Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
@ewka1 hej, hej, to mi aj baby hovorili, čo so mnou boli na izbe, že on je milý len k svojim pacientkam, tak sa nič neboj.... 😉
ahojte baby, ak by ste mali zaujem mam este jeden test pohlavia z mocu od 10tt - Gender.. 😀
Ahojte, tak aj ja konečne sa môžem pridať do takejto diskusie. Termín mám 23.1.2013 🙂
ahojte, rada by som sa k vam pridala, termin mam 31.1.2013, bola som iba minuly tyzden u dr. pretoze moja aj tak nerobi ziadne vysetrenia okrem odobratia krvi, mozem vas poprosit do sukromnej temy? dakujem
@margotka666 ahoj ak by som mohla ja by som si ho od teba kupila jej to by bolo super
@minune sranda, ja mám termínik len deň skôr 12.1., tak to máš pravdu, že možno budeme rodiť spolu 🙂
no to mas pravdu mame este daleko do konca tak sa musime setrit vela a co moja mas vybrate mena na babetko
@minune nie mená ešte vybraté nemáme, ale chceli by sme nejaké pekné slovenské mená, a práve sa rozhodujeme či vôbec budeme chcieť vedieť čo to bude, je pekné sa nechať aj prekvapiť, len či to vydržme 🙂 🙂 🙂
@fajndievca no to mas pravdu ja by som chcela nejake take nezvycajne mena no uvidime ale ja nechcem vediet co to bude ja sa chcem dat radsej prekvapit

@kapovela
@luma1 Ahojte gratulujem Vam k fazulkam 🙂 napiste @cristi aby Vas pridala do nasej sukromnej temy Januarcatka 2013 🙂