icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

qtinka77
22. mar 2013

@martoska Dakujeme, silu budeme naozaj potrebovat.

hobit
22. mar 2013

@qtinka77 drzim palce aj ja...

jankastubka
23. mar 2013

@michaelamia1902 chodim k p. Longauerovej, to je na foncorde v skolke. . To je super ze si z BB - dakedy potom mozme chodit kocikovat 🙂

jankastubka
23. mar 2013

@misza1 vy ste nejaki pokrokovi. V BB to zarucene na poziadanie nie je. Este nam aj na priprave vysvetlovala, ze nie je dobre ak sa to neurobi (samozrejme niekedy sa nestihne), lebo babo potom hlavickou vytlaca z creva stolicu a najprv vyjde ta az potom babo. A to vraj moze sposobit infekciu. Nuz neviem ja sa toho dost bojim, ale ked si ludia sami davaju aj crevnu sprchu, tak hadam to nebude az taka katastrofa. 🙂

martoska
23. mar 2013

@jankastubka ja som tiež za dávanie klistýru, určite to nie je nič príjemné keď sa pri pôrode vytlačí aj stolica to mi potvrdila aj tá švagriná čo rodila v číne bez neho že sa cítila hrozne trápne a báť sa ho nemusíš, ja som sa tiež veľmi bála ale bolo to v pohode

katuska54
23. mar 2013

@willy_wonka ahoj 🙂 uz si volala na tu Epi? ja tam asi zavolam az po velkej noci,lebo zevraj ta prednaska nesmie byt starsia ako 1 mesiac. tak uvidim co mi tetuska povie 🙂
a co mas s mocakom? nejaky zapal?

willy_wonka
23. mar 2013

@katuska54 ahoj Katka, priebehu.tyzdna to budem zrejme riesit, dohodnem sa so srandistom 🙂mocak,no neviem co s nim mam, ci vobec nieco alebo co 🙂)zistim tiez az buduci tyzden... 🙂 a co ty? Aky mate vikend ?

willy_wonka
23. mar 2013

Baby, nejake tipy na nieco z lekarne proti paleniu zahy mate? Domace recepty uz ani zdaleka neucinkuju a zaha pali viac a viac... :(

kavaapalma
23. mar 2013

@qtinka77 mrzi ma,ze to nevychadza ako ste chceli. Silno drzim palce.

slavka_a_maros
23. mar 2013

@willy_wonka ja mam Gastrotuss sirup, ale okrem toho, ze je hnusny ani nepomaha :( fatra ucinkuje lepsie

katuska54
23. mar 2013

@willy_wonka tak daj potom vediet ako ste sa dohodli 🙂 ocuj,kedy ma ordinacne hodiny ten tvoj srandista? asi pojdem k nemu na poradne pred porodom ak sa da...
ja mam vikend dost blby...mm pracuje aj dnes aj v nedelu. stahuju sa z petrzalky do dubravky...takze som samica 😀
fuuuu,palenie zahy? mna to chyti iba ked zjem vela sladkeho. tak viem,ze sa nesmiem prezierat 😉 mne zatial pomaha voda s citromom alebo mlieko.

willy_wonka
23. mar 2013

@katuska54 uz som vyzbrojena udajne antizahapali arzenalom,snad pomoze...mlieko pit nemozem,to by som sa pogrckala 🙂 mna ta taha pali stale,rano ked som na lacno, po jedle..je to neprijemne. .
srandista ambulancia c.d 26, a on ordinuje v utorok od 8 do 11:30 -12? Neviem presne, a vo stvrtok od 13 do 14:30
to je super, chod k nemu, zabavis sa. Mna vo stvrtok vystresoval, pozeral krpca na utz a ked uz ho mal pomeraneho mi hovori, este skontrolujeme pohlavie...aano,je to dievcatko...som zhykla, ze co?? A on, ze ano,dievcatko,sedi to? Ja ze no ani nie, doteraz to bol chlapec,.a on, ze teraz mate dievcatko...som stuhnuta ostala lezat,nevedela som co povedat,potom sa zacal smiat...ze som naletela 🙂 keby tak rychlo nezdrhol, asi ho priskrtim🙂

@slavka_a_maros mam aj fatru,som zvedava ci pomoze. Kolko jej denne vypijes?

slavka_a_maros
23. mar 2013

@willy_wonka no aj flasu dam niekedy....zatial neublizila 🙂 ta extra lieciva by sa nemala moc prehanat, ale ta obycajna by mala byt v pohode.

slavka_a_maros
23. mar 2013

🙂 Asi mi z tej PN uz sibe, ale rozhodla som sa vyrobit tu srandu nad postielku sama.
https://www.google.sk/search?q=diy+baby+crib+mo...

kavaapalma
23. mar 2013

@slavka_a_maros a ja by som chcela urobit nejaku kolaz z mojich a mm fotiek,ked sme boli deti. Tak sme dve.

slavka_a_maros
23. mar 2013

@kavaapalma to bude mile 🙂

delica
23. mar 2013

@slavka_a_maros
@kavaapalma
ja sa neviem k nicomu dokopat :-/ som si konecne zostavila zostavu latkovych plienok a objednala.
Este ten kociar a postielku a konec 😀

kavaapalma
23. mar 2013

@slavka_a_maros hej,lenze zatial o tom viac kecam jak robim

slavka_a_maros
23. mar 2013

@delica ja tiez stale cakam, kedy ma chyti mania a zacnem prat, zehlit, robit kominky.... 🙂 zatial som leniva ako vos. Ides teda latkovat od zaciatku?

kavaapalma
23. mar 2013

@delica ja tiez hovorim co vsetko mi este treba a tiez sa k tomu neviem dokopať. V utorok mam poradnu,tak snad nieco kupim.

slavka_a_maros
23. mar 2013

@kavaapalma asi urobim toto, to viem skladat 😲 natolko by som sa mohla prekonat

kavaapalma
23. mar 2013

@slavka_a_maros velmi pekne a farby das take iste?

delica
23. mar 2013

@kavaapalma ja som bola v tej nemocke taka nestastna a tak som sa bala, ze mi neprislo ani na rozum, ci nieco kupit alebo nie, hlavne, nech maly vydrzi vo mne a nech mu neublizia antibiotika :(((..
ale uz som sa upokojila, konecne sa vyspala doma, tak pomaly nabieham na normalny rezim

delica
23. mar 2013

@slavka_a_maros mam aj dva baliky plienok do porodnice jednorazovych a teraz som si objednala tak, aby som mohla od malicka, ako sa naucim skladat tie novosklady.

slavka_a_maros
23. mar 2013

@kavaapalma to nie🙂 ja som taky farebnejsi typ, takze nakupim farebny papier a urobim to vesele

slavka_a_maros
23. mar 2013

@delica ja to teda mam nastudovane a mam aj nejake tie stvorce a viacvrstvove doma, ale zacneme jednorazovkami 🙂 kym sa otukam. Pre aky typ/znacku si sa rozhodla?

kavaapalma
23. mar 2013

@delica ja sa tak velmi tesim,ze uz si doma a v pohode. Ja nemocky absolutne ze br,ked som bola na prefuk vajecnikov,tak som nebola schopna do tej spitalskej postele ani lahnut. Hned som dupkaĺa nohami,ze uz chcem ist prec. A chlapcekom je u maminy skvelo,keby si nemusela na cisar,tak mozno aj prenasas.

delica
23. mar 2013

@slavka_a_maros objednala som si klasicke stvorce - bambusove a bavlnene, potom nejake kapsovky rumparooz a little lamb a este nieco, ale len po jednom, nech viem, ci nam budu pasovat

delica
23. mar 2013

@kavaapalma no mna pustili o den neskor, lebo mi nemal kto napisat prepustaciu spravu, tak som uplne nervacila. No beriem to pozitivne, ze aspon viem, do coho idem.

katkatara
23. mar 2013

Ahojte tehuľky, strašne dávno som tu nebola-frmol doma aj v robote.Ale ste sa poriadne rozpísali.Strašne rýchlo beží to tehulkovanie, už tam mám len 99 dní!
misza1 Ahoj, ako sa s drobčekom máte?Možno sa v tom Trenčíne aj stretneme-lekár odporučil sekciu,takže rodiť pôjdem o čosi skôr.