Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@qtinka77 poznam jednu maminu, ktora to riesila. chcete na na nu kontakt? prispela aj do tohto clanku .... http://najmama.aktuality.sk/clanok/232482/hypno...
Ja osobne uz som prihlasena na kurz, tak asi sama sa presvedcim uz 🙂 Ale dakujem, zlata si 🙂
@katuska54 take ani nehovor.. ja som tiez po ivf.. ale poznam vela kociek, ktore isli v termine. len si to nesmies pripustat.. pekne babatku dohovaraj, ze je mu najlepsie u maminky do 40tt..
i ked ja mam tiez tak trosku nahnane do gati, lebo uz som lezala v nemocke v 23tt ze som sa zacala otvarat.. ale nastastie to ustupilo a porodne cesty sa uzavreli.. tak si davam na seba vacsi pozor, nenosim tazke, nenamaham sa a nechodim po schodoch. malo chodim, .. to su vsetko rady lekara.. tak sa ich snazim co najviac dodrziavat. jedine co mi stale nejde tak je magnezko. to mam brat 3x1 500mq.. ale ked zjem 2x denne tak to je uspech.. neviem ako si to mam vstepit do tej makovice, ze mam brat aj na obed.. ☹
@katuska54 ja to uz pozeram 🙂) to je.uuplne v poriadku,neboj :D
@alibabaa no niesom sama po ivf...a v ktorom centre si bola? ja mam brat magnezko 2x denne a beriem to iba ked si spomeniem. sice rano pravidelne lebo beriem aj vitaminy a zelezo..ale vecer nato zabudam. no ja odkedy som tehu,tak tazke veci nenosim lebo mi to mm nedovoli...aj nakupy nosi ako somarik sam 🙂
tak len si davaj naseba pozor a dufam,ze budeme nase deturence rodit v termine 😉
Caute baby, tak citronova limonada vypita, bolo to trochu sladsie ale dalo sa to. A este hodinu to tu musim vydrzat.
nechapu, jak si nekdo muze napichat pusu botoxem ☹ me se vyhodil herpes pres cely spodni ret a vypadam jak Angelina Jolie 😅
@kavaapalma tak došla mi dnes zásielka z perinbaby, došiel mi len jeden matrac a prebaľovacia podložka veľmi nezodpovedá farbe v ich ponuke, už som tam volala tak že vraj asi "zabudli" pribaliť ten matrac a hneď to idú napraviť, ostatné veci sú OK. Tak neviem či tam majú na sklade brigádnikov alebo nestíhajú.

@katuska54 som myslela vacsie riziko predcasneho porodu.....vidis, tak taku po ivf tusim na oddeleni nemame. A to tu mame vselico.