Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@barcelona94901 aj ja vravim, radsej budem chudobna a zdrava ako bohata a chora...zatial mame co do ust tak je dobre, kolki su na tom este horsie, len ma stve ze kopu penazi prejazdi do prace. ..lebo mu nejde bus...teda ide, ale dlho by cakal v NR takze by sme ho uz duplom nevideli ☹ ach jaj...mne sa konecne zacalo v praci viac darit a mali sme sa kusocek lepsie, som zarabala aj o 150-200 e viac ako minuly rok a potom som zostala tehu...cize sa mi PN rata z minuleho roka a aj materska sa asi bude...podla toho kedy na nu pojdem...ale kaslem na to...som stastna prestastna ze som konecne po tych rokoch tehotna a uz nejako bude, hladni nezostaneme snad a ostatne su detaily...hlavne nech sme zdravi a ostatne sa vzdy da nejak zariadit 😉
@cukrik580 Prosím ťa čo je to ten obchodík PEPCA v Hlohovci? A kde je tam? My sme v Hlohovci v Aladdinovi objednali kočík. Práve dnes som zaň zaplatila zálohu 🙂 a asi na budúci mesiac si ho už pôjdeme zobrať. Budú sa sťahovať, tak si ho odvezieme domov, aby nešiel z predajne do predajne.
@eliska07 to je nové,ja som tam tiež ešte nebola ,ale išli sme už okolo,ked to zariadovali ,to máš ako im postavili tesco ,daj si do mapy adresu za Váhom 1 😉 tam je všetko pokope ,tesco,tuším aj dm ,kadečo a tento obchod je tiež tam 🙂
@eliska07 ano ano je to PEPCO a je to tam nove, za hlohovcom (podla toho z ktorej strany tam ides ) a je to tam ako je tesco, presne ako pise @barcelona94901 za Vahom 1
cavte... ja som si sama pytala magnezium, nech mi nejake da... tak to MagneB6 uplne zrusil.. ze najskor sa do krvi dostane magnerot... a ze ho mam brat 3x1, na co som mu povedala.. ze to len preventivne, kvoli migrenam... ze mozno pomoze aby som ich nemala kazdy vikend... ze rano vecer budem.. a to ma zrusil... 🙂 .. lenze.. aj tak beriem len rano a vecer 😀 a je v jednej tablete ze 500mg dihydrat orotanu horecnateho.. nerozumiem 😅
... prave som precitala pribalovy letak... ta... je tam kadeco... hroza... 🙂
je tu niekto z okolia Popradu??? .. chcem sa aj ja s niekym skamosiiiiiit.. som tu samaaaaa 😀
Ďakujem 🙂 Určite tam zbehneme pozrieť, keď pôjdeme pre kočík. Mamina mi už v Aladdinovi pokúpila nejaké veci - majú tam české klasické bavlnené plienky - balík 10 ks za 13,80 EUR (tie 80x80) - čo mi príde super cena, keďže u nás stojí 10 ks plienok 16,- EUR a v Banskej Štiavnici som bola pozerať a tiež tak stáli a ešte boli aj do žlta, nie pekné biele.
Ináč majú tam v Aladdinovi aj také praktické košieľky - čo majú na rukávikoch prehnutie, ktoré slúži namiesto rukavičiek, aby sa dieťatko nedoškriabalo, a aby mu nebola zima. Tak sme zobrali aj také a ešte aj iné veci. Majú veľmi veľa pekných vecí, ale sú v takých klasických cenách.
Preto ma tento obchod PEPCA zaujal, že pár kúskov môže byť aj lacnejších, pokiaľ budú dobrou kvalitou.
@os Neviem, či je veľmi dobré jesť magnézium aj na večer. Vraj dodáva energiu, a potom má človek problém zaspať a celkovo so spánkom. Ja mám zatiaľ predpísaný MagneB6 2 krát denne, tak si dávam ráno a na obed a večer si dám občas tehotenské vitamíny, aby som to nebrala všetko naraz.
Ale zase, ak Ti večerné jedenie magnézia nevadí, tak je to potom určite ok.
Ja teraz v podstate ani neviem, prečo mi ho predpísal. Pri prvom som mávala kŕče do nôh, tak mi ho dal preto. Ale teraz som žiadne komplikácie nemala a predpísal mi ho. Ale však energia sa vždy zíde, takže som rada, že ho mám.
@danilee vies,baby ho tu vacsinou chvalia,ale ja nemam z neho vobec dobry pocit aj kvoli tej mojej vcestnej placente,on to berie uplne na lahku vahu a povedal,ze sa mi vytiahne hore,ale jedna Dr.mi zas povedala,ze sa mi prichytila o jazvu a mam si davat velikansky pozor.Ale tak co uz,snad nieco vymyslim 😉
@barcelona94901 a ku komu chodis?
Uharček
@jessy212 mne tiez tvrdne brusko a beriem 500mg niekedy aj 3 krat denne,ked sa necitim dobre,lebo napr.vcera mi tvrdlo cele doobedie,tak som si dala dva a poobede uz bolo dobre a dnes som si dala jednu tabletku a este mi vobec nestvrdlo 🙂
babyyy,ja sa v sobotu vydavam a zacinam nejako chorlaviet a nemozem ani ziadne lieky,ani nic a som z toho na nervy,lebo zajtra ma caka velke upratovanie .
Inak,moja mala krasna babulka ma skoro cely den kope,sa mi zda,ze mam velmi akcne dietattko,aj vas stale kopu,alebo to len mna? 😀
Dnes by som mala mat vysledky z amniocentezy,tak drzte palce a zajtra idem na 3D sono 🙂
@barcelona94901 a kde on ordinuje?
@bambulka12 mna dnes tiez od rana, teda ak to spravne rozoznavam, ale myslim si, ze ano 🙂
Davaj na seba pozor, teraz je vela chorych... nemoze ti s tym upratovanim niekto pomoct?
@kazunomiya mna strasne vela kope,suska mala 🙂 .
Moj zenich mi povedal,ze spolu poupratujeme 🙂 ,tak som zvedava,lebo on je strasne zlaty,ale napr.vysava jednu miestnost hodinu 😀 .Ked som sa vydavala prvy krat,tak som byvala u rodicov a to bolo uplne ine,vsetko za mna porobili,teraz uz kaslu na mna 😀
@bambulka12 No ja to mám jedno z druhým...mňa ešte k tomu aj nafukuje ako balón a nejde to von....takže mám tvrdé aj z toho aj z toho tak si to vieš predstaviť....porazí ma....dúfam, že to čoskoro prejde....
@bambulka12 no to mi tiež vyhovuje,poloha ,pretože predtým som sa musela trepať na chrenovu,ja som to mala od ruky,nechodil mi tam spoj,kopec ľudí.
.no a Uharček to má fajn,pretože mi tam chodia aj spoje,aj zaparkovať dokážem a nikdy dlho nečakám ,čo je pre mna na nezaplatenie
je oproti staremu tescu ,v tej uzkej uličke ,hned na začiatku ..je tam výťah a je to na prvom poschodí ,dole je nejaká stredoveká taverna ,tam som ešte teda nebola
@jessy212 to poznam 😀 ,bola som vcera s kamoskami na kavu a sme asi dve hodky sedeli,no potom to bolo strasne,brucho mi nafuklo a neislo to von,ja som s takymi bolestami dosla domov,ze az 🙂 .Ale uz potom som sa prechadzala po dome,tak to prechadzalo 🙂
@barcelona94901 aha,uz viem,tam je zda sa mi aj Gilan a este nejaky dr.tam bol,tusim Lajtman?Ja chodim teraz k tomuto na Klokocinu do polikliniky a tiez mi tam vyhovuje,ze sa da zaparkovat,ale to je asi to jedine 🙂 .Musim nieco vymysliet 🙂
@bambulka12 áno Gilan ,toho som raz zažila,tiež rovnako milý prístup ,ja som tam spokojná a teda dufam,že nikto neodíde ,mne aj sestričky vyhovuju
na klokočku do polikliniky chodíme k pediatričke,ale dozadu,ako su taxíky a teda nie vždy máme štístko na parking,hlavne aj teraz ked zatepluju ,tam bol troška chaos ,akurát v tej časti kde chodíme 😀
@barcelona94901 ja niekedy parkujem pri Bille a tiez chodievam so synom k Belicovej ,tam zo zadu 🙂 .
@bambulka12 my k Holecovej,to bola ešte mojmu doktorka 🙂k Belicovej chodia susedia s deťmi,ešte ked na klokočke bývali a teda boli spokojní ,ostali u nej,tiež si dochádzaju 🙂
@barcelona94901 ja som tiez chodila k Belicovej,ked som bola mala a tiez som s nou spokojna zatial,len neviem,ci aj s malinkou budem k nej chodit,alebo niekomu inemu.Ty budes k Holecovej?
Pohlavie si nedate zistit? 🙂

@monaveral no ale uvidíme či to bude naozaj na Valentína
,prvého mi hovorili ,že porodím skorej,že mám byť na vianoce zbalená ,tak ja zbalená celý december 😀 všetci volali a ja som ešte dva týždne prenášala a pripadol nám január,teraz mi tiež hovoria,že možeme kľudne stihnuť január ,tak uvidíme ,kto sa trafí 😀