icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

kavaapalma
13. apr 2013

@delica tak to by som sa zlakla aj ja. Este stastie,ze sa nestalo nieco horsie. Tak to bola fakt divoka noc.

kavaapalma
13. apr 2013

@delica ved ja milujem tulipany,aj moja svadobna kytica bola z bielych tulipkov. To by si ma prevelmi potesila. Na tom mieste,kde budu kvetinky mam sice este burinu a nakopanu zeminu,ale vsetko sa spravi. Aspoň mam foto pred a potom-po.

hobit
13. apr 2013

@delica tak mame podobne zazitky dnes, moj ocino spadol zo strechy garaze, superman, nastastie si to odniesol len dolamany clenok aj ked si udrel aj hlavu a chrbat, uz ma aj po operacii...chudak, on sa boji lekarov najviac a operovali ho v spinalke, vsetko videl na monitore, ma tam nejake dosticky a srouby 😝

anicka.be
13. apr 2013

@misza1 ruka presla a tie nohy mam aj ja jak Shrek. Niekedy to bolo, len ked som dlho stala alebo chodila, no posledny tyzden je to moja kazdodenna zalezitost. najhorsie je na tom pravy clenok 🙂

kavaapalma
13. apr 2013

@hobit to co to toto? Tak aj ty si si prezila svoje. Aj tato. Clenok sa zhoji nastastie a bude dobre.

delica
13. apr 2013

@hobit ale chudak :((
no ved aj nasa supermama, 3 hodiny mi trvalo kym som ju presvedcila ist lekarovi. Nastastie mojho muza respektuje, tak ako prisiel, obliekla som ju a nalozila do auta.

anicka.be
13. apr 2013

@kavaapalma @delica
Babule, ja som tiez zamilovana do tulipanov!!!! Aj moja svadobna kytica bola z bielych tulipanov dovezenych z Holandska. Svadba bola 13.6.09 a kvetinarka ma prehovarala, ze to uz nie je sezona na tulipany, ze nevydrzia a budu velmi drahe. No ja som nepovolila a hovorim, ze ja ich chcem, nech stoja co stoja! A tak aj bolo, kytica bola nadherna a kazdy mi ju obdivoval 🙂

hobit
13. apr 2013

@kavaapalma no...este segra mi to tak zavolala, ze som ho uz minimalne s infarktom videla, nie ze by mi povedala, oco si zlomil nohu, ale ona, ze ocina prave odviezla zachranka 😝
@delica no superman, chodi si po streche ako keby mal 20...a naco si dat rebrik drzat? to robia len amateri 😅

hobit
13. apr 2013

baby, uvazujete niektora zaobstarat si v ramci pripravy na porod epino?

anicka.be
13. apr 2013

@hobit ja nie, ale niekde som citala, ze s tym treba zacat cim skor.

hobit
13. apr 2013

@anicka.be ja nad tym rozmyslam, nechcem druhy nastrih, ale jednak je to dost drahe a jedank mi je to take cudne 😅

jankastubka
13. apr 2013

@hobit ja nezamyslam, planujem robit len masaz hradze a podla vsetkeho, by som uz mala zacat.

hobit
13. apr 2013

@jankastubka a nemas nejaky rozumny navod na to?

jankastubka
13. apr 2013

@hobit na nete ked si to das do googla tak ti najde aj navody ako to robit. Ale este som to neskusala, ci sa podla toho da fungovat.

kavaapalma
14. apr 2013

@hobit vot zdes je forum o epine,tak kukni. Ja ho citam,ale sama ho nechcem,jednak je drahe a jednak ja studujem hypnoporod. A robim kegelove cviky a drepy. No a samozrejme denne si opakujem mam lahky,rychly a bezbolestny porod. A hlavne nemam strach.

misza1
14. apr 2013

@anicka.be ty opuchy jsou putovni, co? ja mam dnes jen brneni v prstech, ale nohy mam fujtajblove, no jeste vyuziju maminu a nez odjedu necham si to vymasazovat a zkusila jsem si dat magnezium, tak uvidim, jestli to nejak zabere.

@delica no uz se psychicky chystam na cestu zpet, premyslim jake pisne si vyberu na svuj koncert po povazi😀
ale mam nalozene auto, postylka, prebalovak vajicko na kocarek, kos na spani..... no jen treba vsechno vyprat a umyt a muze Osky prijit🙂 tech par drobnosti co jeste nemame bez toho prezijeme.

kavaapalma
14. apr 2013

Mne nic dnes nechuti,ani obed. Chcem zmrzku a cerveny melon.
@misza1 tak stastnu cestu naspatek. Ja by teraz ani za volant nesadla. Takze mas moj obdiv.

hobit
14. apr 2013

@kavaapalma to si opakujem aj ja 🙂 a tie drepz ako presne? kedy? kolko?🙂

kavaapalma
14. apr 2013

@hobit kazdy den aspoň 10,s tym,ze ked si dole,tak si daj ruky-lakte na stehna a tlac dole pohup sa,nato prides sama. Daj do googlu,ja som to tam nasla.

hobit
14. apr 2013

@kavaapalma dik, teraz som si uvedomila, ze ja ich vlasten robim cely den kedze sa sklanam na uroven 2,5 rocneho stupla, tak sa este zacnem hupat pritom 🙂

anicka.be
14. apr 2013

@misza1 no mi hovor nieco o tych nohach, lytka dnes jak tak v pohode, ale tie clenky, boze hlavne vnutorna strana, nehrozi, ze obujem slim poltopanky 😅 a vyzera to dost hnusne, blee 😠

kavaapalma
14. apr 2013

@anicka.be tak to ti nezavidim. Ja v pohode nosim topanky na opatkoch. Mna tie krce v lytkach a v prstoch na nohach presli,odkedy papam goju.

anicka.be
14. apr 2013

@kavaapalma tak to mas dobre, ja vobec nemam krce, len opuchnute clenky bez bolesti

anicka.be
14. apr 2013

@kavaapalma @misza1 jeje po povinnom oddychu a bez ponoziek, nozky odpuchli!!! teskam sa 🙂

katuska54
14. apr 2013

ahojte dievcata 🙂 dnes mame krasny den 😎 hlasim sa po super vikende na chate 🙂
je tu nieco nove?

kavaapalma
14. apr 2013

@anicka.be zmrzka jahodova a melon uz napoly zjedene.

delica
14. apr 2013

@misza1 asi si na ceste, ale krasne ti svieti slniecko, tak je to urcite prijemna cesta.
@katuska54 vitaj naspat medzi nami!

@kavaapalma ja som dnes mala chut na maliny a rano som musela skocit nakupit,lebo sme museli navarit aj pre nasich, ked mama je teraz KO a v tescu som kukala na zavarene marhule, co ma tu Miška na ne napačmala, ale jedine ovocie, co mozem je citron, tak som si nechala zajst chut.
Inak zasa som spala od 2 do 5, strasnéééééé.

willy_wonka
14. apr 2013

@kavaapalma odkial mas melon??? 😲

@katuska54 caau draha, ako bolo?🙂

leus10
14. apr 2013

Ahojte dievčatá viem že ste tu niektorá objednávala bavlnenè plienky Lux len neviem či to boli tie Antony åk nie neviete niektorá alé sú

jankastubka
14. apr 2013

My sme dneska robili jarne upratovanie, okna, kychyna, kupelna. . . este nam nejake veci ostali na zajtra a potom to snad bude ok a ja si zacnem uzivat dovolenku.