Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka no ty len pekne doma oddychuj 🙂
no sak aj ten moj sa boji, ze ako skoncim v praci, tak lahnem a nebudu spolocne vyletiky
aj sme chceli ist este do prahy v aprili, ale asi kasleme na to....mne fakt staci cesta ba a domov
@delica radsej ostante doma, aby som zbytocne nezavidela 🙂)
... ale ak by sa ti placenta do toho 30-31tt dala do poriadku tak mas moje pozehnanie na prechadzku v prirode, 90min. V opacnom pripade ta radim do klubu skratenych krckov, do podkategorie blba placenta
@willy_wonka a uz mame vtipalka naspat :D
no byt v spolocnosti skratenych krckov ma vyhody, ze tam nie som sama, ale s takymi humoristkami ako ty :D a nevyhodu toho skrateneho krcka a blbej placenty 😀 😀
ahojte baby, no co precitala som si par prispevkov poslednych a ja este ani neviem kedy mame termin, co cakame a nemam ani jednu vecicku 😀
@delica ani mi nehovor, fajn, dobre, musim lezat, na pocudovanie som si zvykla celkom rychlo, ale ja chcem do 30tky byt ako jablon a mat este dalsie dve deti...nepredpokladam, ze sa z mojho krcka stane kulturista a nebude robit problemy, urejme este co to polezim....no uvidime, najskor porodim Wonku cislo 1.
zacinam byt hladna, to je za trest tie albumy chutoviek mamiciek z MK !
@willy_wonka tie krcky sa neumudrujú? fuu, este dve :D.
ja dufam, ze tohto jedneho privediem na svet, ale popravde, jak tu kukam na tu vybalenu kopu obleckov, tak si hovorim, ze medzi tym zltym, bielym, zelenym a modrym mi chyba ta ruzova pre terezku :D
@delica
@willy_wonka kocky tesi me ze jsem vas pobavila🙂 ja jsem se silene nudila v praci... ale to s vizitou po porode me vcelku zdeptalo dneska...
a na cviceni jsme probirali samotny porod, nastrih hraze, hemeroidy... tak se tesim co se mi bude zdat...
@qtinka77 no prosim ta, ja som mala dnes chut a volu upiect nieco dobre pre moje dievcata, co pridu z 5 krajin zajtra na meeting do BA, ze takto sa s nimi rozlucim, ze im nieco upeciem :-/.
mas ma vidiet, som dosla o 7 domov z prace a keby mi muz nepodal jogurt, tak by som ani nejedla...som ko
takze asi rano kupim v tescu marlenku :D
Ja som na tom gluko teste a nic hrozne,aj ten roztok som dala v pohode. Akurát 1hajzel uzky ziadny toaletak, ziadne mydlo,no hajzle a Slovensko to je kapitola sama o sebe.
@delica no uzil🙂 vypila jsem asi 1,5dc piva a byla jsem jak ovalena😀 tak jsem se sla umyt a spat...
@martoska akorad jsem si dneska rano premyslela nad tim, ze kdyz travim vikend doma, tak mam hrozne vlasy, mastne ulizane do drdolu, tak kdyz zacnu rodit a budu mit tento home uces, tak asi se nejdrive pujdu zkulturnit a az pak jako dama vyrazim do porodnice 😀
@qtinka77 no neviem, vcera som bola skartka uplne hotova, aj na vecer ma tak priserne rozbolela hlava, asi z tej zmeny pocasia. ta sladka zmes je zvlastna. su to asi 3 dcl, ked som pozerala na pohar, co som si myslela, ze to bude menej...tak ma to vcelku prekvapilo, ze az tolko. je to koncentrovane sa mi zdalo, hustejsie ako voda. ale tak, po glogoch a moc sa nad tym asi nezamyslat. mala by si to vypit v priebehu 10 minut. to sa da... vcelku. to das, uvidis, v pohode. neni to nic moc, ale teda, ak clovek vidi vselijake programy, kde ludia skusaju, co vsetko zvladnu a pojedaju tam teda rozne "potvory", tak toto je malina 🙂 no este dnes a zajtra doma, zajtra pojdem ukoncit PN. ten navrat po 3 tyzdnoch do roboty bude veru.... narocny 🙂
@marilliana Ja si mozem este mozem aj citronik doniest, mi sestricka hovorila, tak hadam to nejako sfuknem do seba :o)
A planujes pracovat az do konca aprila? :o) Ja bych se na to nejradeji vyprdla, velebnosti :o))))))
@kavaapalma Tak sa tam drz! :o) Dnes si si osladila zivot :o)
@qtinka77 😀 no aj ja velebnosti 🙂 ale chcem koncit 12. aprila. mam tam nasetrenu dovolenku. ono, keby to nebolo take naprd s tymi vychadzkami, ale my mame dom pri Komarne, kam radi chodievame na vikendy a to by som potom samozrejme nemohla a uz sa moc tesim na Velku noc, ze tam pojdeme. ale jasne, ja mienim a .... takze uvidime, ako na tom budem. zatial az na tu virozu je snad vsetko ok, a vychadza mi to na tie 4 tyzdne v robote. bude to sice krute hlavne popoludni, ale mozno sa budem vediet nejako dohodnut... uvidim, aka bude v praci nalada, vsak som Ti spominala, ze to tam mam take nijake. ale uz sa moc tesim na to, ako budem doma. ja v podstate robim od 20.tky, vysoku som koncila a 2 roky som uz riadne chodila do roboty, na statnice som si brala dovolenku, take ono tych 13 rokov nateraz stacilo 🙂
baby ja som taka unavena,ze rano vstavam o 9-10 a vecer sem ani nechodim s vami pisat,lebo to sa uz otacam na druhy bok 😀 a to robim iba jednu prechadzku denne a trochu sa pomotam doma aby som nieco urobila...inak kysnem ako taka knedla...moja vaha od zaciatku tehu: 7kg navyse 😝
Vcera som sa tu pytala na plienky s vyrezom na pupcek, ale nikto na to nereagoval. Dnes som zistila, ze take su tusim len slovenske Bella Happy. Poznate ich niekto? http://www.mojalekaren.sk/happy-new-born-plien-...

@delica velku vanicku ma napr. hartann alebo brio go - ani jeden nie je polsky a oba velmi kvalitne. ja idem kupovat BRIO ale robim kompromis a hlboku si kupujem pouzitu a sportovu s konstrukciou novu