Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka no ja nie som v praci, ale s Tobim doma 😀
@misza1 ahoj, jej, no to je pekné, že chce s tebou chodiť takto na prechádzky. to by som brala, len moj mm je do vecera v práci a prechádzky po tme už nie sú taká romantika, ako po prvom jarnom slniečku a hlavne tak večer ja už nie som použiteľná.
ale hodinku je dosť, to by som ani ja nevládala 🙂
@hobit ahaa, uz viem....ako stary je Tobi?
@misza1 no ved jasne 🙂..nase mesto je take kopcove heh takze kamkolvek chces ist kopcom.sa nevyhnes 🙂..ale ja som rada aspom sa trosku rozhybem heh aj dnes ma to caka heh 🙂 aj tak naposledy som bola vyhresena na poradni ze som.za mesiac moc pribrala tak sa teraz snazim co najmenej pribrat a dost hybat 🙂.zatial.som.za tyzden pribrala 100 gramov :D...len ono sa to vzdy pokasle tyzden pred poradnou 🙂..co uz heh kolko si uz celkovo pribrala?
@zuzka444 jedna prechadzka na pazit a hned mas minus 100g a aj viac😉
@willy_wonka 2,5 bude mat
@willy_wonka no jasne heh 🙂...kedze ja chodim este vypomahat do druhej prace takze mam sem tam prechadzku 🙂...a to mam tak cca 3-4 km tam aj spet 🙂...zajtra sa chystam ku svagrine peso co byva nedaleko v dedine tiez zhruba 3-4 km heh..takze sa snazim hybat :D..aspom tento mesiac xi aby ma doktor zase nesprdol :D
@zuzka444 puvodne jsem si myslela ze jsem pribrala 6kg, ale akroad vcera jsem se divala do knizky a je to jen 4🙂 ale tak mela jsem dobry zaklad🙂
@pavuciatko ten muj kvuli me zacal chodit drive z prace a pak kdyz vecer zaspim tak robi z domu. Nastesti uz neni snih a chodime se prochazet do rodinne zastavby, tak aspon si muzu snivat o tom ze az budu velka budu bydlet v rodinnem dome🙂
Snuza halo ci snuza go?
@willy_wonka halo :D
@qtinka77 clovek zial sa nemoze spoliehat na ferovy pristup, je to tak. mame hroznu dobu, len je krute, ze si to musela cele zazit v takomto citlivom obdobi ☹
@qtinka77 este otazocka, mozno sa to tu aj rozoberalo, ty si co myslis o tom monitore dychu? a vselijakych pomockach tohto typu? treba to? ty to uz mas kupene?
@misza1 tak to máš šťastie, že sa manželovi dá odísť skôr. u môjho hrozí, že mu ešte predĺžia pracovnú dobu, tak to keď sa malinká narodí, ani ju nebude vidieť pred spaním. už teraz sa zamýšľam, aký režim si spraviť s malou drobkou, aby vôbec videla tatka. len také malé bábo asi nebude vhodné kúpať a dať zaspávať o 21.00 ☹
@willy_wonka snuza halo
@zuzka444 ja tiež 12
@zuzka444 tak to ja porad neco tlacim, ne nejak moc, uz me nepusti, ale jen co dojim za chvilenku bych zas neco zobala🙂
@pavuciatko tak to neni dobre... to kde prosim te robi? vsak to je otrocina, ne?aspon vikendy ma volne?
@misza1 práve tie víkendy sú momentálne najhoršie. jemu sa kadejako menia služby, takže máva voľno cez týždeň - keď som ja v robote a cez víkendy je väčšinou v robote on. takže som celééééé dni sama a keď večer príde z roboty, ja sa už pomaly ukladám na spánok :-/ takže paráda... ale apoň, že ešte chodím do tej roboty, lebo byť v kuse sama doma, to by ma fakt porazilo....
to je tak, keď si ľudia zvykli, že musia mať otvorené obchody denno-denne, či je piatok, či sviatok, ideálne keby bolo všetko nonstop. no a o tých sviatkoch radšej pomlčím....
@misza1 a s tým jedením som na tom podobne, ešte som nedojedla jedno a už rozmýšľam, čo si dám ďalej 🙂 ale tiež len malé množstvá. no a po večeroch už radšej len mrkvu 🙂
@pavuciatko hmmm, to neni dobre... ale ono se to jednou zlepsi🙂 uvidis
@misza1 dúfam, aj s tou manželovou pracovnou dobou aj s tým mojím jedením 😀
ááááá, od dnes to mam za 100dniiiiiiiii 😲
@katkalubkova tak mna nezvykne prehanat, a s crevami problemy nastastie nemam. a ked ma prezenie, tak hned viem aj od coho, lebo je to hned po jedle. a nezjedla som nic neobvykle aby ma prehanalo. a co som vysadila zelezo uz je mi fayn, neprehana... zial tie tbl Aktiferin mi nesadli, budem brat ine.... kazdy mame iny organizms, a kazdemu sadne nieco ine..
ahojte aj ja cakam v juni 14teho toho roku
@pavuciatko ano?heh ale urcite si pred tym nevazila kolko ja :/..ja som mala 74 kg...dost takze teraz som ako slon ale stale sa dobre hybem celkom.:D mam daku kondicku xi xi

@hobit menit nemusis, daj sa PN a mas pokoj🙂