icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

slavka_a_maros
23. mar 2013

@katkatara ty 99, ja tiez remizu: 77 🙂

misza1
23. mar 2013

@katkatara ahoj🙂 mame se paradne jen jsem vypratala skrin udelala obed a cely den se valim... chudak mm skrabe steny a chysta izby pro zedniky.
jakto ze vam navrhli sekci? a jak se jinak mate?

marilliana
23. mar 2013

@qtinka77 no to snad nie. to ma hrozne mrzi... aj ked sa nepozname. juj. hlavne sa teraz snaz nejako drzat, aby si si neublizila. moc pozitivnej energie posielam... tazko aj nieco povedat. niekedy slova nestacia.

silvikeke
23. mar 2013

Ahojte tehuľky,tiež to mám za 99 dní a už sa neviem dočkať. 🙂

azmuk
23. mar 2013

@delica co to? ty si bola v nemocnici? dfm, ze nic vazne. Drz sa !

delica
23. mar 2013

@azmuk jj, bola som v nemocnici 9 dní, mala som zapal a teploty, tak ma rovno dali na infuzky, aby sa zapal nerozsiril na plodove obaly a maternicu a neporodila som skor :(. Ale uz som doma pri manzelovi, v domacej liecbe tretí den.

azmuk
23. mar 2013

@delica no teda, mrzute! zelam vela energie do zotavovania! 😉

michaelamia1902
23. mar 2013

@jankastubka dakujem za info Logauerova je super ja som ku nej chodila pri prvom tehu, teraz nejako nestiham ☹ viem ze ma teraz nejaky kurz akurat dnes som vravela mm ze by som chcela chodit len je to dost tazke lebo on vela cestuje a mala ma skoro kazdy den nejake kruzky. Mava to vo stvrtok len enviem v akom case. A bude to aj tento stvrtok. Rada by som prisla.

jankastubka
23. mar 2013

Ano bude to aj tento o piatej. Len zacali sme posledny februarovy tyzden, takze uz nejake hodiny mame za sebou. Viem ze mava aj utorky a tam neviem ci nejde zacat s novym kurzom.

elen34
23. mar 2013

ahojte dufam ze nepojdem do nemocnici 😒 Od piatku lieky na tlak ale malinke kopka tak to je hlavne
Od zajtra to mame ze 90 dni

hobit
23. mar 2013

@willy_wonka mne na zahi pomaha jedine to, ze jem len jogurty, ovocie doobedu, maly obed a zeleninu poobede, nemozem ani chlieb, ani skoro nic tuhe v podstate...aspon ze sladke mozem 🙂

kavaapalma
24. mar 2013

@elen34 mas vysoky tlak? Tak drzim palce nech ta nemocka obide.

zuzka444
24. mar 2013

caute baby...chcem sa vas opytat ze ci aj vy ste prestali mat citlive bradavky 🙂..zo zaciatku tehu pomaly ani dotknut ale terax by mi mohli do nich kusat a nic :D.

typa
24. mar 2013

@zuzka444 mne praveze teraz zacali viac citliviet,odkedy sa zacali chystat na laktaciu a tvorit mledzivo.

zuzka444
24. mar 2013

@typa no ja mam mledzivo uz davno tak asi preto mozno 🙂..heh ze moje su uz pripravene kojit :D.bohvie.

typa
24. mar 2013

@zuzka444 tak aj mne sa uz tvori dlhsie,ale odvtedy ich viac citim. Mna zase predtym neboleli. To je take indi- vindi u kazdej.

zuzka444
24. mar 2013

@typa no ved jasne ja zase na zaciatku ked sa ich priatel co i len dotkol isla son mu ruky odtrhnut 🙂..aspom nieco ma neboli heh dnesna noc bola hruza...nijako som nemohla spat ani na jednom boku na pravom ma mala kopala na lavom.ma.brucho bolelo a na chrbate tiez...teraz uz je to chvalabohu oki..ale zajtra si asi na poradni vypytam magnezium.nech mi predpise.

slavka_a_maros
24. mar 2013

@willy_wonka co ta Fatra? Pomohla?

typa
24. mar 2013

@zuzka444 ja som v nemocke a tak ma tu zacali boliet krize,ze ma az vystreluje z postele,ked sa otacam. Doma ma nikdy krize neboleli.

zuzka444
24. mar 2013

@typa fuuu chuda moje..aj mna bolievaju ale iba ked je zmena pocasia prudsia...ale pred tehu ma bolievali castejsie aj rehabky som.bravala.ale teraz sa mi akokeby vsetko polepsilo :D.co som.si myslela ze to bude vsetko horsie...a preco si v nemocke?ja.dufam ze okrem porodu nebudem muset ist do nemocnice.

elen34
24. mar 2013

@kavaapalma Dakujem mam vysoky ale dufam ze klesne po liekoch lebo si neviem prestavit ako by som bola v nemocke a mala zo svokrou doma a este daleko do porodu 😒

willy_wonka
24. mar 2013

@slavka_a_maros ahoj🙂 ci pomohla...jedla som ryzove suchare,piskoty,zapila fatrou a bolo zle, ale nebolo najhorsie. rano mas palila,dala som si mandle,fatru a polepsilo sa. Teraz som mala na obed polievku,tak cakam co bude 🙂

typa
24. mar 2013

@zuzka444 u mna to je len z tych uzasnych posteli. V nemocke som kvoli tomu,ze mi tvrdlo brucho a maly sa uz chcel dostat von. Zacala som sa otvarat. Ale uz je to stabilizovane,takze ma snad o par dni pustia domov.

zuzka444
24. mar 2013

@typa jaaaj a ty si nebrala magnezium?bo to uvolnuje maternicu aby brucho netvrdlo.mne doteraz netvrdlo ale uz nejako sem tam zacalo to asi ti poslickovia bo cez den to nemavam len vecer :/.ja ked bola naposledy v nemocke postel.som mala fajn polohovaciu.ale nemocky nemusim bo som musela byt furt zavreta na izbe ani na chodbu nic..a nudila som sa :/.a ty si sa len tak z nicoho nic zacala otvarat?alebo sa ti kratil aj krcok?bo mne doky nic zatial nehovoril len ze vsetko mam v poriatku.tak dufam ze to tak aj ostane.zajtra mam poradnu mam glukozovy test tak som zvedava co mi povie 🙂

katkatara
24. mar 2013

@misza1 Aj my sa máme celkom fajn.Sekciu nám odporučil preto, lebo pri druhom pôrode som mala vážne komplikácie a tie by sa vraj s najvačšou pravdepodobnosťou zopakovali zasa.Tak som dosť vyplašená,lebo neviem do čoho idem. ☹

typa
24. mar 2013

@zuzka444 tak mne doteraz brusko stvrdlo len raz za cas a odrazu zacalo aj 20-30x denne. Tak som isla k svojmu gyn. - ten hned povedal,ze sa mi vyrazne skratil krcok a zaroven som zacala dost krvacat pri vysetreni z cipka,tak ma poslal sem. Maly je ok,je este o 2 tyzdne vacsi. Dali mi infuzky a kortikoidy na dozretie pluc a uz teraz len injekcie beriem,aby sa mi ukludnila maternica. Ale mam zakaz sa jej chytat ci hladkat. Ale je to urcite lepsie,ako ked som prisla 😉

zuzka444
24. mar 2013

@typa ahaaa..no tak mne tak casto netvrdne brusko..mne len sem tam zatial ale dam si nasadit magnezium aby som nesla do nemocnice.tak uvidim.zajtra dufam ze bude vsetko ok.no jasne bo ked si hladkas brusko tak drazdis maternicu aby dostala stah.vlastne kontrakciu..a kolko si uz v nemocke?

katkalubkova
24. mar 2013

@katkatara sekcia sa da, nic strasne!

typa
24. mar 2013

@zuzka444 ja som si nezvykla hladkat brusko,ale tu im vadi,ked sa ho co i len dotknem. Od piatku som tu. Nie dlho,ale uz mi je dlho 🙂

zuzka444
24. mar 2013

@typa no tak.aj tak to neni bohvie co byt v nemocke.ale tak.hadam.ta uz zajtra pustia domov.a budes domka oddychovat.je to lepsie ako lezat v nemocke.lepsie sa citis 🙂