icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
17. apr 2013

@delica same pozitivne spravy 🙂

@katuska54 joj, no tak uz viac oddychuj, dnes som podpisala papiere na MD,.20.4. Nastupujem :D

katuska54
17. apr 2013

@willy_wonka no uz oddychujem,neboj. kukam stale telku..
takze do piatka si pn a potom uz MD?

delica
17. apr 2013

@katuska54 no nastastie nas sa netyka asi ten prispevok pri narodeni, to dostaneme, to by malo byt az od buduceho roka. No ale si to zober, ze platis dane a odvody, ako taka mula, a ked tebe ma stat niecim pomoct, za roky tebou odvedenych penazi, tak sa ti vysmeje, ved si zarobis, zaplat si z toho.

katuska54
17. apr 2013

@delica to som pocula,ze bude prispevok iba na 1 dieta...hned som povedala,ze budeme mat jedinacika 😒
ved sme socialny stat 😕

willy_wonka
17. apr 2013

@katuska54 hej,hej, presne tak 🙂ak bude Samko zdrzanlivy a budem vladat od 11.5 aj von pojdem 🙂

misza1
17. apr 2013

@delica z toho je cloveku az do place. tam ti z osady chodi vyplakavat kazdy mesic na socialku, venku si jeste posundavaji zlate prsteny a retezy a my jako blbci co robime, odvadime pomalu polovinu platu statu si "nezaslouzime" zadne davky, meli by v tom konecne zacit delat nejaky rozdil, vsak i materska se rozdeluje podle toho ci clovek robi, nerobi, kolik zarobi...
uff zachvatil me spravedlivy hnev🙂

misza1
18. apr 2013

dobre rano zienky🙂
zas tu mame krasny slunecni den 😀
ja jsem si vcera zas nedala rict a znova jsem vyrazila na prochazku... k opuchnutym noham a rukam se mi jeste pridala bolest za krkem a mezi lopatkama... dneska uz opravdu nikam nevyrazim😀

slavka_a_maros
18. apr 2013

Misia Lidl = splnena! Drahy ma vysmial, ze som ako dochodkyna, co ide rano na akciovy tovar... Ale mam dve kojacie podprsenky, teplaky a tielko 😀

katuska54
18. apr 2013

@misza1 Miska,Miska ty si nedas povedat. Dnes uz ziadna dlha prechadzka...ja idem teraz na taku mini prechadzku,lebo uz dlho nevydrzim chodit. takze sa idem vyvetrat 😎

misza1
18. apr 2013

@slavka_a_maros sikulka, ja jsem tam poslala maminu, doufam ze neco koupi a ja se tam pujdu mrknout jeste odpoledne, kdyby nahodou🙂
jake jsou ty podprdy? podle obrazku vypadaly moc pekne a pevne.

katuska54
18. apr 2013

@slavka_a_maros asi aj ja sa tam pojdem kuknut. tie tielka ma zaujali 😉

misza1
18. apr 2013

@katuska54 dneska opravdu nesmim, uz jsem i mm rekla, ze kdybych mu zas nahodou volala ze mu vyrazim naproti at mi vynada a posle zpet domu🙂 me se slo krasne, az ke konci kdyz se mi zacalo chtit curat me sem tam pichlo zdola.

zuzka444
18. apr 2013

ahojte tehulky 🙂..baby nekupili.ste si niektora te leginy v lidli?bo.chcem.ist na ne ale neviem ci.su dobre 🙂..dufam ze este budu bo.tam pojdeme okolo druhej ....ale zas minule co bolo tehu oblecko tam.bolo 3 tyzdne co sa nepredalo ;D

misza1
18. apr 2013

@zuzka444 ja mam dneska pocit, ze tam jdou snad vsechny tehule 😀
u nas jsou trosku sisi duchodci, minule kdyz byly ty baby veci, tak jeden chlap hazel do kosiku vlozky do podprsenky a ani nevedel na co to je hlavne ze je to v akci🙂

@slavka_a_maros v Bille jsi nahodou nebyla? maji tam akci na pampers za 9,9E

zuzka444
18. apr 2013

@misza1 to vazne?heh no pekne...u nas su asi moc namyslene tehule tak si asi nepojdu kupit oblecko do lidla...ja mam.z tade aj rifle aj teplaky aj tricko tehu co.minule bolo...heh a pohodicka a aj sa to da bezproblemov vymenit alebo ze vratia peniaze..tak je to super...podla mna aj dobre ceny maju.

misza1
18. apr 2013

@zuzka444 no tu jsou mozana fifleny, ale nemaji problem nakoupit u vietnamcu nebo v lidli. ja mam z tama ty tehu pasy a jsem s nimi spokojena. jsem zvedava jake budou ty podprdy, bezne nosim C/D jak ktery strih a v letaku bylo nejvetsi D, tak nevim ci mi to nebude i male...

zuzka444
18. apr 2013

@misza1 no ja som tiez nad nimi.uvazovala ale ja potrebujem vacsi obvod hrudnika tam sa mi zda bolo 80 alebo 85 uz neviem...normalne som mala 85 a ked som si ju skusala teraz ma tahala ako.hovado.cize ja by potrebovala az 90 takze podprdy neriesim heh ale pekne su...

misza1
18. apr 2013

@zuzka444 az porodis, tak ti zas bude stacit puvodni obvod, teda aspon ja v to doufam🙂

slavka_a_maros
18. apr 2013

@zuzka444 ja som ich nekupila, boli synteticke a ja radsej bavlnene 🙂 ale mam teplaky, podprdy a tielko, ako som pisala

slavka_a_maros
18. apr 2013

@misza1 no bolo to tam vtipne 🙂 same brucha. V bille som nebola, plienky zatial do zasoby nekupujem, ked nevim ci nebude alergia alebo tak

slavka_a_maros
18. apr 2013

@zuzka444 to som pisala o tych leginach, ze som ich nekupila 🙂

misza1
18. apr 2013

@slavka_a_maros no jsem zvedava jak poridim ja odpoledne. mame v radiuse 10km 4 lidly, tak neni mozne :D
a pocuj ty velikosti podprd odpovidaji?

lenka1989
18. apr 2013

@zuzka444 ahoj ja som nedavno prisla z lidlu a aj s leginami 🙂

slavka_a_maros
18. apr 2013

@misza1 tie podprdy celkom fajn 🙂 nie je to vystuzene, ale pevne je to celkom dost oproti takej bavlnenej, co mam.
@katuska54 no tie tielka zase nic moc ☹ jedno som kupila, ale na mna moc maly vystrih a siroke ramienka 😀 ale fajne bavlnene a dlhe, takze ako spodna vrstva super

slavka_a_maros
18. apr 2013

@misza1 velkost sedi presne. Mam jednu noppies 85D a tuto som taku istu velkost kupila a sedi fajn

misza1
18. apr 2013

@slavka_a_maros ahaa, tak to by mohlo byt fajn, bo ja jsem zvyknuta nosit vystuzene podprdy a ted kdyz jsem si koupila bavlnenou kojici, tak mi v ni pripadaji prsa smesne🙂 a jeste kdyz do toho dam ty vlozky, no budu asi chodit s Oskym na prsou😀

slavka_a_maros
18. apr 2013

@misza1 no aj mne to pride trochu smiesne take nevystuzene 🙂 ale tam nie je problem vratit peniaze, ked sa ti nebude pacit. Do 30 dni ti vratia

zuzka444
18. apr 2013

@lenka1989 ahoj..a co ake su?daju sa?slavka_a_maros pisala ze su synteticke tak neviem ved uvidim ked ich chytim do paprciek :D

zuzka444
18. apr 2013

@misza1 heh no.bodaj by ale moc tomu nedavam xi xi..podla toho kolko neham v nemocke kilov bo som.uz dost pribrala takze neviem neviem :D..nebudem.riskovat heh..

zuzka444
18. apr 2013

@slavka_a_maros no.uvidime ja tiez moc syntetiku nemusim.bo sa potom.dost potim tak.uvidim ale musim.si daco kupit :D..heh bo.uz je teplo a by sa mi.hodili celkom..ja mam z minula teplaky aj tricko presne to co je v letaku s tymi leginami heh a aj rifle mam z tade :D...heh.