Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
kocky aj nase vysledky testov vysli dobre a podla doktora je to na 90% dievcatko 🙂 tesime sa, uz sa jej pomaly zacnem prihovarat....Aj meno mame vybrane ...Lilien pacilo sa nam obom hned z pocutia ....krok za krokom- tam bola mala Lili.... 😀
My mame za sebou morfo u Holáňa. Sice bez 3 a 4D lebo ze to az tak o 3tyzdne by malo zmysel, ale babulka naša je v poriadku,pokukana pomerana zo všetkých strán 😉 .
čo je APF? aj mna poslali ku dr. Dosedlovi na mrfo ale koli tomu aby sme mali istotu, ze je všetko ok.
opravujem AFP?
Ahojte spolutehulky 🙂 tiez uz sem tam zacitim drobca,hlavne ked sa najem 😀 my ideme vo stvrtok na velke sono tak som straaasne zvedava aj na to co sa skryva medzi nozickami 🙂 ozaj uz ste sa niektora objednavali na 3D alebo 4D sono?
@anjelik0907 Drzim palce a urcite bude vsetko super 😉
@majaon Ja som uz bola na 3D/4D sono,najskor som banovala,lebo dr.mi nic k tomu nehovoril,ale dnes som si pustila s odstupom casu to video a plakala som,je to krasne a dojimave,ked vidis to malinke telicko,ako si tam kopka nozickami a rucickami naraba a tie prsteky a chrbatik 🙂 ,je to neskutocne a stoji to za tie peniaze.Moju malinku nebolo zo zaciatku vidiet,lebo sa stale tak tulila k tej placente,no neskutocne 🙂
@kazunomiya ja mam aj zaznam a akurat som vyssie pisala,ze najskor sa mi to zdali zbytocne vyhodene peniaze ,ale teraz nebanujem a urcite by som isla este raz,vidis si svoje malinke babatinko a vsetko na nom,je to neskutocny zazitok 🙂 ,ja som si aj poplakala 🙂
@bambulka12 ďakujem aj ja dúfam 😉 len to čakanie ☹
@anjelik0907 neboj sa,ubehne to rychlo a potom uz budes spokojnucka 🙂
och baby ,ja som na mojho hodila smutné psie oči ,tak sme okamžite skočili teraz do obchodu,
,nebola som si istá či v lídl,čo sme mali po ceste ,maju mandarinky 😝 tak moj to neriskoval a bral ma rovno na klokočku-billa,cez celé mesto..
takže som spokojne nakupila a do slova zožrala,doma na stojáka kilo mandariniek,dva veľké pomaranče,big červený grep a moj synátor vypleštené oči,že mamááá kde máš tanier 😀
nepamatám si ,či som mala niekedy takuto nenormálnu chuť a som taká happy 😀
@kazunomiya ty ideš k Holáňovi 8.10.? ja idem deň predtým 😉 bola som u neho aj pri dcérke 😉 ja som mala papier od svojho gyn, takže som neplatila plnú sumu, platila som niečo okolo 50e a on sa ma vlastne nepýtal či chcem alebo nechcem 3D/4D, urobil to v rámci toho morfo automaticky, bábo sa dobre ukazovalo a hýbalo, takže nebol problém čo sa tohto týkalo a dostala som to na CD, len si už nepamätám, či aj to mi dal automaticky, alebo sa ma pýtali či to chcem, ale neplatila som nič naviac.... viem, čo tam išli po mne iné baby, tak im sa 3D/4D nedalo spraviť, lebo dieťa nespolupracovalo, tak sa museli objednať ešte raz na utz len kvôli 3D/4D, čiže si zaplatili zvlášť morfo a potom ešte zvlášť aj 3D/4D, ja som to mala všetko v jednom a tm by som odporúčala tam ísť, lebo je to krásne vidieť, doktor všetko pekne ukazuje a popisuje, môj partner pri tom bol a teraz pôjde samozrejme zasa 😉
@cerimi77 aha... no ako to tak viacere pisete, som skor naklonena tomu si to zaplatit, len naozaj je to vela. mam odporucanie od lekara, ale aj s nim je cena za morfologiu plus 3D/4D 67 eur (tusim). Morfologia samotna je za 15 eur. Urcite to pisala sestricka aj tebe 🙂
jaaaj no hadam sa rozhodnem, Ak dovtedy budem mat vyplatu na ucte tak idem do toho.. ak nie, tak musim poziadat manzela o euriky...
@nijka v ktorom si tt? ja som bola s dcérkou u Holáňa v 21tt a spravil mi aj 3D/4D... ale mnohým babám sa to nedalo spraviť, podobne ako tebe a museli sa preobjednať tak o 2t, kedy im robil extra ešte 3D/4D....ja idem k nemu 7.10., to budem končiť 21tt, tak dúfam, že sa bude dať spraviť 3D/4D tak ako pri dcérke 😉
@ania4 @biba dcérka má sesterničku, ktorá sa volá Eliana, docela podobné s Lilien.. pekné mená 😉
baby,co si mozem dat na kyselinu ? Mam strasnuuu,hlavne vecer,ked si lahnem 😒
@kazunomiya nepísala mi do meilu cenu vyšetrenia, ale čo pozerám ich cenník tak: tak samotné morfo vyšetrenie ťa stojí 68eur, ak chceš morfo+4D+CD, tak to sktojí 95eur a ak chceš len 4D+CD, tak to stojí 52eur, a tak isto tam majú poplatok za objednanie na presnú hodinu, tak neviem či aj to si nebudú účtovať.... už si nepamätám presne koľko sme platili, ale bolo to okolo 50e, možno že sme platili tých 68e, ale mali sme v tom všetko, ako som písala, ale viem, že ak máš doporučujúci papier od gyn, tak neplatíš tú plnú sumu, teda pred 2r to tak bolo 😉
@cerimi77 ano, ceny bez odporucania su omnoho vyssie.
Ahojte tak dnes poradna som zvedava ci uvidime pohlavie
@cerimi77 ja som bola vcera 20+6 ale malinka je je akoby 20+0. Ukazoval nam cez 3D tváricku a vravel,ze je este malinka aby to stalo zato,takze 3D,4D by sa oplatilo tak o 2-3 týždne.
Odporúčanie sme nemali,takze morfo bolo 68eur,15eur cas a to nás nechali pol hodinu čakať,lebo mali sklz.
Ale aspon ze je babulka v poriadku. Mne sice našiel malinky myom tak som odchádzala nie úplne šťastná. Uvidime čo povie o týždeň moja Dr.
Ahojte babule, a kde v BA si davate robit ten 3d/4D ultrazvuk?? Ja som nad tym tiez uvazovala, no v giv-fiv-e si za to pytaju cca 80e tak sa mi to zda strasne vela, to asi nedam a moj lekar to nerobi a ani nie je moc zastancom toho, takze neviem.Ale rada by som to videla
Inak mam pocit,ze malu uz citim, je to taky zvlastny pohyb, ako by sa mi pohlo vnutro, ale neviem ci je to naozaj ono, vcera po treningu mi kamoska hovori, ze mala je v pravo a naozaj, mala som na pravej strane trosku viac vydute brusko. . .
no som strasne zvedava, ako toto cele dopadne, ale nech je uz toho 9.10. lebo som priiiserne nedockava 🙂
@biba skus este pozriet kocha, ja chodim tam ale ceny netusim 😉 inak si ako my, aj my babu inak ako mala, slecna, livinka nepovieme a pritom nevieme este co to je, ale to iste sme robili aj pri prvej, aj ked vo mne cervicek pochybnosti je ze je to chlapec, ale tato ani mala inak ako sestricka nepovedia 😅
@nijka ja presvedcena nie som, ani pri malej som nebola, len ti moji dvaja su 😀 mne je jedno hlavne ze je to zdrave a budem sa velmi zabavat na vyrazoch ked to bude chlapec 😀 len potom budem musiet vsetko po malej predat, ak by ste niektora chcela komplet dievcensku vybavu pre babu tak potom predavam 😉
ahojte tak som taka rozrusena je to chlapec juj tesim sa uplne. aspon nelutujem ze som vsetky veci po malej predala uz konecne mozem pomaly nakupovat

Ja sa dnes tiež vytešujem. Volala som sestričke na výsledky tripple testov a vyšli v poriadku 🙂.