icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

zuzka444
6. mar 2013

@veerraa heh ja som si aj dnes dopriala vydatnu prechadzku 🙂...zozaciatku ako vydem von ma bolia nohy ale ako prejdem par metrov to prejde a uz ficim ako rychlik :D...ja musim mat pohyb lebo moc priberam a nestem.mat 100 kilov :D...od pondelu beham po.vonku a davam si kilometrove prechadzky 🙂..

kacoorka
6. mar 2013

@veerraa v 24tt ☹
@willy_wonka no ja viem ale napr kde som sla malu rodit bola som na 99kg, po nej mi ostalo este 5co som nestihla zhodit a teraz mam uz 98 to takto ked pojdem rodit tak jak slon cez 100bude isto, pri malej som pribrala 15kg a to teraz sa nejak neprezieram, nechapem ako som za mesiac pribrala 4kg

veerraa
6. mar 2013

@zuzka444 ja som mala taketo prechadzky posledne dva tyzdne bola tu segra s malou tak som ju chodila 3x denne kocikovat a fakt som sa citila lepsie, tak sa budem musiet zacat prechadzat s drahym nech tu nenakysnem do mega rozmerov🙂 🙂 🙂

kacoorka
6. mar 2013

inak ja kazdy den vonku , lietam okolo malej a teda som jak hroch 😀

willy_wonka
6. mar 2013

@kacoorka neopuchas? Alebo nie si pn, ze by ti pohyb chybal? U mna su tie kila len z toho, ze sa vobec nehybem🙂 lekar ti na to nirco povedal? Mna stale "karha":D

zuzka444
6. mar 2013

@kacoorka kks pekne inak..doktor ta nevyhresil?ja som pribrala za mesiac 3,5 kila no pribrala ako pribrala pred poradnou som nebola 3 dni na wc heh a mali sme oslavu cize to tolko v konecnom dosedku ani nebolo a doktor ma upozornoval ze nech sa to neopakuje..zatial.za.drzim.za tyzden a pol som pribrala len 100 g takze dufam ze to tak aj do buducej poradne ostane 🙂

zuzka444
6. mar 2013

@veerraa ja chodim aj sama heh 🙂...mne to nevadi aj ked len do obchodu idem.xi aj tam s da dost nabehat heh..no jasne trosku pohybu nezaskodi ani ked pojdes rodit bude to lepsie 🙂

willy_wonka
6. mar 2013

Kolko veciciek vo velkosti 50 mate / planujete kupit? Ja som si uvedomila, ze nemam ani jedno :D

kacoorka
6. mar 2013

@willy_wonka
@zuzka444 nie nic mi nepovedal mozno aj preto ze ja som vysoka mam len velke brucho a trosku sirsie boky inak nic som myslela ze ma pokarha ja som to zisitla v den poradne,neviem no necakala som taky prirastok

kacoorka
6. mar 2013

@willy_wonka ziadnu, moja moja mala sa narodila 4300/55cm takze ziadnuhlavne ked mi teraz doky povedal ze tato druha bude zrejme taka ista o nic mensia 😀

katkalubkova
6. mar 2013

@kacoorka no, to je take blbe, ked sme ostali tazsie po prvom porode.... Ja som ostala tazsia od porodu a klasickej vahy, asi len cca o 4-5kg, ale aj tak to uz citim. Lebo pri prvom som priberala od 64-65kg a teraz od 68kg a to som este schudla 2 kila, lebo mi byvalo zle, tak som bola nakoniec aj rada. Tiez nechcem vela pribrat, ale neda sa to! A malo pribrat tiez nie je dobre a pritom velkost diatatka nezavisi podla mna od toho kolko mamicka priberie, ale ziadna z nas si nevyberie! ( a kazda z nas je ina ). Ja mam vysku len 160cm, takze tiez som ako gula! Zeny co maju 180cm, su sice tazsie ( poniektore ) ale na tej vyske sa to nejak krajsie rozlozi. AKO NA MNE 😀

zuzka444
6. mar 2013

@kacoorka jaaaaj no vsak jasne mna upozornoval aj preto ze som pred tehu mala dost kilov 74 a to je dost a nemoze sa moc priberat takze mna pre to hresil ze nech sa to neopakuje 🙂..aku ze mas vysku?my ckme dievcatko takze ja to mam rozliate po bokoch a tak 🙂

katkalubkova
6. mar 2013

@kacoorka PEKNE VELKA BOLA 🙂, to potesi

kacoorka
6. mar 2013

@willy_wonka nie neopucham, pn nie som som na rd s malou tak povinne prechadzky dobedu a aj pobede co je super

zuzka444
6. mar 2013

@willy_wonka mojko ja som si ziadne nekupila ale par som.dostala asi dokopy 5 veci ale nebudem nic kupovat lebo ked sa narodi babenko vacsie nebude ich vobec potrebovat a ked sa narodi mensie tak domka ked budes si kupit moze mat za cas aj 56...ja si isto uz nic nebudem kupovat.

willy_wonka
6. mar 2013

@kacoorka fuu, to si riadnu dievku porodila🙂

katkalubkova
6. mar 2013

@willy_wonka to ti staci jednu taku malu vec, potom uz vacsie o cislo o dve cisla, ja som mala pri synovi, tiez taky maly len jeden kompletik, ale zase zalezi, ake velke budes mat miminko, moj syn bol velky, mal 3950g a 54cm, ta najmensia velkost mu bola ako uliata

kacoorka
6. mar 2013

@katkalubkova no ja mam 180cm 😀

katkalubkova
6. mar 2013

@kacoorka
no a ja ked mam 160cm a teraz mam 75kg, tak sme na tom skoro uplne rovnako 🙂

willy_wonka
6. mar 2013

@zuzka444 rozumne🙂 poriesim to tak, ako hovoris, aj ked aspon jedno body 50 kupim, pre pokoj v dusi:D

delica
6. mar 2013

@katkalubkova 56 mu sadla na zaciatku?
Ja so kdesi citala, ze sa ma nakupovat od 62, no ale co ked sa mimi narodi skorej, ved bude vyzerat jak strasiak v tom velkom :-/.
Tak mam aj 56.

delica
6. mar 2013

@willy_wonka ani ja nemam 50. A ani to nebude asi kupovat, ak sa maly nenarodi predcasne. A keby nahodou, tak nejak dokupime.

willy_wonka
6. mar 2013

@katkalubkova maleho mam vacsieho uz teraz, ak sa "potatí" tak bude vacsi aj pri porode..... au

katkalubkova
6. mar 2013

hej, tu velkost 56 som mala jeden kompletik a ked mi Kubka obliekla sestricka na 5ty den po porode, tak to mal akurat aj ciapocku, ale keby sa bol narodil tak do 3kg, ze by bol drobnejsi, tak to ponosi viac, ale malu vec su kupis dodatocne, kup si radsej vacsie a tie urcite vyuzijes.

katkalubkova
6. mar 2013

@willy_wonka tak si kup v. 62

zuzka444
6. mar 2013

@willy_wonka no jasne jedny si kup to je v pohode len si nekupuj z kazdeho po 3 kusy bo to je zbytocne hovorim popripade si kupis ked prides domkov 🙂..

willy_wonka
6. mar 2013

@delica od 62?? mne sa stale sniva, ze sa mi narodi skor(asi panika skrz ten krcok), ale v sne je vsetki v porjadku. Minule sa mi snivali, ze Samko mal asi 45cm a po porode som ho isla prebalovat.a zacal mi hovorit, ze co mu to robim, ze to robim zle 🙂)

zuzka444
6. mar 2013

@katkalubkova 62 je moc velka..najmensie cislo je 50 to je tak na 3-3,5 kilove babo tak zhruba na 2-4 tyzdne nosenia 56 je na 3,5 az vacsie babo a 62 je zhruba na 2 mesacne babo az viac...cize pokial neporodi 6 kilove babo tak 62 budu moc velke.

willy_wonka
6. mar 2013

@katkalubkova ty si vtipna:D ja som nakupila same 56 :D

kacoorka
6. mar 2013

@zuzka444 mam 180cm tiez mam kilaq ako tak rozliate ked sa na seba pozrem nepride mi ze uz 9kg plus 😅