icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

zuzka444
18. apr 2013

@janka_k skoda bo naozaj su krasne a urcite museli riadne aj.chutit mnamka ..🙂

lenka1989
18. apr 2013

@anicka.be sive a cierne su leginy a dlhe ale velmi prijemne na teraz 😉

anicka.be
18. apr 2013

@lenka1989 @zuzka444 dakujem kocky 🙂 idem este pozriet letak.

lenka1989
18. apr 2013

@anicka.be a tak nam napis ci manzel nieco kupil 😉

zuzka444
18. apr 2013

@anicka.be nieje zac 😉...

janka_k
18. apr 2013

jaaaaaaaaaaj ja sa uz neviem dockat ako ten nas maly zazrak bude vyzerat, s posunutym terminom je to od dnes presne za 2 mesiace 🙂

willy_wonka
18. apr 2013

@janka_k tak gratulujem mladomanzelke 🙂

janka_k
18. apr 2013

@willy_wonka dakujem pekne 🙂 konecne mam cas zacat trochu studovat nieco na porod a kojenie a podobne 🙂

delica
18. apr 2013

@janka_k no nádherné tortičky, normálne to vyzerá tak, že by som sa na ne len kukala, aby sa nemusel krajanim narusit ich krasny dizajjn.
@willy_wonka no od 35 sa chodi, prave som volala s krstnou mojou a ta to zhodnotila, ze zijeme v strese, jeme rýchlené a hnojené potraviny, tak co sa cudujem, ze som na rizikovom :D

janka_k
18. apr 2013

@delica dakujem 🙂 ale rodinka je uz zvyknuta tak chcela aj zahryznut 🙂

silsil
18. apr 2013

@janka_k a prečo ti posunuli termin? 🙂

janka_k
18. apr 2013

@silsil podla ultrazvuku v 12.tyzdni

janka_k
18. apr 2013

@delica no inac ti poviem ked si nam pisala z tej nemocnine a vsetko o tom rizikovom, som chytila paniku ze co ked sa mi to stane ako potom ta svadba, pripravy a vsetko ze co s tym, a hlavne mne vsetci do toho este naokolo nadavaju ze sa nesetrim a furt nieco robim a moc a tak. ale nakoniec to dobre dopadlo stale som v poriadku a telo a drobec posluchaju 🙂 tak drzim palce nech sa ti len prilepsi a nech to bejby vydrzi v brusku kolko treba 🙂

silsil
18. apr 2013

@janka_k aha jasne : ) lebo napr. moje male je teraz vacsie o par dni, ale uz nic neposuvaju..ze do toho 12t bol v norme 🙂

anicka.be
18. apr 2013

@lenka1989 takze zobral mi podprsenku bielo-ruzovu 80C, teplaky cierne M 40/42, tielko cierne M. Leginy mali iba 36/38 a 40/42. Dufam, ze to bude sediet 🙂

willy_wonka
18. apr 2013

@delica @misza1 dosla :D

misza1
18. apr 2013

jste se nejak rozepsaly defcata🙂 nestiham vas ani cist🙂
@delica to je ok nehnevam se paradne se na tom bavim,to potesi ze vypadam mlado😉
@wili_wonka nesla jsem naproti,teda technicky vzato ano... jela jsem busem do dca mrknout ten lidl a billu a mm me tam vyzvedl.
s tou podprdou me nas... posledni 1ks a to velikost B:( ale mam leginy,kojici podprdu jsem si koupilq ve spodnim pradle a Billa me potesila mam plinky!!!

tak a jdu si vas docist a az se zvednu a prejdu k pc tak hodim i sve foto🙂

lenka1989
18. apr 2013

@anicka.be no vidis tak mas co nosit az do konca 😉 😉

katuska54
18. apr 2013

chvilu si pospim a vy tu napisete roman na pockanie 😀 viac som Vas citala ako spala 😵

lenka1989
18. apr 2013
katuska54
18. apr 2013

@janka_k gratulujem nevesticka 🙂 a krasne torticky...si mi narobila chute na sladke

janka_k
18. apr 2013

@katuska54 DAKUJEM 🙂

katuska54
18. apr 2013

@misza1 tak u vas mali tie 1? to nieje fer 😠

delica
18. apr 2013

@janka_k no co som dosla z nemocky, uz ma nechali aj doma, ved uz to bolo pomaly aj mesiac. Ale ti poviem, vobec sa necitim ako na materskej, skor mam taku pracu z domu, furt nieco riesim a vacsinou su take neprijemne veci :-/. A do toho stale nieco aj doma...No chcem uz to nejak vsetko dokoncit, nastupit na matersku a mysliet len na drobca
@silsil inak nas je vacsi o 10-12 dní stale, tiez mi nechali 13.6., aj ked v papieroch z triple testov mam nejakeho 10.6. a doktorka to vidi na prelom maj/jun.

delica
18. apr 2013

@misza1 jééj, tak ahoj :D vy tam máte autobusy?

delica
18. apr 2013

@delica teda jasne, autobusy su normalne, ale mestsku dopravu som myslela :D ja ze je to minimesto

misza1
18. apr 2013

@katuska54 ja jsem predtim volala tomu kamosovi a on mi rikal ze to plati na vsechny druhy a kdyby nahodou tvrdili neco jine at hned volam... a nebylo treba.
u vad to bylo jak? vsechny jste meli v akci jen 1 nee?

katuska54
18. apr 2013

@misza1 jednicky vobec nemali a nebola tam ani cena...takze nemohli byt vypredane...ale ja som 1 kupila v carefure,takze som to neriesila..ale keby boli za tych 9€ tak by som ich kupila..ja som zane dala 11,50

misza1
18. apr 2013

@delica bezne jezdime na oslicich😀
mestskou nemame ti by jsi driv vystoupila.nez.by se rozjel ale jezdi normalni busy a ja jsem jela z nove dubnice do dubnice nad vahom. jinak na to ze to je tot pres pole tak listek stal 70centu...

willy_wonka
18. apr 2013

@katuska54 kolko ks mas v baleni?... ja som objednavala jednicky 78 ks za 16€