Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
citam ze sa tu vytvara skupina asi januarivych 2013 tak ak je este miesto tak ba som sa rada pridala aby som bola informovana co sa deje somnou a s vami
Ahojte dievcata, ja by som sa tiez rada pridala k vasej skupinke. TP mam 18.1., bude to moje prve babo a myslim, ze budem potrebovat vela rad a tipov🙂 zatial ziadna kamoska dietatko nema, cize sa tesim z existencie tohto fora🙂
@cristi mozem poprosit aj ja o zaradenie do sukromnej skupiny?
mmm 😒 tak zajtra idem na Kramáre zistiť kedy mi vyberú tu cistu, dúfam,že si ma tam nenechajú hneď zajtra 🙂
Dnes som bola na ultrazvuku a maličké mi tak tak krásne tancovalo aj doktor sa zasmial ani som nechcela odísť 🙂
@evelin1986 ahoj,si uz pridana 🙂
baby ja som uz pri uz treti krat prisla o svoje babetko tak som sa tesila velmi
ahoj mozem sa k vam pridat, termin mam 10.1.
@saska.j ahoj 🙂 gratulujem moc moc ale sa pekne rozrastame len tak dalej 😀
dakujem aj tebe gratulujem 🙂
ja čakám 17.1. takže ten 13tt3deň a neskutočne mi vadí dotýkanie brucha, však ešte ani nevytrča a ked to niekto spraví potom ako ho na to upozorním tak stúpa adrenalín... dnes to spravil otec dieťaťa, ktorý bol najmenej 10x upozorňovaný praskli mi nervy a schytal päsť! ešte sa tváril urazene čo ma vytočilo ešte viac... ešte lutovať ho budem určite... ale inak sa mám fajn...🙂 len toto mi hrozne vadí.. 😝
ahojte mamičky čakateľky 🙂, pridávam sa k vám (PT 16.1.) a poprosím miestečko v súkromnej skupine 🙂
cristi, prosím ťa, môžeš aj mňa pridať do súkromnej miestnosti
Ahoj je tu niekto??
Ahooojky kočky može aj mna pridat do skupiny?dikes
@grasie
@mucinkaa29 caute kocky,ste pridane do skupiny 😉

@daduska2009 aj aj mam 6.1.2013 🙂 ale este sa mi stale nechce verit ze je to pravda ... ale sa tesime