Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@barrilla No my budeme mať normálnu veľkú svadbu. Práveže ja mám strašne rada čiernu a budem mať výrazné krikľavé botky 🙂
@eliska07 Tvoje sú pekné ale ja tento strih nemôžem mať absolútne, mám veľmi veľké boky a toto sú vyložene šaty ktoré nenosím ☹ Budem mať výrazné topánky zn. Melissa a blond hrivu 🙂 Určite chcem čierne...
@halushkaaa Keď si dáš výrazné topánky, tak to bude určite oživenie 🙂 a to, že máš rada čiernu, to Ti verím. Ja mám doma štvore čierne koktailové šaty 🙂 Vždy idem do obchodu s tým, že si už konečne kúpim inú farbu a odídem s čiernymi 🙂
Aj vam kazala doktorka potvrdit tehu knizku u obvedneho,zubara a plucneho?
@eliska07 dakujem,ale ja mam pocit,ze na tej fotke ho mam krajsie,ako v skutocnosti,lebo normalne vyzeram,ako vela napapana 😀
@e.l.i mna sa zatial nik neopytal,lebo urcite si myslia,ze som len pribrala 🙂
@kachniatko17 nie, ani pri prvom tehu som nič takéto nemusela mať v tehu knižke, viem, že tam je kolonka od zubara, minule som si to tam nechala potvrdiť, teraz som na to zabudla, ale pôjdem na preventívku ešte v 3.trimestri, tak si to tam nechám zapísať, ale od obvodného ani pľúcneho nie, nemám v pláne tam chodiť 😕
@cerimi77 ja v knizke kolonku "zubar" nemam, takze by mi to musela napisat niekam do poznamok alebo tak.. ani som to neriesila. Na prehliadke som bola vcera, ako vzdy vsetko v poriadku 🙂
@kachniatko17 vobec nie. ani slovo o tom nepadlo, k akym doktorom by som este mala ist.
@kazunomiya , ja som ttiež bola včera na preventívke u zubara a razitko my šlahol kde bolo miesto 😀
@ejkapod no moja zubarka si knizku nepytala a mne ani nenapadlo ze by bolo treba.
@kazunomiya , ja ju strkam u každeho doktorovi ktoremu idem, tak my kazal moj gyndoš 😀
@ejkapod tak mojmu je to asi jedno, ale mozem sa ho na to spytat. Potrebuje to tam mat on, alebo to potrebuju vidiet v porodnici alebo naco sa to tam vlastne zapisuje?
@kazunomiya Ja som tiež tehotenskú knižku nikam nedávala. Ani pri prvom, ani teraz. Tiež, keď som bola u môjho normálneho doktora, tak keď som bola chorá, som mu povedala, že som tehotná, aby mi nedal nejaké lieky, čo nesmiem. Len som sa bola informovať, čo môžem...
@kazunomiya , to neviem či to tam musí byť, ja len viem že sa robí prehliadka a to je všetko ved sa ho opitaj, ak hej nech ti to zubar len orazí už 😀
@kazunomiya zuby možu v tehotenstve narobiť riadnu paseku,,preto sa chodí aj k zubárovi ,ale to až neskor,ak teda nemáš problémy ,ako napríklad ja,mne sa ozval ten zub mudrosti,zase sa tlačil,ale klop,klop ,4.9 idem na kontrolu
@eliska07 presne mne tiež,hlavne ten pás sa zagulatil ,ja ho už ani nemám
@barcelona94901 mne dve osmicky vyliezli od zaciatku tehotenstva, ale ziadne problemy s nimi nie su 🙂 Nastastie problemy so zubami nemavam, tak dufam, ze ani v tehotenstve sa to nezmeni.
Kocky, ja tomu akosi stale nemozem uverit, od zajtra zacinam druhy trimester, ako to leti 🙂, vcera mi vo fitku hovorila kamaratka, ze uz je to brusko vidiet trochu, esteze sa daju nosit volnejsie veci aby som to mohla co najdlhsie kamuflovat 🙂
Ale myslim, ze nam to ubehne velmi rychlo, uzivajme si,mala som v piatok prvy krat vidiet ako sa nasa Lili pohybuje a sestricka tvrdila, ze sa mame na co tesit,ze budeme mat hyperaktivne dieta, vystrelovala rucickami, nozickami, prehybala sa a to bolo len 7.30 rano 🙂 no cela mamina 😀
Ahojte, nehnevajte sa,že vám sem vstupujem, nie som žiadna ,,reklama,, len som včera zažila niečo úžasné a chcem sa o to podeliť s čo najviac mamičkami,ktorým by to mohlo pomôcť, tak si ,,dovolím,, vám poslať link, ak sa niekto rozhodne prísť, určite neolutuje. 😉
http://www.centrumradost.sk/podujatia-2/cesty-k...
ahojte, tak zajtra nás čaká odber krvičky na tripple test a sono, bojíme sa ako dopadneme, ale dúfajme, že dobre. Boli ste už niektorá z Vás na testoch.
@lubica1979 Ničoho sa neboj, v krvi sa určite odrazí potom aj Tvoj psychický stav. Teraz som ešte na testoch nebola, ale keď sme čakali malého, mala som rovno deň pred odberom nejaké problémy a testy mi vyšli úplne katastrofálne a doma máme krásneho zdravého chlapčeka 🙂. Ak Ti aj vyjdú testy náhodou zle, to ešte neznamená, že dieťatku niečo musí byť...
Nech Ti testy dobre dopadnú 🙂 Drž sa 🙂
@eliska07 ďakujem pekne, dúfam, že bude všetko OK

@bambulka12 Pekné bruško 🙂 Ja mám pocit, že pri tomto tehotenstve mi nerastie len bruško, ale akoby som mala pneumatiku okolo celého pásu... To som pri malom vôbec nemala - tam som pribrala vyslovene len do bruška 🙂. Možno to teraz bude dievčatko 🙂.