Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@michaelamia1902 chodim k p. Longauerovej, to je na foncorde v skolke. . To je super ze si z BB - dakedy potom mozme chodit kocikovat 🙂
@misza1 vy ste nejaki pokrokovi. V BB to zarucene na poziadanie nie je. Este nam aj na priprave vysvetlovala, ze nie je dobre ak sa to neurobi (samozrejme niekedy sa nestihne), lebo babo potom hlavickou vytlaca z creva stolicu a najprv vyjde ta az potom babo. A to vraj moze sposobit infekciu. Nuz neviem ja sa toho dost bojim, ale ked si ludia sami davaju aj crevnu sprchu, tak hadam to nebude az taka katastrofa. 🙂
@jankastubka ja som tiež za dávanie klistýru, určite to nie je nič príjemné keď sa pri pôrode vytlačí aj stolica to mi potvrdila aj tá švagriná čo rodila v číne bez neho že sa cítila hrozne trápne a báť sa ho nemusíš, ja som sa tiež veľmi bála ale bolo to v pohode
@willy_wonka ahoj 🙂 uz si volala na tu Epi? ja tam asi zavolam az po velkej noci,lebo zevraj ta prednaska nesmie byt starsia ako 1 mesiac. tak uvidim co mi tetuska povie 🙂
a co mas s mocakom? nejaky zapal?
@katuska54 ahoj Katka, priebehu.tyzdna to budem zrejme riesit, dohodnem sa so srandistom 🙂mocak,no neviem co s nim mam, ci vobec nieco alebo co 🙂)zistim tiez az buduci tyzden... 🙂 a co ty? Aky mate vikend ?
Baby, nejake tipy na nieco z lekarne proti paleniu zahy mate? Domace recepty uz ani zdaleka neucinkuju a zaha pali viac a viac... :(
@qtinka77 mrzi ma,ze to nevychadza ako ste chceli. Silno drzim palce.
@willy_wonka ja mam Gastrotuss sirup, ale okrem toho, ze je hnusny ani nepomaha :( fatra ucinkuje lepsie
@willy_wonka tak daj potom vediet ako ste sa dohodli 🙂 ocuj,kedy ma ordinacne hodiny ten tvoj srandista? asi pojdem k nemu na poradne pred porodom ak sa da...
ja mam vikend dost blby...mm pracuje aj dnes aj v nedelu. stahuju sa z petrzalky do dubravky...takze som samica 😀
fuuuu,palenie zahy? mna to chyti iba ked zjem vela sladkeho. tak viem,ze sa nesmiem prezierat 😉 mne zatial pomaha voda s citromom alebo mlieko.
@katuska54 uz som vyzbrojena udajne antizahapali arzenalom,snad pomoze...mlieko pit nemozem,to by som sa pogrckala 🙂 mna ta taha pali stale,rano ked som na lacno, po jedle..je to neprijemne. .
srandista ambulancia c.d 26, a on ordinuje v utorok od 8 do 11:30 -12? Neviem presne, a vo stvrtok od 13 do 14:30
to je super, chod k nemu, zabavis sa. Mna vo stvrtok vystresoval, pozeral krpca na utz a ked uz ho mal pomeraneho mi hovori, este skontrolujeme pohlavie...aano,je to dievcatko...som zhykla, ze co?? A on, ze ano,dievcatko,sedi to? Ja ze no ani nie, doteraz to bol chlapec,.a on, ze teraz mate dievcatko...som stuhnuta ostala lezat,nevedela som co povedat,potom sa zacal smiat...ze som naletela 🙂 keby tak rychlo nezdrhol, asi ho priskrtim🙂
@slavka_a_maros mam aj fatru,som zvedava ci pomoze. Kolko jej denne vypijes?
@willy_wonka no aj flasu dam niekedy....zatial neublizila 🙂 ta extra lieciva by sa nemala moc prehanat, ale ta obycajna by mala byt v pohode.
🙂 Asi mi z tej PN uz sibe, ale rozhodla som sa vyrobit tu srandu nad postielku sama.
https://www.google.sk/search?q=diy+baby+crib+mo...
@slavka_a_maros a ja by som chcela urobit nejaku kolaz z mojich a mm fotiek,ked sme boli deti. Tak sme dve.
@kavaapalma to bude mile 🙂
@slavka_a_maros
@kavaapalma
ja sa neviem k nicomu dokopat :-/ som si konecne zostavila zostavu latkovych plienok a objednala.
Este ten kociar a postielku a konec 😀
@slavka_a_maros hej,lenze zatial o tom viac kecam jak robim
@delica ja tiez stale cakam, kedy ma chyti mania a zacnem prat, zehlit, robit kominky.... 🙂 zatial som leniva ako vos. Ides teda latkovat od zaciatku?
@delica ja tiez hovorim co vsetko mi este treba a tiez sa k tomu neviem dokopať. V utorok mam poradnu,tak snad nieco kupim.
@kavaapalma asi urobim toto, to viem skladat 😲 natolko by som sa mohla prekonat
@slavka_a_maros velmi pekne a farby das take iste?
@kavaapalma ja som bola v tej nemocke taka nestastna a tak som sa bala, ze mi neprislo ani na rozum, ci nieco kupit alebo nie, hlavne, nech maly vydrzi vo mne a nech mu neublizia antibiotika :(((..
ale uz som sa upokojila, konecne sa vyspala doma, tak pomaly nabieham na normalny rezim
@slavka_a_maros mam aj dva baliky plienok do porodnice jednorazovych a teraz som si objednala tak, aby som mohla od malicka, ako sa naucim skladat tie novosklady.
@kavaapalma to nie🙂 ja som taky farebnejsi typ, takze nakupim farebny papier a urobim to vesele
@delica ja to teda mam nastudovane a mam aj nejake tie stvorce a viacvrstvove doma, ale zacneme jednorazovkami 🙂 kym sa otukam. Pre aky typ/znacku si sa rozhodla?
@delica ja sa tak velmi tesim,ze uz si doma a v pohode. Ja nemocky absolutne ze br,ked som bola na prefuk vajecnikov,tak som nebola schopna do tej spitalskej postele ani lahnut. Hned som dupkaĺa nohami,ze uz chcem ist prec. A chlapcekom je u maminy skvelo,keby si nemusela na cisar,tak mozno aj prenasas.
@slavka_a_maros objednala som si klasicke stvorce - bambusove a bavlnene, potom nejake kapsovky rumparooz a little lamb a este nieco, ale len po jednom, nech viem, ci nam budu pasovat
@kavaapalma no mna pustili o den neskor, lebo mi nemal kto napisat prepustaciu spravu, tak som uplne nervacila. No beriem to pozitivne, ze aspon viem, do coho idem.
Ahojte tehuľky, strašne dávno som tu nebola-frmol doma aj v robote.Ale ste sa poriadne rozpísali.Strašne rýchlo beží to tehulkovanie, už tam mám len 99 dní!
misza1 Ahoj, ako sa s drobčekom máte?Možno sa v tom Trenčíne aj stretneme-lekár odporučil sekciu,takže rodiť pôjdem o čosi skôr.

@martoska Dakujeme, silu budeme naozaj potrebovat.