Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@cukrik580 ja som predvcerom,ked sme sa s malou kupali,tak sme mali vonku aj deku,tak som ju polozila,vykotila som sa pri nu,vytiahla prso,ze jej dam papat a madam sa odvracala a nechcela papat,to sa mi este u nej nestalo😀 ,tak som ju pekne zobrala dnu a krasne sa napapala,chapes,ona nechcela vonku papat,asi aby nas nikto nevidel,lebo to je len nase,pre nas dve,taka uzasna,sukromna chvilka 🙂,milujem ju 🙂
@lucul perfekten leharo 🙂 a to na com lezi malinka?Ja ked sme sa cvachtali,tak sme boli spolu v bazeniku a ja som ju mala opretu o seba,ale nenormalne sa jej pacilo vo vodicke 🙂
@bambulka12 to je podlozka penova do vanicky ale tam ju nepouzivam tak aspon takto ju vyuzijem 😀 aj livke sa pacilo tak kopkala o dusu a rehotala sa a to bol slziciek ked som ju vybrala 🙂
@lucul ja mam taku obycajnu do vanicky,nikdy som ju nepouzila,tak zas ,ked bude teplo,dam ju asi na nu 🙂.Mojaaaaaa,si jej takuto vec urobila,ze si ju vybrala,ako si mohla? 😀 😀 😀 .Ja inak nechapem,ked vidim,ako sa Misicka meni,ako kazdy den ma niecim novym prekvapi a aka je stastna,ked ma vidi,ja som z nej uplne hotova a stale hovorim,ze sa citim,ako ked som bola mala a mala som babiku,volala som ju Humino a ateraz mam ziveho Humina 😀 😀 ,strasne si ju uzivam 🙂
Ja vieeeem matka despotak 😀 my sme to dostali a tiez som to nepouzila ale linda sa s tym hra v sprche. Ani nevrav ako sa meni az mi je luto niekedy ze uz neni to miminko ale zas je uzasna co dokaze stale viac a viac aj ked teraz od piatku je strasne uplakana a uz sme s drahym a doktorkou zufali co to moze byt ☹ vsetko v poriadku a ona jaci a akoby sa zvyjala od bolesti :'(
@lucul chudatko,ktovie,co jej je,nemozu jej ist zubky?Miska bola vcera,aj predvcerom a dnes pokracuje,strasne upistana,neviem,co si to zvykla,ona neplakava,ona zacne pistat a ked mame otvorene okna,hned zatvaram,lebo ju je pocut na celu dedinu 😀 ,ale ja predpokladam,ze ona je z toho tepla takato,chudatko,ani spinkat sa jej neda poriadne ☹
@bambulka12 neviem vidno jej dolne aj horne ale dr.tvrdi ze maju cas, ona sa obava ci to neni z ockovania aj jej stopla dalsie zatial. Ja v noci zatvaram ked spusti aj suseda mi v noci pisala ze chuda to je taky plac od bolesti :-/ ale dnes v noci spala len v plienke odkopana a taaaaka spokojnost len si obcas cucla
@lucul
@bambulka12 u nas zase podozrivo kludne dni,az na par vynimiek,jedine v autosedacke mu je velice zle,teplo,cely mokry ale inak super,klop klop 🙂 no ved aj Samko a nechcet cecek? To sa ozaj stalo prvykrat 😀 😀
@lucul ste boli teraz niekedy na ockovani?
no malá vstala o 7.15 jesť sa jej veľmi nechcelo 150 dala na dva krát a zaspala o 9.20 a s jedným zaplakaním spí doteraz....očividne jej dobre padlo dnešné trochen chladnejšie počasie..aj som prach v obyvke utrela,vkľude naraňajkovala.....a konečne na wcku bez odbehnutia a ukľudňovania z neho...🙂
@sonulka81 ja som bola na wecku aj s hereckou 😀 ,ona mi tak pekne spavala,do desiatej,pol jedenastej a dnes uz je hore od 6.45,potom chvilu pospala a teraz som sa dosprchovala,ze idem von troska a napapala sa a uspava sa,tak som zvedava,ci sa jej to podari,alebo pojdeme do kocika 🙂
@bambulka12 30.5.sme boli a presne tyzden od ocko to zacalo a zevraj az mesiac sa telickp vysporiadava s vakcinou ☹ a jeden z nu su neznesitelne bolesti hlavky, tie 3 dni zaspavala od vycerpania chuda moje cipky a sirup tak na 2 hodky zabrali. A moja dnes 6,30 vstala
Dufam,ze ste tie horucavy s drobcami prezili?My sme s Lejom utiekli k nasim do domu pod les v dubravke a bolo super,ani sme do tej horucavy nevystecili noc a drobec krasne spinkal a vobec nebol mrzuty,jedine v pondelok,ale to dostal j doockovanie,inak nestlo sa vam to niekomu?Lejovi sme dali tie rotavirusy a ked mu to lekarka davala do pusy tak ked som ho dvihla,okamzite to vyvratil,a potom ked sme prisli domov a isiel opat papat,tak je pravda,ze jedol omnoho viac ako inokedy,ale ked som ho dala zaspt na brusko tak sa uplne opat poblinkal, tak neviem,ci sa nieco vstrebalo,alebo sme vyhodili 40€? 🙂 inak je to nase babo skvele,krasne mi spinkava,usmieva sa a aj ked je lenivy je uzasny 🙂
@biba krasne chlapatko 🙂 a tie okale🙂 prajem vela radosti a zdravicka 🙂))
@malzeville dakujem,ani neviem po kom je to tak pokojne babo 🙂
@vieraft tak simon našťastie tie horká zatiaľ znáša dobre, ani vodu nedávam zatiaľ, len kojím, vidím na plienkach že menej ciká, resp. sa vyciká do misky keď ho držím pri kojení a potom vydrží dlho bez cikania, túto noc sme boli na jednej plienke, bol 2x hore, okolo 2h a ráno 6.30 a plienka suchá, ale inak je spokojný, dnes pospal v kočíku najskôr 4h a potom ešte 2,5h 😉
@lucul a ty pracuješ? inak aj simon niekedy má problém sa napapať keĎ som v obyvačke, rozptyluje ho televízor, alebo Terezka, potrebuje taký svoj kľud pri tom, ale vonku mu to našťastie nevadí 😀 len už všetko vníma, pozoruje, tak každý pohyb ho vie vyrušiť.. a čítam, že sa trápite, chúďa maličké, z čoho to môže mať, aspoň že doki odložila očkovanie.. dúfam, že sa vám čoskoro polepší, ... u nás klop klop stále všetko v poriadku, stále mám doma kľudné a spokojné bábo, dúfam, že mu to vydrží, drobcovi môjmu krásnemu 😉
@biba leo krásny, a aký vlasatý, fuha, to keď porovnám so Simonkom 😀 😀 😀 😀 to ani Terezka nemá tuším takú hrivu ako leo 😉
@cerimi77 hej pracujem ale pri tych mojich dvoch vrtulach mam chut s tym prastit a po md si najst onu robotu. Dakujem no dnes uz bola aj vysmiata a ukecana, len starsia vymysla a zle jej robi poslednu dobu, nechce pochopit ze sa s nou este nemoze hrat a tahat ju a hulakat s nou a tak ale inak ju lubi neskutocne
@biba jeeeeeeej,ten je naaadherny,tie vlasiska a tie ociska 🙂 ,vyzera uz ako taky maly chlapik 🙂
@lucul chudatko malinke,tak hadam jej to uz prejde ☹ .My sme mali ist v stredu,ale ja som to prelozila,kvoli tym horucavam,lebo neviem,ako by som s nou isla autom a ako by to znasala a tiez sa toho bojim,prve ockovanie uplne v pohode,len ci bude aj toto tak ☹
@bambulka12 to uz druhe ockovanie? My sme mali ist az koncom jula
@biba maly je uzasny 😵
@lucul ano,prve sme mali,ked mala tri mesiace,to bolo na konci aprila a teraz nam dala druhe,ale sme to prelozili
@sonulka81
@cerimi77
@bambulka12 baby dakujeme,Lejo ma teda dlhe vlasky,ale po bokoch mu trochu preredli,tak ma take sirsie ciro,ale tie vlasky mu idu pomali do oci,ked si ich taha 🙂 a vzadu na hlavicke sa mu robia take male drediky z toho ako sa to zakudlilo pri lezani na chrbatiku 🙂 normalne musime pouzivat samponik,zatial ten na mliecnu chrasticku,co mal supinky na hlavicke ale neviem ako dlho mozem ten sampon pouzivyt,ale kupim mu uz daku sadu do kupela vratane samponika,neviete ktora kozmetika je dobra?uvZujem nad niveou,ale neviem ci je to dobre

@cukrik580 fajnovo ze hainburg, ja chcem ist za krstnou do viedne len nemam ako pasy ist zobrat, stary jazdi mojim autom
@cerimi77 nemam este, mne tiez trvalo kym som poslala na upravu, mala som uzavierky tak som nestihala
@sonulka81 ja mam chicco a tiez tam obcas mala "sedi" a svagrina ma na ten isty sposob peg perego