icon

Termín pôrodu júl 2012 v Prešove

mia44
8. máj 2012

Nájde sa tu niekto z Prešova, kto má termín na júl? Píšte prosím 🙂 🙂

dasaa
4. júl 2012

@mia44 😀 😀 😀 no pekne to by nebol Presov 😀 😀 😀.Mozno pojdeme spolu na prijem v nedelu len kazda do inej nemocnici 🙂 🙂.

dasaa
4. júl 2012

@katkapresov Co sa tyka lekara veru treba na nich aj niekedy hodinu cakat kym pridu.Krasnu vahu ma drobcek.A vies ako sa volal doktor ktori bol na ctg?Dlho si bola v nemocnici ufff a ta horucava ani nehovorim ako je tam dusno.

katkapresov
4. júl 2012

@dasaa dasi ja som cakala na svojho porodnika,..a poviem ti ze radsej v tomto teple nech este vydrzis drobci v brusku ako sa parit v nemocnicnych izbach...tam je hroza..

mia44
autor
4. júl 2012

@katkapresov Ved ja som sa tam sama od seba nehrnula, chapes. Ale uz ked clovek pride zbaleny a pripraveny na to, ze dneska to uz bude a poslu ho domov....tak vies co?? uzasne nieco :/
A maly dobre vazi 🙂 kontrakcie nic? pridu, neboj 🙂 on vie, kedy je najlepsie prist na svet 🙂 drzim prsty. Ja uz mam dohodnutu sekciu na pondelok, cize 9.7. sa narodi 🙂 uz to musim nejak vydrzat, lebo ked to teraz na mna pride, tak na strechu jedine mi asi ustelu :D

mia44
autor
4. júl 2012

@dasaa Aspon sa posmejeme v tento horuci den :D ty uz tiez ides v nedelu?? 🙂 tiez sekcia?? takze sa rovnako narodia? Jeej 🙂 musim tu potom dat nejaku fotku 🙂

dasaa
4. júl 2012

@mia44 este neviem ci pojdem v nedelu ale na sekciu idem.Tak to by bolo super keby sa narodili rovnako 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 .Vsetko budem vediet az tento piatok lebo sa mam stretnut s porodnikom a dohodnut sa co a ako.Len mi teraz ide o to aby mala vydrzala.

dasaa
4. júl 2012

@katkapresov tak to mas pravdu bola som v nemocnici asi pred 4 mesiacmi a uz vtedy bolo na izbach horuco.Ani si neviem predstavit ako teraz tam je.Este na izbach bude chybat bazen bo saunu uz tam maju 😀 😀 😀 😀

katkapresov
4. júl 2012

@dasaa dasi a vybavujes si nadstandartku??nevies ako to je s oteckom pri sekcii?ci mu ukazu babo?musim si zapisat otazky na utorok 🙂)

dasaa
4. júl 2012

@katkapresov ja chcem jednolozkovu izbu a v monobloku stoji 15 eur na den.A nadstandartna izba stoji 20 eur.Otec nemoze byt pri sekcii ale moze byt v inej miestnosti kde potom ukazu babo oteckovi.Aspon takto mi povedala kamoska .Jooooj tak to aj ja si musim zapisat otazky ohladom manzela a aj ohladom izby ci bude moct chodit manzel ku mne na izbu.

katkapresov
4. júl 2012

@dasaa len aby boli volne tie izby..toho sa dost obavam...a ja mam aj tak este cas,ked sekcia tak az niekedy 20teho,lebo dnes mi posunul termin na 1.8,ze kedze som mala nepravidelny cyklus tak to bude neskor..boze ja uz chces skracovat meter nie ho predlzovat 🙂)

dasaa
4. júl 2012

@katkapresov to je v tom problem.Aj doktor ti povie ze to nie je iste ci akurat vtedy budu volne.Teraz si nepametam a kde pojdes rodit do ktorej nemocnici ?Ani sa nenazdas a uz pojdes rodit ved 20.7 je uz pomalicky za dverami 🙂 🙂

renik28
5. júl 2012

@katkapresov a ku komu ides rodit? lebo aj moj lekar ide na dovolenku vraj od 14. a ja mam termin 20. cize asi buduci tyzden ma budu robit.... ja mam teraz odlezany tyzden v monobloku, pre miernu preeklampsiu, ale este ma dali aspon na tyzden domov 🙂 a inak fakt je tam vela zien, plodny rok 😉 po sekciach pustaju v tom teple dokonca na 5.den pokial babatko pribera a rana sa hoji normalne....

dasaa
6. júl 2012

Ahojte 🙂 🙂 🙂 🙂
@mia44 ako sa mas a ako sa citis?Uz sa ti to krati a zachvilku budes mat drobceka pri sebe 🙂
@katkapresov ako sa mas?chystate sa nie kde cez vikend?
No babenky dnes poobede o 15 hod mam stretko s porodnikom.Som zvedava co mi povie a ako sa dohodneme ohladom porodu.Ked pridem domov tak vam dam vediet ako bolo 🙂 🙂

katkapresov
6. júl 2012

@renik28 ja k doktorovi pitonakovi..a teba caka tiez cisarsky?ooo tak to by som brala kebyze ma na 5.den pustia, hehe..

katkapresov
6. júl 2012

@dasaa ahoj moja...mam sa ako skvarenica...sme na domasi od stredy, a stale sedim len pri ventilatore..uplne sa ani listok nepohne..ale inak vsetko v pohode..to bolenie zo spodu sa stratilo, akurat tvrdnutie pretrvava..ale to je normalne...a jasne napis ako ste sa dohodli a zisti nejake info ohladom otecka pri porode :0

mia44
autor
6. júl 2012

@dasaa Ahoj. Mam take zmiesane pocity. Na jednej strane sa na maleho neskutocne tesim, ale na druhej strane mam strasny strach. Lebo viem, ze v pondelok rano to pride. Take to je divne. Dufam len, ze ma pustia do piatku, lebo tam zomriem na tej izbe. Cez den tam maju 40 stupnov. Mame sa na co tesit.
@katkapresov
A chcela som sa vas este opytat, moze byt otecko hned po zakroku pri mne? Strasili ma, ze 2 dni ziadne navstevy, ale nech nesranduju, lebo sa zblaznim na izbe. Neuvidim maleho a ani priatela?? :( Kde to zistim? Chcela som vediet dopredu, ze co a ako, lebo v pondelok rano, ked ma vezmu, nestihnem este vyvolavat priatelovi, ze kedy moze dojst a podobne. Nepoculi ste o tom este nic? POradte mi, ak viete 🙂 a drzte sa zeny! 🙂 Zvladneme to. O chvilku si uz budeme dohadovat termin prechadzky s kociarikmi 🙂

renik28
6. júl 2012

@mia44 to mame rovnake pocity ☹ tiez na jednej strane si hovorim ako je fajn kym je mala v brusku a vsetko je take bezstarostne, a na druhej uz ju chcem mat pri sebe a zbaviť sa toho mechu co mam pred sebou 😉
ja mam teraz odlezany tyzden v monobloku takze ti mozem dat nejake info co som "obkukala" 😉 mne dost pomohlo, ze som videla ako to tam chodi 🙂 vedla mna lezala holka v stvrtok rodila-sekcia v utorok sla domov, babatko jej priniesli ukazat asi 2hodky po tom co bola uz na svojej izbe nie pooperacnej, a vlastne uz jej ju nosili na kazde krmenie aspon prilozit, ale mozes odmietnut ak si unavena.....navstevu mala myslim ze este v ten den, najneskor na druhy... mna to tiez caka buduci tyzden, este mam v utorok kontrolu, ale beriem rovno aj veci 😅 a neboj sa vsetky maminky to tam zvladli, zvladneme aj my a sestricky su velmi fajn, kazdy tam obskakuje kolko moze....ak sa chces este nieco opytat kludne 😉

dasaa
6. júl 2012

Babenky @katkapresov @mia44 tak ja som dopadla takto.Bola som dnes na ctg ktore je v poriadku a aj vystetril ma zo spodu a povedal ze som zatvorena.Zase mi dal kontrolu na ctg v pondelok a hned si musim aj pondelok ist urobit predoperacne vyset.na stredu.Ked bude vsetko ok tak v stredu pojdem na prijem rano a o par hodinky by uz som mala vidiet malu 🙂.A co sa tyka toho predopracne vyset.tak mam co robit aby som vysledky mala uz v utorok v ruke 😕.Tak ze pre mna sa zacne suprovy zaciatok tyzdna 😒

katkapresov
6. júl 2012

@dasaa jaj vidis,to este predoperacne sa musi robit..a pytala si sa na muza pri sekcii??ale tesim sa s tebou ze uz v stredu budes mat malicku pri sebe..

mia44
autor
6. júl 2012

@renik28 tak dakujem za info 🙂 dufam, ze to je tak isto aj v starej porodnici, kedze rodim tam. Ja chcem mat priatela pri sebe hned po sekcii ako budem. A maleho tiez chcem vidiet. Uz ma nariadene zobrat fotak do porodnice a fotit ho hned, ako ho uvidi 🙂 ak by som bola unavena a nevladal by som. Och, uvidim no 🙂
@dasaa Tebe drzim prsty. Sa tesim s tebou. Pekny datum narodenia bude mat 🙂 A ty si musis robit predoperacne? To sa robi, to je pravda, ale mne nikto nic take nekazal robit :D Ja mam naozaj pocit, ze na mna kazdy kasle a ze tu nepatrim :D

dasaa
7. júl 2012

@katkapresov este v pondelok idem na kontrolu tak uz sa o vsetkom budeme rozpravt.Pisala som si na papier co sa mam informovat. 🙂

dasaa
7. júl 2012

@mia44 moja moze to byt koli tomu ze mas nastup do nemocnici v nedelu a oni ti tam mozu urobit predoperacne vysetrenie.Ja si ho musim urobit sama bo v stredu mam ist na prijem a hned mi aj stredu urovia cisarsky.Preto potrebujem si to urobit.Ale pre istotu ked pojdes na prijem zajtra tak sa opytaj sestricky alebo doktorky ohladom predoperacneho vysetrenia.Dakujem za podporu.Zajtra ides a prijem budem na teba mysliet a drzat ti prsteky 🙂 🙂

mia44
autor
7. júl 2012

@dasaa ani si nevies predstavit, ako strasne sa bojim. Uz zajtra tam budem lezat uplne sama a v pondelok rano idem na to. Nikto pri mne nebude :( och..a tak som chcela mat priatela pri sebe. Drzte mi prsty. Ked budem zajtra tam a budem mat internet, urcite vam tu napisem 🙂 drzte sa tu aj vy 🙂 nech ti vysetrenia dopadnu dobre a nech uz mas pri sebe babatko 🙂

katkapresov
7. júl 2012

@mia44
@dasaa baby ja sa uz tiez neskutocne bojim..hlavne tej spinalky,ale tak ten maly dzuk stoji za to 🙂).ja dufam ze sa s mojim porodnikom v utorok uz na niecom konecne aj dohodneme.a mia uz ken dva dni a budes mamkou ;),to he super.urcite napisked budes moct a uz sa tesim na spolocne kocikovanie s vami baby ;)

dasaa
7. júl 2012

@mia44 nerozmyslaj o tom ze uz zajtra ides na prijem.Ale ved priatel zajtra moze byt pri tebe aspon poobede ked su navstevne hodiny.Neboj sa sme stebou vsetko dobre dopadne a hned v pondelok budes mat maleho pri sebe. 🙂A o kolkej mas byt tam zajtra ?Budeme ti drzat vsetky prsteky a aj mysliet na teba. 😵 😵 😵 😵

dasaa
7. júl 2012

@katkapresov viem ze sa mi to lahko hovori ale neboj sa sme stebou a vsetko dobre dopadne.Mysli na maleho a na to ake to bude mat pri sebe drobceka.Ja zatial na take veci nemyslim mozno som ina 😀 😀 😀 😀 a mozno to pride na mna az v utorok alebo v pondelok 😕

mia44
autor
7. júl 2012

@dasaa Zajtra tam mam prist tak okolo 3. Priatel bude musiet pri mne byt! :D nic ine mu neostava 🙂
@katkapresov Ty si davas spinalku? Ja neviem, ci to zvladnem. Ale do zajtra sa musim rozhodnut, ci si dam celkovu alebo lokalnu. Neviem, co je lepsie, lebo kazdy ti povie svoj nazor. Myslite na mna 🙂 Ved si este napiseme, aj ked tam budem 🙂 a kocikovat budeme chodit spolu, si piste! :D 🙂

katkapresov
8. júl 2012

@mia44
@dasaa kocky no ja aj ked sa spinalky bojim,no dam si ju pretoze chcem maleho vidiet hned.nechcem aby ma uspali a zobudim sa bez brucha a dietata..dasi ty si sa ako rozhodla?viem ze niekde na vyber ani nedavaju.do celkovej uspia az ked je nejaky problem..a inac pekne ranko prakem,ja som skoro celu noc nespala,snad si to cez den vynahradim.a mia myslime na teba!!!

dasaa
8. júl 2012

@katkapresov ja chcem narkozu celu je to lepsie aj ked neuvidim malu hned prva ale zato moj manzel ano.Aspon som takto pocula.Este uvidim ako sa dohodnem s porodnikom.Ale poviem ti na spinalku potrebujes fajnu psychiku aspon mne by vadilo ako lekar hovori podajte mi toto alebo tamto.Musim sa ho opytat zajtra o narkozu este dobre ze ta mam 😉Aj tebe prajem pekny dnicek.
@mia44 myslim na teba od rana zachvilku budes mat drobceka pri sebe jupiiiii.Nezabudni ze sme stebou a drzime ti prsteky. 😵 😵 😵 😵

katkapresov
8. júl 2012

@dasaa tak ja som pocula nazory,ze celkova pre dieta nieje velmi dobra..ale to naozaj kazdy rozprava inak.cize najlepsie je sa fakt poradit s lekarom..