Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
@smoulinka178 ahoj, toto nieje sukromna tema, napis cristi, ona ta prida do sukromnej 🙂
@gitusa23 neboj take su tu viacere 🙂 je pravda , ze po 30 tke byvaju komplikacie, ale povedzme si, kto ich nema no nie? 😉 aj ovela mladsie 🙂 takze sa neboj a uzivaj si tehulkovanie. ja som pri prvom vela citala o tehu, strava, ako rastie fazulka a podobne veci, a na vel veci som aj pozabudala, takze citam a surfujem na nete 🙂
@smoulinka178 ano, sup vsetky tam. ale musis napisat @cristi a oznacit ju, nech ta prida, lebo to ide iba jej, kedze je zakladatelka temy
Ahojte baby! Mne akurát dnes potvrdil lekár tehotenstvo. Je to trochu zvláštne, lebo menzes mi už mešká týždeň, a z 5 testov mi len jeden vyšiel ako tak pozitívny. Išla som na odber krvi, a dnes mi potvrdili tehotenstvo. Dnes ráno som ešte jeden test spravila len tak zo zvedavosti, a tiež bol negatívny. Asi tá hladina HCG bude ešte strašne nízka. Mám ísť na kontrolu 1.júna, možno už aj budeme niečo vidieť... 🙂
ďakujem! 🙂 aj my sa strašne tešíme. Skúšali sme to iba 2. mesiac... 🙂 po 13. rokoch som milo prekvapená....
Ahojte babenky 🙂 Som tu nova 🙂 Tak ja som bola dnes u lekara a mam to potvrdene 6ty tyžden mi povedala lekarna na sone 🙂 tešim sa 🙂 ak sa m§žem spytať baby je vam nejako zle?
@lenulik15488 ahoj, vitaj medzi nami. Mne doteraz nebolo vôbec nič, ale dnes ráno som si chcela dať jogurt, a len čo som ho otvorila, naplo ma a už som nedala celý deň nič do úst. Aj som bola hladná ale na čokoľvek som pozrela, tak sa mi obracal žalúdok... Ja dve deti už mám a nikdy predtým som takéto stavy nemala
Ahojte kočky.. takže my sme boli v stredu na vyšetrení a v stredu sme mali 4t+6 , takže dnes rovno 5t 😉
ale ešte sme srdiečko nevideli, vraj je ešte zavčasu.. kontrolu my nakázala za 10dní.. asi pozrieme či ju tam už máme.. verím tomu, že tam bude.. 🙂 musí.. 😉

@karinkaeich to je sukromka pre januarovky 2013?