icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

eliska07
13. aug 2013

@bambulka12 Pekné bruško 🙂 Ja mám pocit, že pri tomto tehotenstve mi nerastie len bruško, ale akoby som mala pneumatiku okolo celého pásu... To som pri malom vôbec nemala - tam som pribrala vyslovene len do bruška 🙂. Možno to teraz bude dievčatko 🙂.

halushkaaa
13. aug 2013

@barrilla No my budeme mať normálnu veľkú svadbu. Práveže ja mám strašne rada čiernu a budem mať výrazné krikľavé botky 🙂

@eliska07 Tvoje sú pekné ale ja tento strih nemôžem mať absolútne, mám veľmi veľké boky a toto sú vyložene šaty ktoré nenosím ☹ Budem mať výrazné topánky zn. Melissa a blond hrivu 🙂 Určite chcem čierne...

eliska07
13. aug 2013

@halushkaaa Keď si dáš výrazné topánky, tak to bude určite oživenie 🙂 a to, že máš rada čiernu, to Ti verím. Ja mám doma štvore čierne koktailové šaty 🙂 Vždy idem do obchodu s tým, že si už konečne kúpim inú farbu a odídem s čiernymi 🙂

kachniatko17
13. aug 2013

Aj vam kazala doktorka potvrdit tehu knizku u obvedneho,zubara a plucneho?

bambulka12
13. aug 2013

@eliska07 dakujem,ale ja mam pocit,ze na tej fotke ho mam krajsie,ako v skutocnosti,lebo normalne vyzeram,ako vela napapana 😀

bambulka12
13. aug 2013

@e.l.i mna sa zatial nik neopytal,lebo urcite si myslia,ze som len pribrala 🙂

ejkapod
13. aug 2013

@cerimi77 , ubližiť ti to určite neubliži, mne len povedal že by som to zbytočne uživala dalej...tak sa snažim aspon čerstvo zeleninovo dolnať vitamínky 🙂

cerimi77
13. aug 2013

@kachniatko17 nie, ani pri prvom tehu som nič takéto nemusela mať v tehu knižke, viem, že tam je kolonka od zubara, minule som si to tam nechala potvrdiť, teraz som na to zabudla, ale pôjdem na preventívku ešte v 3.trimestri, tak si to tam nechám zapísať, ale od obvodného ani pľúcneho nie, nemám v pláne tam chodiť 😕

cerimi77
13. aug 2013

@ejkapod hej, jasné, listovka navyše neublíži, len ak ti ju netreba, zbytočne vyhadzuješ prachy za lieky... ale tak ja pre istotu budem brať listovku naďalej, sa mi zdá, že aj pri prvom tehu mi ju doktor predpisoval počas celého tehu, možno kvôli veku 😕

ejkapod
14. aug 2013

@cerimi77 , ved doktori vedia čo nam je dobre..ako sa inak citíš??ja mam semtam ešte nevolnosti , hlavne rano ma napne a ranajku su fuč 😀 , ale inak v pohode..

ejkapod
14. aug 2013

takto rastieme my , foto z pred 2 týždnov...

kazunomiya
14. aug 2013

@cerimi77 ja v knizke kolonku "zubar" nemam, takze by mi to musela napisat niekam do poznamok alebo tak.. ani som to neriesila. Na prehliadke som bola vcera, ako vzdy vsetko v poriadku 🙂

kazunomiya
14. aug 2013

@kachniatko17 vobec nie. ani slovo o tom nepadlo, k akym doktorom by som este mala ist.

ejkapod
14. aug 2013

@kazunomiya , ja som ttiež bola včera na preventívke u zubara a razitko my šlahol kde bolo miesto 😀

kazunomiya
14. aug 2013

@ejkapod no moja zubarka si knizku nepytala a mne ani nenapadlo ze by bolo treba.

ejkapod
14. aug 2013

@kazunomiya , ja ju strkam u každeho doktorovi ktoremu idem, tak my kazal moj gyndoš 😀

kazunomiya
14. aug 2013

@ejkapod tak mojmu je to asi jedno, ale mozem sa ho na to spytat. Potrebuje to tam mat on, alebo to potrebuju vidiet v porodnici alebo naco sa to tam vlastne zapisuje?

eliska07
14. aug 2013

@kazunomiya Ja som tiež tehotenskú knižku nikam nedávala. Ani pri prvom, ani teraz. Tiež, keď som bola u môjho normálneho doktora, tak keď som bola chorá, som mu povedala, že som tehotná, aby mi nedal nejaké lieky, čo nesmiem. Len som sa bola informovať, čo môžem...

ejkapod
14. aug 2013

@kazunomiya , to neviem či to tam musí byť, ja len viem že sa robí prehliadka a to je všetko ved sa ho opitaj, ak hej nech ti to zubar len orazí už 😀

barcelona94901
14. aug 2013

@kazunomiya zuby možu v tehotenstve narobiť riadnu paseku,,preto sa chodí aj k zubárovi ,ale to až neskor,ak teda nemáš problémy ,ako napríklad ja,mne sa ozval ten zub mudrosti,zase sa tlačil,ale klop,klop ,4.9 idem na kontrolu

barcelona94901
14. aug 2013

@eliska07 presne mne tiež,hlavne ten pás sa zagulatil ,ja ho už ani nemám

kazunomiya
14. aug 2013

@barcelona94901 mne dve osmicky vyliezli od zaciatku tehotenstva, ale ziadne problemy s nimi nie su 🙂 Nastastie problemy so zubami nemavam, tak dufam, ze ani v tehotenstve sa to nezmeni.

eliska07
14. aug 2013
biba
14. aug 2013

Kocky, ja tomu akosi stale nemozem uverit, od zajtra zacinam druhy trimester, ako to leti 🙂, vcera mi vo fitku hovorila kamaratka, ze uz je to brusko vidiet trochu, esteze sa daju nosit volnejsie veci aby som to mohla co najdlhsie kamuflovat 🙂
Ale myslim, ze nam to ubehne velmi rychlo, uzivajme si,mala som v piatok prvy krat vidiet ako sa nasa Lili pohybuje a sestricka tvrdila, ze sa mame na co tesit,ze budeme mat hyperaktivne dieta, vystrelovala rucickami, nozickami, prehybala sa a to bolo len 7.30 rano 🙂 no cela mamina 😀

nina88
14. aug 2013

Ahojte, nehnevajte sa,že vám sem vstupujem, nie som žiadna ,,reklama,, len som včera zažila niečo úžasné a chcem sa o to podeliť s čo najviac mamičkami,ktorým by to mohlo pomôcť, tak si ,,dovolím,, vám poslať link, ak sa niekto rozhodne prísť, určite neolutuje. 😉
http://www.centrumradost.sk/podujatia-2/cesty-k...

lubica1979
14. aug 2013

ahojte, tak zajtra nás čaká odber krvičky na tripple test a sono, bojíme sa ako dopadneme, ale dúfajme, že dobre. Boli ste už niektorá z Vás na testoch.

eliska07
14. aug 2013

@lubica1979 Ničoho sa neboj, v krvi sa určite odrazí potom aj Tvoj psychický stav. Teraz som ešte na testoch nebola, ale keď sme čakali malého, mala som rovno deň pred odberom nejaké problémy a testy mi vyšli úplne katastrofálne a doma máme krásneho zdravého chlapčeka 🙂. Ak Ti aj vyjdú testy náhodou zle, to ešte neznamená, že dieťatku niečo musí byť...
Nech Ti testy dobre dopadnú 🙂 Drž sa 🙂

eliska07
14. aug 2013

@biba A na kedy máš vypočítaný termín pôrodu? Pretože ja by som mala začať druhý trimester zajtra alebo v piatok, dnes som v podstate 12+6 a termín mám určený na 20.02. 🙂 A ty?

biba
14. aug 2013

@eliska07 Ahoj, no ja to viem zatial len na zaklade vypocitania an internete na stranke academy.sk, a tam mi vyslo, ze 19.2. tak uvidime, ja by som si priala aby to vyslo na 14.2. bol by to krasny valentinsky darcek 🙂

lubica1979
14. aug 2013

@eliska07 ďakujem pekne, dúfam, že bude všetko OK