😀,ale zas sa ukludnujem tym,ze bude nosit dlhe vlasky 🙂

lucul
2. jún 2014

@bambulka12 aj tu prajem siiiiicko najlepsie 🙂

@cukrik580 hej vedela, fiha tot skoro suseda z vedlajsej dediny 😀

bambulka12
2. jún 2014

@lucul jeeeeeej,dakujeeeeeeeeeeem 😲
@20erika07 tiez prajem vsetulinko najlepsieeeee 😲

lucul
2. jún 2014

@20erika07 aj tebe vsetko najlepsie 🙂

jeessie
2. jún 2014

@adka31 nasa tiez ma zlezanu hlavicku, stale sa otacala doprava uz od narodenia. resp. nam jeden doktor povedal,ze to mohla mat uz z maternice hlavicku splostenu a preto sa stale dava na tu splostenu stranu, lebo jej tam hlavicka proste pada. tiez sme ju skusali polohovat a otacat hlavicku v spanku, ale ona si po chvilke vzdy otocila naspat. nakoniec som ju zacala kojit tak, ze mi lezi vzdy na lavej strane (pouzivame vankus na kojenie) - pravy prsnik normalne a lavy ju iba presuniem do futbalovej polohy. takto som to robila hadam aj mesiac, kym si nejako zvykla aj na tu lavu stranu a teraz uz spinka rovnako na oboch stranach, aj sa hra na obe strany a akurat som pred par dnami pozerala, ze aj ta zlezaninka sa uz naprava.. tak vyskusaj mozno este toto s tym kojenim..

cukrik580
2. jún 2014

@bambulka12 kokos ale vies jak tam santila na tom podiu? sa ledva gulam a ona tam rovno lietala 😀 😀 😀

no ale henta doktorka...no tela prvotriedne...

20erika07
2. jún 2014

@bambulka12 ďakujem kraaasne a tebe tiež mojka,všetko len to najkrajšie prajkam cmuk 😀
@lucul dakujeeeem veľmi pekne cmukam vás žienky

ina44
2. jún 2014

@vieraft ahoj, citam ako ti spi malinka, vecer ti kedy zaspava? A rano kedy vstava? Lebo ja mam s tym problem v poslednej dobe sa zobudza o 4 a 4:15 potom je hore a zaspi tak o 5 este na hodinku. Heno spi cez den ako pises ty preto sa pytam dakujem. Drzim palce na ockovanie, u nas to prebehlo hladko nic mu nebolo, len mne ked som videla injekcie- mam panicky strach z injekcii

bambulka12
2. jún 2014

baby a mne ta moja Misicka uz ani lezat nechce,odkedy sa zobudila,stale je v polosede,to myslim tak,ze sa sama taha hore,zachyti sa bodynka a uz aj ide 😀 ,myslim si,ze bude mat onedlho tehlicky,chudatko,nemoze ju z toho boliet brusko?ako,ona sa pritom tvari velice spokojne,aj z kocika mi tak vykuka 😀

adka31
2. jún 2014

@jeessie kojim vacsinou z praveho, takze lezka na lavej strane, co je dobre. Uvidime, co to spravi, uz su vacsi, otacaju sa, su na rukach viac, tak sa to snad trosku spravi 🙂

biba
2. jún 2014

Tak noc som prezila,vecer sa mi Lejo poriadne poblinkal a nevedela som,ci to je z horuceho mliecka,alebo z paralenu,tak som mu na noc pred papanim dala ladovy zabal na prsnik aby to nemal take horuce,spinkal mi krasne do 6.15 a ja som v noci sa mohla vypotit,a stiahnut teplotu z 38,8 na rannych 37 aj ked potom mi este stupla na 37.7 ale uz sa citim lepsie,ak dnes nepresiahnem 38 lekarke nepojdem,ved naco aj,chripku nemam a len zbytocne by som sa vystavila dalsej moznej nakaze,proste to treba vylezat,neciem ci paralen Leja trochu oblbuje,ale doobeda mi spi od 9.00 a dufam,ze po obede,ked ho dam spinkat do postielky tak potiahne ako vcera od 12.30 do 16.30 🙂 skvely chlapcek,necha ma oddychnut 🙂

miky132
2. jún 2014

@bambulka12
@20erika07 kočky všetko najlepšie hlavne nech ste zdravé,šťastné a spokojne a nech vám deti robia iba radosť!🙂

sonulka81
2. jún 2014

@cukrik580 no cez víkend bola aj kamoška na pohotovosti a doktorka že malý (1)
ma angínu a dala jej antibiotiká a obvoďáčka jej dnes povedala že to sú stoličky a nie angína a že antibiotiká má zahhodiť

cukrik580
2. jún 2014

@sonulka81 a pritom nevyzerala az tak drbnuto,krava ☹

bambulka12
2. jún 2014

@miky132 dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂

20erika07
2. jún 2014

@miky132 Kujeeeem 😀 😀 😀

20erika07
2. jún 2014

@biba tak super,som rada že ste noc zvládli, synacik už odmalička vie čo maminka potrebuje 😀 držím palce nech už nevystúpi nad 38,nech už len klesá 😉

20erika07
2. jún 2014

@cukrik580 tak v podstate ani nevieš z čoho to má, nie? "skvelá doktorka, klobúk dole "

cukrik580
2. jún 2014

@20erika07 nie v podstate,ale ze uplne vazne 😀 😀 uz si bola?ako si dopadla?

biba
2. jún 2014

@20erika07 ano uz mi je lepsie dokonca som na chvilu bola aj bez teploty,ale by ma zaujimalo
Baby moze babetku kolisat teplota pocas dna z 36.7 do 37,3? Meriam mu vzdy pri prebalovani tak snad to nie je sposobene mnou ☹

miky132
2. jún 2014

@biba môže stačí že sa viac hybe a aj večer je vždy väčšia ako rano,to ešte vôbec nie je teplota....uvidis čo bude ďalej....

lucul
2. jún 2014

@biba linda mala beznu teplotu 37,3 ja som riesila az teplotu 38 v ritke po odpocitani 😉

@cukrik580 a preto na pohotovost nejdem ked neumieram 😀 ked som bola tehu so starsou tak ma zhulakal doktor na pohotovosti ze ktory k.... doktor mi povedal ze som tehotna a co som si s okom zazila nene nikdy viac

sonulka81
2. jún 2014

nemáte ešte niekto pestúnku? nechcel by niekto kúpiť so mnou?Jedna by stala 27,00 predávajú dve

http://www.aliexpress.com/item/2-4-TFT-Wireless...

ohlala
2. jún 2014

@vieraft Ahoj. Hodila by sa mi inspiracia ako zaviest obedny spanok 2,5-3 hodiny, mam nespavca, ktory stravi den na 30 minutovych slofikoch (vratane kocika). Ja mojej viem nanutit spanie ak vedla nej lezim a striehnem na tu fazu, ked sa prebudza a dam jej dudlik alebo ju nakrmim a trochu jej pridrzam rucicky, aby sa na ne nebudila ale cez dve hodiny som zatial nedala. Teda funguje to tento tyzden. Dakujem.