icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

jankastubka
17. apr 2013

A toto je cast mojich nakupov, zatial velka spokojnost

misza1
17. apr 2013

@jankastubka pekne barvicky🙂

kavaapalma
17. apr 2013

@katuska54 ja to citim ako pred ms v dolnej casti bruska a do stehien.

delica
17. apr 2013

@zuzkad85 babatko ti asi pritlacilo niektoreho koren nervu, to mozes citit od trpnutia az po taku bolest, ze chces aby urezali nohu. tam je rada iba jedna, najst polohu, v ktorej to boli najmenej :-/. Este ta mozu poslat neurologovi, ale ten ti moze predpisat tak quajacuran a paralen :-/. Moja kamoska mala pritlaceny nerv, ktory ide do stehna, nevladala tyzden pred porodom ani chodit, potom jej to povolilo, ako sa mala posunula, na dalsi den rodila a teraz po 12 dnoch je fit.

silvianm
17. apr 2013

@jankastubka jeeej miluckeee 🙂

delica
17. apr 2013

@jankastubka pohladom na tvoje fotecky som si uvedomila, ze zo mna rastie velmi spartanska matka, nemam ani jednu hracku alebo nejaku veselu vecicku (len dečku s jezkom). Hm...musim na sebe zapracovať 😀 .

delica
17. apr 2013

@zuzkad85 *niektorého nervu koreň - píšem ako hotentot

zuzkad85
17. apr 2013

@delica ďakujem za ozrejmenie, asi to bolo v tom, lebo keď som sa otočila, tak to už tak netŕplo....teraz sa cítim dobre, tak snáď sa to nezopakuje, alebo nie v takej intenzite....nejako už vydržím 🙂

misza1
17. apr 2013

@delica nejsi sama, ja i hracky vybiram, ale vse jen takove "nudne" barvy, hneda kremova... aspon ze kocar mame zeleny😀

silsil
17. apr 2013

čaute, tak my sme dnes boli na uzv, a nas malý má 1700g, som v 30+0, ze teda je vacsi trosku, ale ze sa mu dari dobre : ) vasi mali aku vahu cca ? 😝

willy_wonka
17. apr 2013

Ja mam melon !!!!!! 🙂)))

lenka1989
17. apr 2013

@willy_wonka aj ja chcem 🙂)))

lenka1989
17. apr 2013

@silsil ahoj nasa mala 1500 g 🙂

willy_wonka
17. apr 2013

@lenka1989 ja som nan cakala mesiac, prepac, nepodelim sa :D

lenka1989
17. apr 2013

@willy_wonka 🙂 ja stale myslim na melon a aky je fajny sladucky ? 🙂

willy_wonka
17. apr 2013

@lenka1989 popravde, nie je to uuuplne ten letny sladucky melon, ale sladky je, taka light verzia 🙂

lenka1989
17. apr 2013

@willy_wonka 🙂 tak len si ho pekne vychutnajte 🙂 a odkial si na neho tak dlho cakala 🙂 my sme dostali lekat, ze maju v hypernove akciu na neho 🙂 tak preto premyslam aj ja 🙂

willy_wonka
17. apr 2013

@lenka1989 som pn, tak do obchodu nechodim, moj manzel samozvany odbornik na melony mi cca mesiac tvrdil, ze tie melony nie su dobre, ale nakoniec sa mi podarilo vydupat nech mi ten melon kupi. A sam mm priznal,ked ochutnal, ze nie je zly 🙂🙂 mame ho z tesca

lenka1989
17. apr 2013

@willy_wonka toto iste aj mne mazel zakazoval ze melony nie su take ake by mali byt a tak isto ani jahody 🙂 tak je v praci tak mam moznost si to kupit sama 🙂 vsimla som si ze sme v rovnakom tyzdni tehotenstva 🙂 ako sa citis ? ja mam malicku uz uplne dole v lonovej casti a to uz 3 mesiace co lekar sam povedal ze na to ze som prvorodicka je dost dole tak neviem co ma caka ale rovno povedal ze ani do 39 tyzdna nevydrzim

wewuska26
17. apr 2013

@silsil ahoj, ja som bola tiež dneska na poradni, robil mi UZV, mali sme 2150g a teraz som 31+2 a malý je veľkosťou na 33+2, tak mu to tam vychádzalo, a že mu dávam dobre papať 🙂 , takže vy ste určite v norme, ked ste mali 1700g, to je myslím akurát.

willy_wonka
17. apr 2013

@lenka1989 ach, chlapi 🙂 dnes sa citim zle, boli ma chrbat, neviem si najst polohu na lezanie. Pomaha mi, ked sa prechadzam, len u mna je ten problem, ze som na rizikovom so skratenym krckom a mam nakazane lezat. mne dr povedal, ze mam vydrzat do konca aprila, potom aj ked by som porodila neudeje sa nic zle, ale ja cgcem vydrzat do 11.5 a ak by.som porodila 12.5 na den matiek vobec by mi to nevadilo 🙂)

delica
17. apr 2013

@willy_wonka to by bol Samko malý býček potom, nie blíženček 🙂.

azalka22
17. apr 2013

@willy_wonka aky mas kludovy rezim? myslim, ze ci stale lezis, cely den, alebo.....
od dnes aj ja. krcok sa skracuje, inak vsetko v norme.
ja si hladam nejaku polohu na pobyt v lezme, ale neviem, je to tazke. zadok ma boli uz teraz 🤐

katkalubkova
17. apr 2013

@silsil Ahoj, ja som bola v 30+1 a mal 1600g 🙂

willy_wonka
17. apr 2013

@delica mne by vobec nevadilo mat bycka, aj ked mi to viac menej jedno 🙂)

@azalka22 citujem dr : "lezat,lezat a lezat" postel opustam pri navsteve wc(musim vela pit,tak je to celkom casto)sprcha a kuchyna,ked si idem pre jedlo 🙂 cely cas mi.vyhovovalo lezanie na jednom alebo druhom boku, dnes ma boli chrbat, tak sa krutim,vrtim..., 😠

delica
17. apr 2013

jáááááááj, zas som sa dnes vytocila.....citala som v hospodarskych novinach, ze chcu zrusit prídavky na deti a mozno aj dalsie prispevky na deti pre bohatsich .... a ten bohatsi bude urcite zas niekto, kto ma taky prijem, ze v zapadnych krajinach by nebol ani stredná vrstva :-/:-/.

katuska54
17. apr 2013

@willy_wonka ja uz ani moc chodit nemozem...uz ma zacina boliet brusko,ked dlho chodim. takze uz zo mna nieje ciperka. a ked si lahnem,tak si neviem dlho najst polohu...uz to chcem mat zasebou 😒

katuska54
17. apr 2013

@delica nemyslis vazne 😠 zajtra ma byt v tusim v pravde o prispevkoch na deti...tak to zajtra kupim a budem citat.

lenka1989
17. apr 2013

@willy_wonka tak to by nevadilo ani mne 🙂 to by bolo pekne narodenie babatka na den matiek 🙂 ale uz ked to pride tak nech je to zdravucke :-*

katuska54
17. apr 2013

@willy_wonka teraz som sa pytala kamosky na tu epi a natom pouceni len sedis a pocuvas co a ako budu robit. ziadne branie krvi sa tam nekona. a jej ani nikto nebral...