Termín pôrodu júl 2012 v Prešove
Nájde sa tu niekto z Prešova, kto má termín na júl? Píšte prosím 🙂 🙂
Ahojte baby dufam ze mi poradite,,som v 37 tt a a som otvorena na 1 prst a okrem toho mam hroznee bolest v podbrusku a mam krvavy vytok gynekologicka vravi ze je to ok,,podla vas je to normalne?
@katusik153 ahoj neviem ci je to v poriadku ale ja by som isla na pohotovost do nemocnici.Aspon tak mi dnes dr povedal ze keby som zacala krvacat alebo by som mala krvavy vytok tak mam prist do nemocnici na pohotovost.
@dasaa no nwm,pretoze krvavy vytok ustupil ale aj tak sa citim nejako divne,,asi pojdem pre istotu na poh.a teba boli brucho teraz ku koncu?
@dasaa ja budem rodit v starej nemocnici. a na CTG idem teraz v piatok. Dufam, ze sa to uz blizi :D Potom tu napisem, ako som dopadla. Necitim sa uz najlepsie. Tvrdne mi brucho, nevladzem chodit, rychlo sa zadychavam.. no hroza :/
@katusik153 ked mas krvavy vytok, urcite nastiv lekara, popripade pohotovost. Radsej byt pokojna, ako strachovat sa, co to moze byt. 🙂
@katusik153 tiez by som sla na pohotovost..radsej sa stokrat prejst nadarmo, ako keby sa malo nieco zanedbat..
@mia44
@katkapresov no viem aj ked kamka ma upokojovala ze je to ok ze aj ona nieco take mala,,a pohyby citim pravidelne,, a krvavy vytok som mala len raz a gatiach ale bolo ho dost a bol taky hustejsi,, neviete ako vyzera hllenova zatka nebolo to prave to?
@katusik153 hmm kati netusim..ale moja kamoska mala krvavy vytok a musela kvoli tomu lezat v nemocnici..nechem ta strasit..mozno to naozaj nic nieje..ale tu o tom mozme len polemizovat,,najlepsie ti povedia v nemocnici...kedy ma poradnu najblizsie ak neches ist na pohotovost?
@katkapresov najblizsie mam poadnu v pondelok,,tak nwm,ale ten vytok nebol priamo cerveny skor hnedocerveny tak vazne nwm a teba tiez teraz ku koncu boli brusko? 😖
@katusik153 mohla to byt aj ta zatka kati alebo len nejaka cievka a nic to nieje..fakt najlepsie ist k lekarovi, pozrie a povie ako dalej..a mavam uz take menstruacne bolesti sem tam, no hlavne take tahanie zo spodu pocitujem..nic prijemne..zajtra mam monitor, tak som zvedava ze ako sa moj krcok vyvija...
@katusik153 no mohla to byt aj zatka, ale to je este skoro, ci?? No neviem..ak to je ta zatka, tak o chvilu pridu kontrakcie :D a budes hned vediet, co to je :D a co cakas?? chlapceka alebo dievcatko? 🙂
@katkapresov Cii ja az terau pozeram , ze uz som v 39. tt. Coskoro budeme traja 🙂 sa tesiim 🙂
@katusik153 jedine co ma boli to je skor taky pocit ako keby som mala dostat menzes.Ale ked chodim tak mi tvrdne brucho a mam aj take tlaky.Bola si na pohotovosti ?
@katkapresov ahoj kati tak neviem moze to byt hocico,,aj ked kamaratky to maly hlavne po sexe vies...v 9mes.je normalne ked po sexe krvacas...pozri to aj na nete...akurat ma tak trosku boli brucho ako na kramy...ale da sa to vydrzat..juj tak sa tesim ze onedlho sa mi nzrodi mala,a ty budes mat chlapceka alebo dievcarko? 😀
@dasaa vies co nebola som pretoze pohyby citim a na nete som sa docitala ze v 9mes.je to normalne...a bolesti na kramy ctim od zaciatku teh.to asi ktomu patri,, 😉
@mia44 zatka ty moze odist aj par tyzdnov pred porodom a cakam dievcatko ty? 🙂
@katusik153 kati my chlapceka riska 🙂).a moze to byt hocico..ale ked to bolo len jednorazove tak potom ok..napr vo vyssom stadiu mozes zacat krvacat aj po vysetreni na koze...
@dasaa My cakame chlapceka Alex 🙂 hadam sa nemylili :D
@katusik153 chlacek 🙂
@katusik153 ahoj este stale mas problemy alebo uz nie.
@katkapresov ano to viem,ale aj po pohlavnom styku,,jaj tak sa bojim v pondelok idem na gyndu a nwm co mi povie ctg normalne neznasam...ty si uz na kolko otvorena?
@dasaa ahoj nie nemam nastastie v pondelok idem a gyndu tak som zvedava co mi povie,,inac ja uz som na 2 prsty otvorena a ona tvrdi ze je to dobre,,

@annie6 nepoviem ti presne, ale ked som prisla v januari na pohotovost do starej, hned sa ma pytali, kde byvam. Ked som povedala adresu, poslali ma do monobloku, lebo ze patrim tam :D no somarina na entu...ale nerob si z toho nic. Rodit mozes tam, kde si sama vyberies. Ja budem rodit v starej. Je to na tebe 🙂