Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@bambulka12 Blahozelam k dievcatku 😵 a dobrym vysledkom.
Tak baby teraz som bola na 3D/4D a potvrdil sa nám chlapček, takže budeme mať Adamka. Bol trocha lenivejší , cmúľal si prstík ale bol krásny.
Jaj a zabudla som napísať , že sa mi termín posunul na január 29.alebo 30, tak dúfam že tu môžem medzi vami zostať
výsledky v poriadku,bábo v poriadku ,pohlavie nevieme,
no hlavne,že sme zdraví 🙂
inak nezdá sa vám,že tie naše februárčatká prevládaju v pohlaví dievčatá? 😀
@cejara dá sa to vydržať,neboj 🙂
@bea00 🙂 blahozem k chlapcekovi, ja mam v brusku tiez 🙂 a rovnako vyzera na velkeho pohodickara, mozno preto ani pohyby zatial necitit, no asi sa velmi neunavuje aktivitou 🙂 🙂 Ja mam zatial termin 6.2., tak mozno sa mi tiez posunie na skor 😕 ale urcite zostavam v nasej skupinke februarovych, zostan aj Ty 🙂
Sranda inak, lebo Adam je top favorit spomedzi chlapcenskych mien mojho mm 😉
@kazunomiya kolko stoji v lidli ten vankus?aj moj manzel si oblubil moj a myslim ze ocinovi by sa tiez pacil 😀
@bambulka12 to myslis vazne?????? praveze ja som na nasho dokyho len same chvaly pocula, mne sa zase nepacila prva navsteva unho uz ako tehotna ako som bola ale teraz nemozem nanho nic zle povedat prave naopak 😀 to je divne...o kolkej si bola?vraj o takej neskorsej hodine je taky protivnejsi...tak ja neviem uz ☹
Fuuu kocky, buduci vikend ideme zoznamit nasich rodicov, som zvedava ako to dopadne. . . dufam,ze si sadnu 🙂
@cukrik580 11 eur. vidíš, musím ho ešte bežať kúpiť pre manžela 🙂
@cukrik580 anooo a este mi povedal,ze vidite,ze ste stara aj podla triple testov,aj ste museli ist na amniocentezu,takze mi dal a dohadoval sa so mnou ako male decko,lebo ja som mu povedala,ze som neni stara a tak sme sa tam hadali 😀 .On inak od zaciatku mi dal pocitit,ze to neni najlepsi vek na babo a asi nema rad take starsie tehulky 😀 ,ale sak ja sa ani necitim zle a myslim,ze ani nevyzeram zle 😀 .Ja ho vobec nemam rada !!!
@bambulka12 ani ja som ho nemala rada ale teraz som si ho oblubila 😀 uz len cakam kedy sa obuje do tej mojej vahy, potom uz ho aj ja prestanem luuuubit a strasne som zvedava ako sa bude spravat ked aj mm pojde so mnou toho 7.10. ty si bola sama ci s partnerom?
@kazunomiya iba 11? no myslim ze uz nebude 😀 aky je velky? ja mam tu z MK 180cm plneny gulickami s navlieckou a sme neskutocni kamarati 😀 neviem si uz bez neho predstavit noc, tiez ma tak nejak vysiel aj s postovnym, ale vyzera draho a mamicka aj pisala ze pc 35 tusim 😀
@bambulka12 nevidim velky zmysel v tom, aby tehotnej pacientke lekar vycital, ze je stara na dieta. Ved uz je tehotna, tak jej ma len vysvetlit rizika. Och... niekedy to vidia len z toho svojho "odborneho" pohladu a zabudaju normalne komunikovat.
Mne sa zda ze ma beru ako mladsiu nez som, lebo vyzeram mladsie... niekto mi tipuje kludne aj o 15 rokov menej nez mam 😀 Ale vacsinou len tak o 10 😀
@bambulka12 este by som chapala keby mas prve ale ved nie si prvorodicka...tak nechapem...kedy ides na cukor?nehovoril ti nic o tom?🙂 ja sa bojim toho hrozne, teda ani nie tak toho celeho ale ze odpadnem, lebo ja ked sa rano nenajem, tak mi je strasne zleeeee :-/ mam kamosku ona bude rodit v PD a chodi do rizikovej poradne a jej povedali ze rano si ma dat dva rozky so syrcekom, caj bez cukru a ma prist, zoberu jej krv, povedia vysledok a ide domov...nechapem preco sa u nas pije ta zbrnda a tam nie... :-/
@cukrik580 dlzku si nepamatam, ale tiez to je take dlhe. Plnene je to polyuretanovou penou, takymi kuskami, daju sa z toho vyberat podla potreby (vlastne narezany molitan). No pobezim ja do toho lidla tu v meste, nech este nejaky ulovim 😀
@kazunomiya on je ten nas doky taka zvlastna povaha, mne ked na prvom sone povedal, ze neteste sa , este mozete o embryo prist tak som myslela ze ho tam obesim 😀 ale to je nas doky proste...
@kazunomiya tak vela stastia 😀
@cukrik580 vobec mi o tom nic nepovedal a celkovo ma velmi divny postoj.Ked som isla na amnio,tak mi ta dr.povedala,ze mam vcestnu placentu,lebo sa mi zachytila o jazvu,nesmiem sa milovat,ani namahat,ked som to povedala jemu,tak len hodil rukou,ze ona sa mi vytiahne,neriesil to vobec a on vsetko prirovnava ,k braniu krvy a modrine,urcite to uz aj tebe povedal 😀
@kazunomiya no tak to mas super 🙂 ,ale ani ja asi nevyzeram na svoj vek a ani sa tak necitim,ja neviem,co do mna rypal,len jedno uz viem,ze nechcem k nemu uz chodit 🙂 ,len neviem,po akej dlhej dobe mozem zmenit lekara
@bambulka12 ee, to este nie 😀 akoze branie krvi a modrina? mne to este nepovedal 😀 to je hajzlik 😀 o tej placente som sa aj ja cudovala ze este mi nic k nej ani nehovoril ani nic, vobec neviem kde ju mam...divne...my sa ani nemilujeme, lebo mamicka nema chut 😀 chudak chlap trpitel, naposledy sme spolu spali ked sme splodili drobca, chudatko...ale ked ja si na sex abni nespomeniem 😀
@cukrik580 moj ma tiez pri prvom stretnuti vydesil, ale nie tak surovo. Proste povedal ze do tretieho mesiaca nedava tehotensku knizku, lebo v prvom trimestri je asi 50 percent potratov. Doslo mi to az ked som od neho odisla. Ale prvy trimester je uspesne za nami, hadam uz sa nic nestane 🙂
Moje babo je zatial velmi dobrucke 🙂
@bambulka12 netusim. Mari sa mi ze po tristvrte roku, ale nemam ponatia, kde som k tomu prisla.
Ja som menila doktorku tak ze nebola som u nej asi 5 rokov a potom som rovno prisla so ziadostou o dokumentaciu a este mi aj vynadala. Dobre som spravila ze som zmenila, toto zazivat pocas tehotenstva... proste nemozem mat lekara, ktoremu nedoverujem.
@kazunomiya ja neviem, ku mne je teraz az prehnane mily...nechapem to...ale som zatial spokojna, len by mi teda mohol toho viac povedat 😀 ked tu citam co vy vsetky viete a ja ani neviem ci vobec placentu mam, tak mi je to take zvlastne, ani kosticku nosovu nam nemeral vtedy, teda myslim ze by to bolo v knizke poznacene asi...no neviem...ale tak ja si myslim, ze keby je daco zle tak to citim a hadam by mi to povedal, takze je vsetko ok a ja som spokojna, stresujem len jeden den pred poradnou 😀
@cukrik580 ved aj my sme tak nejak naposledy spali 😀,ale moj chlap neni trpitel,u nas som ja trpitelka 😀 .
NO a k tej krvy,ked som sa ho pytala,ake je riziko pri amnio,ze potratim,tak mi povedal,ze ake je riziko,ze budem mat modrinu,ked mi sestricka odoberie krv 😀 a potom som sa ho este nieco pytala a zas to pouzil 😀
@bambulka12 kedy ides najblizsie na poradnu?
@cukrik580 ja uz nechcem ist k nemu,ved ti mam normalnu depku,ja som ani spat nemohla kvoli tomu 😀 .Idem 14.10. tusim 8.40 ,ty?

@matabah Dakujem 🙂