Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@01tatianka v súkromnej skupine je isto jedna baba 🙂 napíš @diablik2102 , aby ťa pridala
@01tatianka inak dvojičky u nás čaka @lenkuliak je veľmi zlatá, hádam sa nenavnevá, že som ti to prezradila skús jej napísať aj rovno ;)
@01tatianka ahoj, vitaj...tiež čakáme dvojičky...termín máme 10.2. ale isto tak dlho nevydržíme pokope 🙂
ďakujem vam kočky @lareina @lenkuliak @diablik2102 možem vas poprosiť o pridanie do skupiny?
Ahojte dievčatá som tu nováčik termin mam 14.02.2017. Neviem presne ako to tu funguje. Čítam že tu máte neakú súkromnú skupinu tak by som vás poprosila o prijatie zrejme tam si cmarate. 🙂
@martinaj bola som na trisomy cize to viem od 13tt je to Chlapcek a ty ako? Uz si tehotna ?
@lucka261177 jej, odkedy ste vsetky v sukromke tak nemam prehlad. No a ja? Zistili mi celiakiu a z nej potraty.... a v nedelu som zistila, ze som tehu 😍 nejakym zazrakom 😊 dnes zacinam 6tt 💗 snad uz bude vsetko dobre 😊
@martinaj aj ja blahozelam, prijemne tehulkovanie a vsetko najlepsie k meninam prajem 😉
Ahojte, tak po dlhom case by som sa chcela pridat do sukromnej skupiny 😊 Termin mam 7.2 😊 @diablik2102
Ahojte, ja mam termin 6.2. @diablik2102 chcela by som poprosit o pridanie do sukromnej skupiny
@diablik2102 ajoj, mozem poprosit o pridanie do sukr.skupiny, termin mam niekedy v februari😎diks

Ahojte, my mame termin 13.2 ale čakame dvojičky takže asi to bude skor, je tu niekto s rovnakym prípadom? 😕