Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@amanda683 pozeram ze vy idete na Korfu. ja myslim po tejto mojej skusenosti ze ak clovek nie je dobrodruh ktory si rad pozicia auto a jazdi po ostrovoch, tak idealne je v Grecku si kupit nejaky pekny pobyt pri mori. Uz sme si vyhliadli na Zakynthose miesto kam by sme mozno aj isli. Nasa dovolenka totiz moc vyvalovanie pri plazi neobnasala... kupali sme sa asi trikrat a bez auta sme na plaz isli 2km pesi cez miestne dedinky takze nic moc v tom teple.
@kazunomiya 🙂 jaaaj,tak vy ste toho pobehali.To ja chcem len jest,lezat a spat.Daj ma boze kam chces,len ma ticho poloz 😀 😀 😀
@amanda683 toz to ja som inak velky lenivec a vylihovac. mne by sa vylihovanie viacej pacilo, ale pravdupovediac toho som si uzila,.. lenze na izbe... ked sme nevstali vcas, nemalo zmysel niekam chodit, od 12 do 17 hod bolo neznesitelne.
v kazdom pripade dnes to vyzeralo ze dovolenka babu nijak neuskodila a sestricka este aj skonstatovala ze to bude pohodove babo ked sa po dovolenkach vyvaza ;) (nevedela ze sme v posledny den stravili vyse14 hodin cakanim na letisku.. od polnoci dokym nam islo lietadlo)
@kazunomiya jeeezis,tak tohoto sa ja bojim,ze zostaneme visiet na letisku 😒 Snad sa nam to nestane,lebo si to s 1,5 rocnym dietatom neviem predstavit.
@amanda683 nam to tak vyslo lebo kamosom islo lietadlo skor, a museli sme ist z tych ostrovov s nimi lebo doprava uz inak nevysla... jedine zeby sme nasli daky hotel, ale to sa nam dako nepodarilo a ja som to uz vtedy v noci nechcela riesit.. iba vydrzat. zvladli sme to. ale s malym dietatom si to fakt neviem predstavit.
Neboj, vam sa to nestane 🙂
@mima1205 Ja som len v 13tt podla sona 😀 este trosku mi byva ale uz je lepsie...teraz som trosku zmenila jedalnicek tak uvidime 😀 na cukor ako pozor?21.6. Som bola na preventivku u obvodnej a robila mi testy...cukor ma byt od4-5,5 a ja som mala len 3,7 ale cely zivot mam cukor ok
@barcelona94901 beriem ta za slovo 😉 ja uz viem jak nato...pred otehu som schudla 20kg tak potom daco vymyslime 😉
@kazunomiya , prosím a zubarovi sa chodí v ktorom týždní ja idem buduci týžden mam mu povedať aby my urobil už aj preventívku k TEHU??
@ejkapod ja o tom nic netusim len som citala ze treba ist v tehotenstve k zubarovi lebo vtedy je vacsia nachylnost na kazy. planujem to tak ze sa ozvem zubarke, pridem a vysvetlim situaciu... aj tak potrebujem ist na beznu preventivku. akurat ona ma posielala aj na velky RTG a kym som sa tam vytrepala, tak som otehotnela, takze z RTG nic... snad to zubarka prezije.. islo jej o osmicky a z tych mi uz jedna medzicasom vyliezla a druha sa zacina prerezavat.. neviem, ci to suvisi nejak s tehotenstvom 😀
@kazunomiya aha diky aj tak ..ja mu poviem že som tehu a uvidím čo povie, len dufam že robí lebo od jaqnuara, ma stale preobjednavaju čo vždy ked mam isť ja k nemu niečo maju.. 😀 , a to my nestihli ani preventívku urobiť ešte...
@cerimi77
@lucia795423
@figurka1985 Ahojte baby,sorry,že tak neskoro,ale nedalo sa mi prihlásit inokedy,tak som bola u Dr.,všetko naštastie v poriadku,vraj mi mohla prasknut len nejaká cievka,alebo potom mi Dr. ukazovala,že za hlavičkou má dieta takú bublinku-nejaký kanálik tam ide,a ked do toho zasiahne placenta,tak sposobí krvácanie,a mala som ju tam do toho trochu posunutú,pre istotu mám príst ešte v piatok,lebo v noci potom ideme na dovolenku,ale som rada že som išla a naozaj mám dušu na mieste...akurát bolesti,podobné menštruačným som mala 2 dni,ale krv už žiadna...lieky zatial žiadne,aj výsledky mám ukážkové,ale dala mi čípky od bolesti,no ale to zas nie je taká bolest,normal krče ako pri menzese...takže DAKUJEM za povzbudenia a tehulkujeme dalej OK
🙂🙂🙂
@bimbo37 ahoj,tak všetko Ok,naštastie :-''),aale tiež som v ten den viac chodila aa bolo mi strasne teplo...omnoho viac,ako inokedy...no hádam už jke to za nami🙂
a kam idete do chorvátska,ak smiem vediet??my Novi Vinodolski,len tak navrchu🙂
a dal ti Dr. na dovolenku aj nejaké lieky,alebo berieš si niečo,čo mi možeš odporučit🙂
inak ja už neberiem žiadne vitamíny...snažím sa zeleninu,ovocie...ale asi by som mala aj nejaký doplnok...musím volaco vymysliet...
@fleur2 toto bolo také mierne,aale vystrašená som bola dost🙂..a tie krče..no divné...chvala bohu už je to za nami a cítime sa fajn🙂
@katty137 mne bruško tiež na začiatku veľmi narástlo, som kukala ako puk, že čo toto, akože vedela som, že pri druhom to ide rýchlejšie, ale až takú rýchlosť som teda nečakala 😀 ale po pár dňoch spľaslo a unormálnilo sa docela, akože je väčšie ako pri prvom, pri prvom som si bruško začala fotodokumentovať až od 17tt, lebo dovtedy to nemalo žiadny význam a aj to "bruško" v 17tt bolo ťažké na tej fotke hľadať 😀 😀 😀 teraz je to iné, ale zatiaľ to brucho vyzerá tak, že človek nevie, či to tam mám takú pneumatiku alebo som tehu, tak keď teraz chodím na kupko, tak mám chuť si napísať na čelo, že áno som tehotná, nie som len taká obžratá 😀 😀 😀
@eliska07 ja som v takomto týždni bola na kontrole a robil mi zospodu, ale len kuk či bábo žije, sono kvôli NT sa musí robiť myslím presne medzi 12-13tt, tak na to idem budúci piatok až 😉
@anjelik0907 ja som bola na kontrole, kde mi robil sono minulý piatok, budúci piatok idem zasa - to mi bude robiť sono kvôli presvecovaniu šije a o ďalšie 2t idem zasa na poradňu, kde mi zasa bude robiť sono... potom už myslím, len 1x do mesiaca, to len teraz tak vyšlo, že som išla na poradňu a na NT vyšetrenie bolo ešte skoro, lebo to sa musí robiť presne v tom 12-13tt a potom idem o 2t od poslednej poradne zasa na poradňu a on robí na každej poradni aj sono, ale to robí len také šup šup, len aby sme videli, že bábo sa hýbe 😉
@matabah to som hrozne rada, ze he vsetko ok. tesim sa. my ideme do Maslenice, je to kusok od Zadaru. chceli sme ist tak, aby to nebolo moc daleko. som vobec rada, ze ma vobec moj gyn pustil😊. dal mi na cestu Guajacuran. ze nemam citat pribalovy letak😊. ale moj gyn je zaroven aj moj kamos takze mu plne doverujem. inak este tyzden doberam utrogestan a estrofen a potom uz len femibion.
@cerimi77 no ja idem do poradne zas 14.8. ,ale to bude bez sona. To až cca v 20. týždni. Rozmýšľam, že pôjdem v 16. týždni na 3D 😉 Počuj kočka , veď ty máš termín presne ten istý deň ako ja 😀 😀 😀 😀
Ja som dnes odišla od diabetologa so 7mimi ampulkami a musim si celý den brat krv z prsta .... auuu.... este aj o tretej rano 😒
Zienky konecne som prezila den bez nevolnosti parada 😵 a si predstavte postavila som sa na vahu a namiesto priberania chudnem 🙂 ale to asi z toho tepla, nic mi nejak moc nechuti 😒 som zvedava na akej vahe skoncim pri prvej dcerke som sla hore o 24kg 😀
@mrnousjana ja mam uz 10kg dole a to som odvcera zacala zas zvracat prvu ligu 😒
@kazunomiya
@amanda683 baby pozeram pisete o Grecku....to je moja srdcovka....zatial sme boli len na troch ostrovoch korfu, lesbos, karpathos ale my sme typy, co miluju nekomercne ostrovy a pozicat si skuter a prejazdit cely ostrov a kazdy den byt na inej plazi a vela vidiet a ten karpathos bol naj....romanticke plaze a na nich casto len my dvaja 🙂 tento rok nejdeme nikam...dokoncujeme domcek a caka nas nasa svadba 🙂
babulky zajtra idem na 3D/4D utz....som zvedava co nas caka 🙂

@amanda683 kamoska co tam je studijne a chcela pobehat s priatelom Peloponez a nejake ostrovy nas zavolala (mna a manzela)... prvy den sme boli u znameho v Atenach (co je mimoriadne spinave a hnusne mesto, to bol sok... a zial sme sa nedostali k ziadnym pamiatkam pac mne bolo zle tak som ostala lezat v izbe), na druhy den sme isli do Patry (Peloponez) a odtial potom na Zakynthos a po par dnoch na Kefaloniu. Najlepsia zo vsetkeho je grecka strava. Prezierali sme sa v miestnych restikach az nam zle bolo 😉