icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
20. apr 2013

@zuzka444 to je vyzva🙂 jen si to pri momentalnich proporcich neumim predstavit😅
venku je krasne tak se balime na zahradu. obed bude na grilu mnaaaam🙂

hobit
20. apr 2013

@willy_wonka no opytaj sa, ale pokial viem, je to tak...mozno dostanes vynimku 😀
@kavaapalma aj ja som origos spinavy blond, resp. ja to volam mysacia farba, taka nijaka 😅

anicka.be
20. apr 2013

@zuzka444 nahod foto! 😉

katuska54
20. apr 2013

ahojte kocky 🙂 takze ja uz som poupratovala cely byt...nepocuvla som @willy_wonka a trochu som sa unavila pri upratovani...ale bordel je prec 😀
inak spominate tu farbu vlasov...ja som tmavovlaska od narodenia a pripomenuli ste mi,ze dnes som chcela hodit farbu na vlasy...takze poobede sa dotoho pustim 😉
a ako hovori hobit pri epi sa nesmies ani pohnut ☹ to mi aj kamoska hovorila. no neviem ci to zvladnem,hlavne ked budem mat kontrakcie 😠

sana23
20. apr 2013

Dobre ranko kocky. Ake paradne foto ste nahodili 😉 ja prave s mojim drahym dovolenkujem na chalupe v Tatrach tak si uzivame ten klud co tu je. A co mate dnes vy na plane?

katuska54
20. apr 2013

@sana23 zavidim tie Tatry 😀 len si to tam pekne uzite a vychutnajte si slniecko 😎

sana23
20. apr 2013

@katuska54 no veru uzivame 🙂 inak aj ja som robila take vacsie jarne upratovanie v pondelok ale dalo mi to riadne zabrat.tak si dnes aj poriadne odpocin po upratovani.

katuska54
20. apr 2013

@sana23 uz odpocivam,lebo som sa straaaaasne unavila...dnes uz nic nebudem robit...iba hodim farbu na vlasy a finito 😀

zuzka444
20. apr 2013

@misza1 heh ale nic neni nemozne 😀....joooj aj ja.chcem.grilovat mnam.ja lubim.grilovane xi xi...mne musia stacit chlebiky bo mame oslavu :/

zuzka444
20. apr 2013

@anicka.be heh ale daj pokoj xi xi.ved sa ma.zlaknete 😀...uvidim to by som musela ist na comp.bo ja sem.chodim.cez mobil ;)...

willy_wonka
20. apr 2013

Zle som sa vyspala 😠

willy_wonka
20. apr 2013

@katuska54 vobec ma to neprekvapuje :D si chronicka upratovacka ! :D

kavaapalma
20. apr 2013

@sana23 tak si to tam uzite... ja dako hory nemusim celkovo... ja som total morsky typ... ja milujem more,slnko,plaze,vonu mora celkovo si tam paradne oddychnem a nabijem sa kopou energie,kdezto pri horach take pocity nemam...

katuska54
20. apr 2013

@willy_wonka a coze,coze? zle sny?

willy_wonka
20. apr 2013

@katuska54 ani nie, ze zle sny. Len sa mi v noci nedalo zaspat, stale som cikala, kazdych.20min, nieco okoli druhej som zaspala, potom som sa.zobudila o 10tej na to, ze mi je teplo a uz sa mi nedalo zaspat ☹

katuska54
20. apr 2013

@willy_wonka tak ja som bola v noci iba raz na wc,ale to teplo 😠 ja kurim ako pec 😕 taku spotrebu triciek som vzivote nemala 😵

mimus265
20. apr 2013

Ahojrw baby ja sa tiez pridavam k vam junovym, chcem sa spytat co obliect babatku ked pojdeme z porodnice, koniec maja zaciatok juna, mate uz nieco nachystane?

willy_wonka
20. apr 2013

@katuska54 hroza 😠 a uz si nafarbena?🙂

katuska54
20. apr 2013

@willy_wonka uz nafarbena 😀 mam cierne vlasy ako vrana.

maria200981
20. apr 2013

@katuska54 aj ja som sa dnes farbila....z blond na tmavo🙂

sana23
20. apr 2013

@kavaapalma ja mam Tatry strasne rada.chodime sem vzdy ked sa da.ale ani morom by som veru nepohrdla 🙂 moj drahy sa ide za 3 tyzdne plavit na lod do Chorvatska na tyzden tak mu tisko zavidim 🙂

delica
20. apr 2013

@maria200981 wow, tak to musela byt zmena 🙂
@willy_wonka hm...mne zas kážu lekari cikat, cikat, cikat a v noci nejdem, ani keby co bolo, spim az do rana a potom mam take krce, ze ma musi manzel na zachod odviest
@mimus265 ja mam nachystanu taku supravu - body s dlhym rukavom, polodupky a ciapocku a mam aj kabatik, keby nieco.

delica
20. apr 2013

@kavaapalma ja furt basnim o mori posledny mesiac a manzel ze pojdeme v septembri aspon do chorvatska, ked bude pekne a babo bude OK
my by sme si na stare kolena chceli kupit domcek v chorvatsku.....ked budeme mat tak 45 - 50

maria200981
20. apr 2013

@delica
vcera som dostala len tak napad...dnes som riskla...po dlhych rokoch prvykrat tmava....🙂 taku sialenu vec pripisujem hormonom....inac som v celku v poriadku🙂

willy_wonka
20. apr 2013

@katuska54 radikalna zmena, z ciernej na este ciernejsiu 🙂

@delica ahoj Tani, ved aj ja kvoli tej pieskovej plazi v oblicke musim vela pit, cez den vypijem tak 2l vody.s cikanim ok, ale na noc, ked uz idem spat, dam si deci vody a behom hodiny idem 4x ciknut 😠 potom este pocas spanku 1x :D

willy_wonka
20. apr 2013

@delica chcete ist s Riskom k moru? mna to tiez velmi laka, tiez okolo toho sept aspon do chorvatska na tyzden, ale nie som si ista ci to je rozumny napad.... ☹

jankastubka
20. apr 2013

@katuska54 dobre to na videu vyzera, len prax mi nejak nejde. Ideme to s mm dnes opat vyskusat.

delica
20. apr 2013

@maria200981 jeej, v tej ciernej si ako snehulienka 🙂
@willy_wonka zlat, ani ja neviem, ci je to rozumny napad, ale chodi sa s babatkami...sak uvidime

kavaapalma
20. apr 2013

@maria200981 myslim,ze ta hneda ti ovela viac pristane,viac ti ziaria ocka 😉

katkalubkova
20. apr 2013

@mimus265 no, ja drobcovi z nemocnice dam obliect, dupacky, kosielku, kabatik (bavlneny), ciapocku, mozno rukavicky - bavlnene a pojde pravdepodobne do perinky, nie do vajicka 🙂, uvidime aky bude jun, tento rok je to katastrofalne s tym pocasim, nevies ci bude + 12 alebo + 30stupnov