Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@denula58 to co je za blbost ze riziko potratu, ja som mala 2x sekciu, nehovorim vo february som mala MA ale to nebolo zo sekcii ale z choroby, neboj len klud a drzim palceky budeme tu spolu velmi dlho 😉😊
@baby213 ber to z lepsej strany bude to baba, baby si vzdy davaju nacas 😊😘 tak ale tym padom sa moj manzilek bude musiet zmierit s tretou babou 😉
@luciadobrov jejda ty si strasne zlata 😊😙dakujem za upokojenie.No keby to tak chcelo byt,mali by sme parik.Ale Luci hlavne nech su deticky zdrave,aspon nebudes musiet nic kupovat abo odkupim heh 😂vecicky ne babatko
Inak baby, čo sa ste mali MA, dnes mi moja čínska doktorka vravela, že akupunktúra je veľmi účinná na udržanie plodu... Tak sup sup skúsiť! A ešte mi vravela, že mam príliš vysokú teplotu :( ze ma byt zvýšená ale nie az tak, tak neviem ci to môžem mat z alergie ci z tehu ci som nachladnutá aj ked ani neviem kedy ci všetko spolu .... Alebo mozno len absťák z alkoholu 😂😂😜😜🙈🙈
@luciadobrov a je normálne, že v tom 5+tt+1 ešte nevidela u mňa žiadnu akciu a len váčok?
@knizocka jasne, ja som dnes bola u Dr. videl len vacok, dietatko cca 2 mm ale zatial bez srdiecka, lebo som cca medzi 5 alebo 6 tt. Dr povedala, ze je to velmi skoro. Mam prist o 2 tyzdne na kontrolu. Vsetko bolo zatial v uplnom poriadku 🙂
@veverickav mne o dietatku nic nepovedala, akurat,ze vacok ma 8 mm a odpoveda to s tym,ze nam prist o 14 dni...ono ja som asi precitlivena po tom potrate a neviem ci to je v normalne, ked tu teraz citam o tom,ze niekomu vidiet uz miminko s niekto ma prazdny vacok
@knizocka podla mna je to strasne individualne.... chapem, ze je to teraz citlive, ale treba dufat v to najlepsie 😉 kazdy ma inu skusenost.
Tiez sa k vám pridam zienky. Zatial som 6 tt. Dufam ze tentoraz vsetko dobre dopadne..Kedze vo februari som mala MA. Tiež som precitlivena a prilis sa sledujem, len to uz je asi z toho strachu. Snažím sa pozitívne myslieť, že teraz všetko dobre dopadne ale predsa do 12 tt je este daleko a vzdy s malou dušickou chodim na WC. Žienky želám vám krásne tehulkovanie nech nam už nič nepokazí radosť s malého pokladu.
@knizocka urcite je to normalne ja som vzdy mala babo neskorsie. Pri oboch som mala v 6t len vacok a aj teraz 😉
@luciadobrov tak to si ma naozaj potesila... A hadam mas pravdu ze to je blbost ...normalne ma dnes ten doktor demotivoval ..uplne som sa prestala tesit ale teraz uz sa citim lepsie 😊 tak hadam nam to dopadne na vybornu 😍
Ahojte, mne sa pri tomto tehotenstve neskutocne vyhadzuje plet na tvari a krku a dekolt ...nikdy ani v puberte som s tym problem nemala ani v mojich 2 tehotenstvach ani po... Mate niektora problem tiez, ze sa vam zacali robit vyrazky? Ja som z toho nanervy 😣😞
Ahojte baby. Tie ktoré mali to šťastie ako ja a otehotneli, srdečne pozývam do skupiny
https://www.modrykonik.sk/group/8681/
Verím, že sa nás tam zíde co najviac a budeme sa navzájom podporovať ako aj tu v tejto skupine... ✊✊✊
💕💕💕
@diablik2102 ahoj 🙂 nechcete tu skupinu spravit sukromnu? Urcite sa mnohym bude lahsie pisat o intimnych veciach 🙂
@luciadobrov to fakt? Baby mne je navracanie, stale tehu priznaky jak bulo. Vak prazdny. Objednala som sa este vo stvrtok inemu doktorovi.Ale nedavam si nadeje ☹
Baby ja tu tiez ak mozem este chvilu ostanem..lebo este stale dufam, kedze nieco takmer podobne sa mi stalo aj pri dcerke a to ma uz 4 roky...dnes som bola u lekarky
...a vraj mimomaternicove....v maternici nic nevidi....zajtra idem po vysledky hcg ale upozornila ma ze v pripade velkych bolesti hned do nemocnice.....
Ahojte, pred tyzdnom som sem davala pomaly silnejuce testy, ste mi radili zajst k lekarovi a kupit clearblue digital..
U lekara v piatok len prazdna dutinka, bez zltkoveho vaku a plodu..bola som 5+3tt.
Kazal mi prist o dva tyzdne, zobral krv na hcg, dnes som tam volala a este stale nie su..
Robila som aj ten clearblue test, vcera na 28 dpo mi ukazuje 2-3 tyzden. Tento vysledok mi ukazuje uz 10 dni (robila som ho aj 18 a 24 dpo) je to normalne? Uz davno mal predsa ukazovat 3+ ...
Naschval som cakala, ze pojdem k lekarovi az ked mi bude meskat ms 14 dni a aj tak mi to nepomohlo. Zabudla som napisat, ze gestacny vak meral 5 mm v 5+3 tt.
@denula58 ja by som sa nestresovala,hoci viem, že je to tazke. Mala som to podobné pri dcére, V 6tt iba vačok V 8tt už bolo vidieť babatko aj srdiečko. Keby som teraz zas nebola na progesteronovej liecbe A nepotrebovala navýšiť dávky, skôr ako V 8tt by som K dokimu ani nešla.Napriek tomu sme už teraz V 5+4tt videli srdiečko. Každé tehu je skrátka asi iné.nech už to dopadne akokoľvek, stres rozhodne nepomôže. Držím palce

@baby213 ja som pri obidvoch tehu mala vzdy len vacok a babo az neskor, co som pozerala stare moje zaznamy vzdy som bola az okolo 8-9 tt a az potom bolo vidiet